mrt083 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Bende 2013 başlarında piyasadan daha uyguna bt65 set almıştım kendilerinden .Hatta kalibre konusunda keyfi değişim talep ettim beni kırmadılar. Polat Aksu beydi sanırım alışveriş için konuştuğum kişi. Ben alış verişten çok memnun kalmıştım . Konuyu görünce yazmadan yapamazdım. Kendilerine birkezdaha teşekkürler.

Benim anlamadığım normal atış yaparken arpacık
    belirli bir mesafeden sonra hedefi komple kaplıyor. Havalıdada aynı oluyor ateşlidede. Ama size helal olsun

Arpacığı hedefin üzerine değilde altına konumlandırın hedefi kapatmamış olursunuz.

2009 un başıydı sanırım, ilk çıkan 25 tane lw at44 ten bir tanede ben almıştım .Tüfeği birçokkez sökmüştüm ben böyle sorunlar görmemiştim ,sanırım ilk çıktığı için özen gösterilmişti ilk tüfeklere..Genelde firmalar tecrübe kazandıkça daha iyi ürün yaparlar hatsanda bu durum tersine işliyor anlaşılan.

Arkadaşlar silahı arıza yapan bir çok kişi başta gerek duymadığından yada başka sebepler dolayısıyla foruma konu açmazlar. ..Benim silahım arıza yapıp yaptırdıktan sonrada koyduğum satış ilanının linkini atıyorum ..İlandada sorundan bahsettiğimi görebilirsiniz.
    Z-SATILMIŞTIR Zoraki hp1

her 200-300 atış sonrası tabancamı yağladım benim anlamadığım tetiğin boşta olması hava haznede olduğu gibi duruyor bir türlü tahliye edemedim cesaret edip sökemedim de garantiden çıkar diye. haftasonu diye kargoyada veremedim artık pcp zamanı geldi gibi. zaten şu cricket gözümün önünden gitmiyor offf kararsız kalmak çok zor nasıl bir hastalıkmış yaw bu. ateşli silahlarla ilgili bütün imkanlarım var ama şu havalı işi yokmu resmen hastalık. düşünsenize zoraki gez arpacıkla 30 metreden vurduğum kola kapakları ssg08 ile 800-1000 metrede vurduğum boy hedeften daha zevk veriyor. ateşli ile 20 fişekten sonra bıkkınlık verirken havalı ile bir kutu saçma atıyorum bide bakıyorsun hava kararmış akşam olmuş. abi yemin ederim bu bir hastalık

Pinomatik sistemli silahlar oring barındırması ve karışık yapısı sebebiyle arıza vermeye meyillidirler en azından pistonlu bir silaha göre..İlk mesajınızda hava kaçırıyor demiştiniz birde tetik düşmüyor diye yazmışsınız. Hava kaçağı varsa pompaladığınız hava zaten sıfırlanmıştır tetik düşmediği için ..Siz en iyisi fabrikaya gönderin silahınızı.

Zorakilerin en zayıf yanı sorun çıkarmaları . Bende kısa bir süre kullanabilmiştim .Sıfır aldım 3-4 kutu pellet attıktan sonra hava kaçırmaya başladı fabrikasına götürdüm tamir edip verdiler ,hemen sattım.Hw45 aldım 10000 atışı geçmiştir sıfır sorun ,bundan sonrada beni gömeceğe benziyor..Sizinkininde sorunu hava haznesinde havayı tutamıyor servise gönderin hallederler.

Ben artık pek havalısilahla ilgilenemediğimden daha alışveriş yapmak nasip olmadı ama 97k için özel üretim sekmanlı pistondan almak isterdim. T01 yazdığını gördüğümden uyup uymayacağını bilemiyorum dedim. Yanlış yönlendirme yapmamış olmak için.

avcı10 arkadaşımın yorumlarına gelince. Benim bu forumdaki bulunma amacımı herkes aşağı yukarı bilir. Elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmaya , yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca forumun en eski kullanıcısıyım hatta ilk 10 üyeden birisiyim. Kimseyi mesajlarımla dövmek gibi bir niyetim yok. Ortaya bir konu atıyorsam bunu örnekleriyle destekleyerek yaparım. Öyle kafadan atarak yok şu silah en iyisidir, yok bu silah beş para etmez demem. Neden en iyi olduğunu örneklerim. Neden kötü olduğunu örneklerim. Oturup en iyi tüfek top 10 listesi yapmak benim işim değil. Diana'nın pistonu kopmuş mu, oynamış mı, örneği işte budur. İster alırsın , istersen dünyanın en kral tüfeği bu dersiniz. Gerçekten hiç umurumda olmaz. Ama yanlış yönlendirme yapılmasına elimden geldiğince engel olmaya çalışırım. Bu da bağcıyı dövmek olarak adlandırılıyorsa forumun amacını sorgulamak gerekir. Geldiğinizden beri ne gibi bir paylaşımda bulundunuz. Top 10 listesi yapmak dışında... haa bir de güçsüz tüfekleri boncuk tabancası bunlarla av yapılmaz demek dışında.

Ben artık pek havalısilahla ilgilenemediğimden daha alışveriş yapmak nasip olmadı ama 97k için özel üretim sekmanlı pistondan almak isterdim. T01 yazdığını gördüğümden uyup uymayacağını bilemiyorum dedim. Yanlış yönlendirme yapmamış olmak için.

avcı10 arkadaşımın yorumlarına gelince. Benim bu forumdaki bulunma amacımı herkes aşağı yukarı bilir. Elimden geldiğince bildiklerimi paylaşmaya , yardımcı olmaya çalışırım. Ayrıca forumun en eski kullanıcısıyım hatta ilk 10 üyeden birisiyim. Kimseyi mesajlarımla dövmek gibi bir niyetim yok. Ortaya bir konu atıyorsam bunu örnekleriyle destekleyerek yaparım. Öyle kafadan atarak yok şu silah en iyisidir, yok bu silah beş para etmez demem. Neden en iyi olduğunu örneklerim. Neden kötü olduğunu örneklerim. Oturup en iyi tüfek top 10 listesi yapmak benim işim değil. Diana'nın pistonu kopmuş mu, oynamış mı, örneği işte budur. İster alırsın , istersen dünyanın en kral tüfeği bu dersiniz. Gerçekten hiç umurumda olmaz. Ama yanlış yönlendirme yapılmasına elimden geldiğince engel olmaya çalışırım. Bu da bağcıyı dövmek olarak adlandırılıyorsa forumun amacını sorgulamak gerekir. Geldiğinizden beri ne gibi bir paylaşımda bulundunuz. Top 10 listesi yapmak dışında... haa bir de güçsüz tüfekleri boncuk tabancası bunlarla av yapılmaz demek dışında.

Yeni ve genç arkadaşlar biraz heyecanlı oluyor .En iyisi işlerine karışmamak ^^

Rüzgarsız anlara denk getirdiyse o gurupmanı yapar o tüfek ..80 metredende çoğu şişeyi kıracaktır 97k.

Avcı bey ak47 ile 100 metreye atış yaparken tüfeği kaldırmanızın tek bir nedeni olabilir tüfeğin nişangahı bozuktur yada biraz nişangahı yukarı kaldırsaydınız.

Hızından memnunum mesafede 18-20 metre civarı, son beş atış birazdaha yaklaşmıştım. 5.5 Namluda var biraz ağır kalıyor, 4.5 da çok daha keyifli. İsabetide çok iyi .

Co2'ler(bb atanlar) ama isabetsiz, Zoraki çok isabetli ama kaba, HW45 gerçekçi kaliteli hemde isabetli. Elinize sağlık. Köy neresi acaba?

Zorakide kullandım hw ye göre kaba yapısı, malzemesi ,aynı hız için 3 pompa istemesi en büyük eksiğide bir süre sonra sistemin hava kaçırması ...Hw45 i kısaca özetlemek gerekirse sıfır sorun ömürlük.