Sağolun arkadaşlar, köy trabzon şalpazarının köyü.
mrt083 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Köyde can sıkıntısından bir kaç video hazırladım. Aklında hw45 olan arkadaşlar içinde yararlı olabilir.. Bir çok havalı tabanca kullandım, son nokta hw45 oldu benim için, tavsiye ederim.
http://www.youtube.com/watch?v=4AizdP…eature=youtu.be
http://youtu.be/wxuXUTLG9k0 -
Rws nin hafif pelletleri tabancalar için uygun.
-
Ata neo12 leri araştırın .
-
A
Amerika fiyatı 2100 dolarmış çok komik.
Amerika da bu paraya bir tane CZ 455 .22 cal. bir tane CZ 550 .308 win. toplamda uzak ve kısada kullanılabilecek 2 tane güzel yivli tüfek alınır üstüne de bir tane Winchester SXP shotgun alınarak cilalanır.
Muhtemelen 1 kişi bile almaz orada alanda manyaktır zaten
Amerikalı vatandaş o dediklerinizde dahil bir çok model silaha daha sahipse ve havalı silahada merak saldıysa parada çoksa, bence alır .abd de bu şekil insan sayısının çok olduğunu düşünüyorum adamlarda sınır yok ,dolayısıyla bu tarz silahların satışı tahmin edebileceğimizden daha fazladır diye düşünüyorum. Birde zevk renk meselesi ;bu tarz durumlara tek taraflı bakmamak gerekli bence. -
Jsb ler çok yumuşak çabucak yamuluyor etekleri , hn ve rws güzel pelletler , alman malı olunca tartışmaya gerek kalmıyor bence.
-
Hayırlı olsun, güzel tüfek.
-
Emek verip paylaştığınız için teşekkürler.
-
2007 de almıştım 4.5 luğunu pro magnumla iyi atışlar yapıyorduk ozaman ..tabi jsb ve bir çok pellet yoktu ...hatta metacafeye videolarını atmıştık 120 metreden şişe kırma videoları ..aratın belki duruyordur
-
Bahsettiğim hadise tetiği ayarlamaya çalıştıktan sonra yaşandı.
Bende o yüzden dolayı uyarayım dedim .quatro tetik bir kaçtane yaylıda tetik ayarını hassas hale getirmiştik tüfeği kurduktan sonra kendinden mekanizma boşaldı ,fazla hassas ayarlamayın tetiği arkadaşlar aman dikkat! -
Hatsanın yaylı tüfeklerinde tetik ayarıyla fazla oynamayın ,fazlaca yumuşatmayın tetiği ,tetiği yumuşattıkça pistonu tutan tırnak daha az alanla pistonu tutar,tetik kendinden düşüp istenmeyen durumlara sebebiyet verebilir.
-
Yukarda yazdığım gibi büyük kalibrede bullet kullanılmalı derken güçlü silahlar diyede ekledim ..Büyük kalibre gücü düşük bir silahta zaten hafif pellet kullanmaktan başka bir çare yok ..Sattığım kendi bt65 .25 imde 10 metredeki suntaya jsb 25gr ile atış yaptığımda suntayı delemezken incemehmet bullet 3 suntayı deliyordu aynı şekilde uzun mesafedeki gurupmanıda jsb den çok daha iyiydi..Bu örnek dışındada uzun mesafe tahribat ,gurupman anlamındada çokça tecrübem oldu. bana göre büyük kalbre ve güçlü silahlarla pellet kullanmak biraz anlamsız geliyor bana..Birde yüksek hızla çıkan pelletlerin bullete oranla katlarca kez enerji kaybı var..Hiç bir marka bullet çıkarmıyor, strateji nedir bilmiyorum ama ateşli silahlarla farklılık oluşturmak için olabilir...Ancak dünyada uzun mesafe tahribat ve grupman ile uğraşanlar değişik tasarımlı bulletler üretme peşinde..mr.hollow olsun tofasfou, bunlara en güzel örnek.
https://www.youtube.com/watch?v=-IkJJI…be_gdata_player -
Büyük kalibre güçlü silahlar alınıcaksa kesinlikle bullet kullanılmalı (.25 ve üstü) , pellet kullanılacaksa boşuna büyük kalibre güçlü silah alınmamalı bence.
-
Sivri pelletler, Amerika'dan Taylan (İmpo) tarafından denemek için getirilmiş Mr. Hollowpoint yapımı 50 grain 0.217 kalibre pelletler.
Ağır olduklarından dolayı her tüfek ile atılamıyor. Ben Condor'da denedim ancak 0.217 çapında olmasına rağmen sanırım uzunluktan dolayı yükleme yerine yarısına kadar girerek kaldı.
İzzet abi bilgi için teekkürler gerçi 217 kalibre nasıl bişey oluyo anlamadım ama -
Bilgilendirmeiçin teşekkürler , keşke bütün üreticiler sizin gibi samimi olsa!
-
Bence bu videoda bir terslik var o kadar mesafede tüfeğin patlamasıyla pelet hedefte patlıyor yakından atılmış
180 Metredeki yaylı tüfeğin sesi hedefin yaynındaki kameradan duyulmaz bence..sese bakılırsa bu atışta mesafe bence 20-30 metre, en fazla . Zaten o tüfekle o mesafeye o atış yapılan yerden hedefleri vurmak imkansız, pellet çıkışa geçicek ,yolundaki ağaçlar pelleti engeller , tam yolun yarısında pellet ağaçlara takılmadan hedefe varamaz bence. -
Güzel görüntüler teşekkürler....Sivri solidlerin kalibresi ve ağırlığı nedir acaba hangi silahla atıyorsunuz? Uzun mesafecileri kıskandıracak mühimmat
-
Arkadaşlar en kısa zamanda 500 metreye atıp dünya rekoru kırıcam , bu işe son noktayı koyucam ...Beni beklemeye devam edin
-
Tüfeği alıcaklar yatmış pusuya, kurbanların deneyip geri dönüş yapmasını bekliyor
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.