Pehlivan_m tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

hatsan store da 1600 1700 tl arasında satıyorlar hocam ama dediğim gibi pek bilgi sahibi değilim bu regülatör olayında bt65 elit long lw sipariş ettim faydası olacaksa onuda alayım madem diye bir sorayım dedim bilenlere

Uzum süre kullandım. Mesafe ve tahribat için etkisi yok. Hedef atıcılığı yapıyorum. Tek noktada atışlar toplansın derseniz regülatörsüzlere göre daha iyi ben alirmiydim ? Çokta gereği yok hani tüfekle dahili olsa tamam ama gerek yok ek masrafa onun yerine dürbünü biraz daha iyi alın.

Evet normalmiş hatta kavga ettik biz dursun usta beni engelledi şuan full açık modda 26 grn solid atıyorum ve sorunsuz çalışıyor

Yerinizde olsam iade ederim. Bu büyük bir hata ve böyle saçma bir hata olamaz. Sen araba alıyorsun servis bu 1. vitesle gitmez 2 ve üzerini kullan diyor. Madem en düşükte sistem kaçırıyor. Bir limitör koyarsın, en alt limiti belirler kaçak yaptığı noktaya düşmez.

Bu fabrikasyon bu seride olan bir hata, tüfeği iade edip başka model bakardım. En kötü tüketici heyeti sorunu hallediyor.

Dediğiniz gibi sorun çözülmemiş hala kaçak var. En altta bile olsa kaçak olamaz.

1500max +dampa 2bin diyelim

Son zamlar ile bu fiyat zor. Özellikle kırma yaylı ve vortex ürünlerine dayanacak bir dürbün. Bu fiyat çercevesinde alttaki ikili iş görecektir.

Comet 3-9 x 32 Dürbün

Hatsan Protector Ayarlanabilir Dampa Ayak (11 mm)

Linkler sadece örnek farklı sitelerden de alabilirsiniz. Aldığınız tüfeğin dürbün kızağının kaç mm olduğuna dikkat ederek dampa ayağı seçimini yapın 11 mm ve 22 mm olan modeller var. Bazı Tüfek modelleri her ikisinide kapsayabiliyor o zaman sıkıntı yok.

hatsan protector iş görürmü acaba birde stoper gerçekten işe yarıyor mu

Hatsan Protector geri tepme salınımını gayet iyi alıyor. Malum Hatsan üret garanti ver tarzı olduğu için gelen ürünü ileri geri dışında sağa sola olması gerekenden farklı hareketi varmı kontrol edin. Dürbünde önden paralax ayarlı olmayan bir model tercih edin mümkünse 40mm mercek çapını geçmesin.

Kesinlikle katılıyorum. Piyasada yerli, uzak doğu ve AB menşeli O-Ringler mevcut. Uzak doğu malları içinde Çin menşeli olanların shore değeri 70 bandında, çok kabul görmüyorlar. Tayvan malı olanlar ise 90 Shore sertliğe kadar çıkıyor. İtalyan malı olanlarda var. Ben aetık 100 er adete de razı geldim mecburiyetten ondan da ses yok. İfade ettiğiniz gibi kauçuğunda bir raf ömrü var. Bahsettiğiniz bayinin iletişim bilgilerini yazar mısınız bir görüşürüm. Mal fazlasını bu duyuru altına ölçüleriyle yazarım ihtiyacı olanlar nasiplenir.

Ada Kauçuk Ceren Hanım 0533 380 2287 / 0539 843 77 07 Buradan iletişim kurabilirsiniz. Adet olarak bir danışın.

Merhabalar bende uzun süredir bu konudan müzdariptim.
    ankaraya taşınmamla coğu sorunum gibi buda çözüldü.
    Ostimde kaucuk satan bir firmaya gittim, yüksek basıncta çalışacagını söyledim ve ona göre verildi. 90 adet oring aldım (10arlı) hepsi farklı farklı ölçülerde 9 takım şeklindeydi.

benimle yaklaşık 10 dk ilgilendi ve pc başına geçip başladı oringleri hesaplamaya sonunda tutar 9 TL dedi.

90 mi dedim 9 dedi.

90 tane oringi 9 tl ye aldım. :)

ankaraya yakınsanız adresini saklıyorum.

Aynı yerden bakıyor olmayalım. ^^ :D Sertlik değerleri vs uygun mu? Tüfeklere acaba, ucuz olunca bu zamanda adam yadırgıyor. Malum Ölümü gösterip sıtmaya razı ettiler.

Elinde okadar buyuk bir firsat var ve hala bombok dizaynlarla tufek sunuyorsun,

Havali dunyasinda, compact, kirma tufek eksigi var.

Kisa namlulu, kaplanabilir dipcik yeni bir kirma cikarsalar, yok satarlar.

Ondan sonra FX yaptigi zaman, dizayana bak diyorlar.

Hatsan da tasarım yönünde büyük eksik var. Ya tasarım bölümünde bilgili bir eleman yok sadece Fx gibi markalardan örnek alıyor. Yada tasarıma güç kadar çok önem vermediği kesin.

Saha önceleri ben de denedim aynı şekilde kabul etmediler. Bir trick vardır sanırım. Ama ben bulamadım.

Guneykim nickli arkadaşımın dediği gibi, Gerçek silah değildir, Havalı silahtır. Gerçek silaha dönüştürülemez. diye not düşüp ilan başlığına tüfeğin marka modelinin yanın Air SOFT yazınca oldu. Bu arada abi, hocam vs demek içimden gelmedi yada EVO isim ile hitap etmeyi tercih ederim. Ben Mehmet ^^

Kesinlikle katılıyorum. Piyasada yerli, uzak doğu ve AB menşeli O-Ringler mevcut. Uzak doğu malları içinde Çin menşeli olanların shore değeri 70 bandında, çok kabul görmüyorlar. Tayvan malı olanlar ise 90 Shore sertliğe kadar çıkıyor. İtalyan malı olanlarda var. Ben aetık 100 er adete de razı geldim mecburiyetten ondan da ses yok. İfade ettiğiniz gibi kauçuğunda bir raf ömrü var. Bahsettiğiniz bayinin iletişim bilgilerini yazar mısınız bir görüşürüm. Mal fazlasını bu duyuru altına ölçüleriyle yazarım ihtiyacı olanlar nasiplenir.

Bu gün haber verir arayacağınızı iletirim.Telefonu öğrenip bilgi vereceğim.