can cicekci tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

hocam geçmiş olsun. en sagliklisi tupu tufekten ayirip hava basmak. bundan once kontrol etmeniz gereken dolum ucunun hortuma baglanti noktasindaki icerde bulunan conta ile dolum ucu uzerindeki iki conta. bunlarda tahribat yoksa pompa ile boş tupe hava basmakta bir sıkıntı yok. bunu bircok kere yaptım. ilk basta ara vermeden pompalamaniz gerekiyor. belli bir basinca ulasinca hava kacirma sesi duruyor. bundan sonra dinlenerek basabilirsiniz. kolay gelsin

selamlar, at44 ü ilk aldigim gun ayni sorun benim de başıma geldi. 100barin altina dusunce namludan sesle beraber havanin yavas yavas bosaldigini farkettim. kurma kolunu cekip birakinca ses kesiliyor, atis yapinca yine bosalmaya başlıyor. tufek kurulu halde yeniden hava bastim birdaha ayni sorun başıma gelmedi. tabi 100barin altina dusurmedim birdaha. saygılar.

selamlar, at44 ü ilk aldigim gun ayni sorun benim de başıma geldi. 100barin altina dusunce namludan sesle beraber havanin yavas yavas bosaldigini farkettim. kurma kolunu cekip birakinca ses kesiliyor, atis yapinca yine bosalmaya başlıyor. tufek kurulu halde yeniden hava bastim birdaha ayni sorun başıma gelmedi. tabi 100barin altina dusurmedim birdaha. saygılar.

Ayni problemi ben de yasiyorum. Hataydayim internetten aldigim mod99 atis esnasinda aciliyor. Hatta bazen namlu icini bile gorebiliyorsunuz. 15metreden 1-2 karis alt vurdugu oluyor acildigi zamanlar. Hic acilmadigi atislarda harika atislar cikiyor. Bunun icin tufegi kapattiginizda namlu onunden hafif bastirip acilip acilmadigini kontrol etmeniz gerekiyor atis oncesi. Tirnak one cekilmeden tufek acilmaz normal sartlarda fakat bu tufek kapanmiyor dikkat etmek gerekiyor. Problem ise kapali halde ters cevirdiginizde goruluyor ki tirnak, tutma piminin ucuna zor yetisiyor. Kisa kaliyor. Hatsani problemle ilgili aradim gonderilmesini istediler. Fakat ugrasacak zamanim olmadigi ve hevesimin kirildigindan yollamadim. 9 aydir yatiyor tufek. Tufegi sifir almistim hevesim kacti. Namlu klidi kronik bir problemdir. Saygilarimla.

Mod99 u cok arastirmama ragmen bu sorunu dile getirenlere denk gelmedim. Namlu kilidi, namlu sallanmasi bu tufek icin kronik bir sorun. Benim anlamadigim bunun cozumu varsa neden uretimde giderilmiyor da yeniden gondermemiz isteniyor. Kesinlikle gormeden , denemeden almayin derim ben. Tabi okadar ovgu ile anlatilan yerler var ki 100m den tek delik yapanlar 120de sise parcalayanlar, istahinizi kabartiyordur. Beni ancak tufegi elinize alip birkac ay kullaninca anlarsiniz. iyi forumlar

tüm hobidaşlara selamlar. ben de uzun arastirmalar sonucu aylar once bir mod99 aldim. fakat namlu kilidi problemli cikti. namlu kilidinin devami olan tufegin kapali olmasini saglayan tirnak kisa kaldigindan tufegi kapatmiyor. bikac kapamadan sonra tufek kapali pozisyona gelse de atis yapinca kendiliginden kiriliyor. atistan sonra pellet yuvasi gorunuyor. bu durumdan dolayi isabet mumkun olmuyor. sorunu fabrikaya bildirdim tufegi yollamami istediler haliyle. buyuk hayallerle aldigim tufegimde boyle bi sorun beni soguttu. ne yolladim ne kullandim oyle yatiyor. basit bir sorun ama butun duzeni alt ust ediyor. o kadar para verip aliyoruz boylesine bir sorun cok can sıkıcı.