Yurt dışınadaki musabakalara katılma cesareti gösteren hobidaşlarımı tebrik ederim, gurur duydum...
Edineceğiniz tecrübe ve fotoları heyacanla bekliyoruz
3rdii tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Hayırlı olsun Metehan kardeş, kazasız belasız inşallah...
-
Elinize sağlık çok başaralı atışlar...
-
Evet çok haklısın telefona çıkan kişi ilgili ve mal satmaktan çok sana yardımcı olamaya çalışan biri,
Başka av bayileri gibi telefonu bilgi sahibi olmadığı konularda yorum yaparak seni yanıltan ve başından savmaya çalışan bir "bayan" açmıyor... (Anlayan anladı)
-
Sadece Hatsan yada sadece Kırmızı kutu JSB kulananların yorumundan ziyade her ikisini kullananlar varsa yorumlarını bekliyoruz...
-
Kırmızı kutu JSB 5.52 18 grain pelletlerim geldi, kutuları teker teker açıp inceldim pelletlerin eteklerinde herhangi bir eziklik bozukluk yok gayet iyi görünüyor, almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ederim, saygılar...
-
Kargolama veya paketleme ile alakalı olabilir belki, kırmızı kutuda sipariş verdim inşallah dediğiniz gibi çıkmaz
-
Bir kaç arkadaşın lafına uyup Hatsanınkini almadım, bekledim ikisinide kullanan arkadaşlar varsa kıyaslar berki bizi bilgilendirir...
-
Geçen hafta hangi siteden satın aldınız ben bayadır bekliyorum da bir de JSB kırmızı kutumu sizin aldığınız?
-
Benim gibi uzun zamandır bekliyen arkadaşlar varsa duyrulur muhtelif sitelerde JSB 18 grain pelletler bugün satışa çıktı, saygılar...
-
Ellerinize sağlık çok faydalı bir paylaşım, ayna ayarını bende denedim karanlıktan bir şey göremedim, Kamuran Beyin dediği gibi reticle ışığını açınca sıkıntı olmaz gibi geliyor birde öyle denemek lazım
-
Ellerinize sağlık çok güzel olmuş, devamını bekleriz