Hatsan duy sesimizi de bu silahların orijinal sistemlerine ve kalitesine sadık kalarak üretim yap,bizde sizinle gurur duyalım.
+1
Bu forumdaki üyeler ülkenin önemli bir tüketici kesimini oluşturuyor. Hem halihazırdaki müşteriler, hem de ileride bu işle uğraşacak ve hepimizin yaptığı gibi internet araştırmaları sırasında forumu ziyaret edecek ve tüm bu deneyimleri ve yazılanları okuyarak alacağı tüfeğin markasına karar verecek olan potansiyel müşteriler için kesinlikle Webley üretimi ayrı tutulmalı ve Hatsan firmasının şu an sahip olduğu bu marka ve prestij hiçbirşeye değişilmemeli diye düşünüyorum.
Ülkemizdeki milli gelir seviyesinin Avrupa ya göre düşük olduğu doğrudur, bu sebeple halkımız hayatını idame için gelirinin büyük bölümünü harcamakta ve bir kısmıda gelirinden arttırabildiği kadarıyla, hobby lerine para harcayabilmektedir. Bu sebeple, tüketici olarak bizim halkımız genellikle ucuzcudur. Fakat birçok büyük firma Ülker, Sabancı vs. birçok ürünlerinde 2 farklı markaya sahiptir ve bu markaların birini yüksek fiyat=yüksek kalite şeklinde pazarda bulundururken ikinci markanında maliyetini biraz düşük tutarak daha ucuz ve o nisbette düşük kaliteli malı sürekli olarak pazarlarında tutuyorlar. Nitelikli tüketici fiyat konusuna fazla takılmayacağından kar marjı biraz daha yüksek olacağından sonuçta herhangibir zarara uğrama sözkonusu olmayacaktır. Hatta aynı zamanda firmaya önemli ölçüde prestij kazandıracaktır. 2. Kalite marka ile de zaten pazarına ekonomik olan malı sürerek sürümden para kazanır.
Bence sözkonusu firmanın yapması gereken tam olarak budur. Yani Mustafa Bey' in de dediği gibi,
Hatsan duy sesimizi de bu silahların orijinal sistemlerine ve kalitesine sadık kalarak üretim yap,bizde sizinle gurur duyalım.
Saygılar Selamlar