Aynen abi ,sanayi ovalarda kurulu ,tire organize sanayi var mesela oldukça büyük ,iyi fabrikalar mevcut
TunahanBİLGİN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Olmaz mı abi Tire sanayi şehri
-
Teşekkür ederim abi Aydın dağının kuzey tarafı
İncirliova ile Tire arasındaki bölüm -
Her zaman tüfek videosu paylaşacak değiliz ya Bugün sabah saat 7 de aldım bisikletimi ,pedala kuvvet çıktık dağa İnerken video çekmeyi denedim ,umarım beğenirsiniz
https://www.youtube.com/watch?v=5iBNfKBWYIU -
Tek parça dürbün kullanıyorsanız ,ayak ile dürbünün temas noktalarına şambrel lastiği koymanızı tavsiye ederim.
-
Yaylı da dürbünden kayıt yapmayı başarabilirsem bende deneyeceğim yakında
-
Daha müsait bir zamanda daha iyisini yaparsın abi.Bu arada doğa muhteşemmiş
-
Döktürmüşsün yine Metehan Abi Başarılı
-
Aynen Öyle bir tutku ki ,yapıştı bırakmıyor tüfek bizi
-
Ben hedefleri koymaya giderken koşuyorum iyi oluyor
-
Tüfek elde koşunca da iyi oluyor
-
Gülü seven dikenine katlanır Kol kaslarımız gelişiyor bizim
-
Bende de 1950-1960 yapımı tek kırma var ,korumak lazım bunları abi
-
Marka olarak duyduğumuz bir marka yivli tüfeklerde ama bende dürbününü ilk defa gördüm.Belki kullanmışsınızdır diye sormak istedim
-
Tavsiyeleriniz önemli benim için Dürbün hakkında hiç bir deneyimim yok çünkü.Browning 3-9X40 OE Dürbünü tavsiye edermisiniz ?Optimadan kötü mü sağlamlık olarak ? Sıfırı 140 lira civarında da.
Birde bu ayak hakkında bilginiz var mı ? http://g ungorav.com.tr/urun/nikkostirlingmounts-ayarlanabilir-durbun-ayagi_794.aspx?CatId=517&tabId=100 -
Tavsiyeniz için teşekkür ederim.Optimayı kolay bulabileceğimi düşünüyorum.Fazlalık olan av tüfeğimi satabilsem daha kaliteli birşey alabilirim ancak hangi siteden satarım onun hakkında bir bilgim yok.Resimdeki Yıldız marka süper pozemi 400 e satabilirmiyim acaba ?Av tüfekleri konusunda bilginiz var mı?
http://i.h izliresim.com/DkjXJo.jpg -
Ulaşmaya çalışacağım teşekkür ederim.
-
Öncelikle verdiğiniz cevaplar ve yardımınız için teşekkür ederim arkadaşlar.Yatagun dampanın fiyatı artmış sanırım ,artmasaydı sıfır alırdım ancak bulabilirsem 2. el alacağım.Yıldız marka süperpozem var.İhtiyaç fazlası olduğu için onu satmayı düşünüyorum.Satsam bütçe sorun olmaz ancak optima çabuk dağılır diyorlar ,o yüzden kararsız kalıyorum.
-
Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler.Cometa Fenix 400 Compact Star 5,5 tüfeğimi yaklaşık 1 yıldır dürbünsüz kullanıyorum ve artık işimi görebilecek bir dürbün almayı düşünüyorum.En fazla 100 metreye atış yapmayı planlıyorum.Yaklaşık 200 lira gibi bir bütçem var.Bu bütçeyle hem dürbünümü hemde olmazsa olmaz diye düşünüyorsanız dampa ayak almak istiyorum.Tek parça ayak ta sorun çıkarmaz diyen arkadaşlar var ,bu konuda siz ne düşünüyorsunuz ? Bu fiyata tavsiye edebileceğiniz dürbün ve ayak nedir ? Şimdiden teşekkürler.
-
Eline saglik abicim.raki ve votka siselerini kirabildi mi ?
Hangi pelleti kullaniyorsun?
Teşekkürler.Malesef bira şişesinden sonra güneşin tam altında kaldığımdan dolayı bırakmak zorunda kaldım.Pellet olarak gamo pro hunter kullandım.paylaşımın için teşekkürler güzel bir çalışma olmuş, merak ediyorum da atışlar gez arpacıkla mı yapıldı ?
Teşekkürler , evet dürbünüm şu an yok.Arabanın kabutundan destekli olarak yapıldı atışlar.