Teşekkürler kardeş
TunahanBİLGİN tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bugün havanın güzel olmasını istifade edip atış yapmak için şehir dışına çıktım.100 metre olarak tahmin ettiğim yerin google earth ölçümü 90 metre kadar çıktı.Güneşin tam tepede olmasından dolayı atışlarımı yarıda bırakmak zorunda kaldım.Yakında yeni videolarla devam edeceğiz
Video -
Merhaba abi. Bahsettiğiniz tüfekler oldukça güzeller kalite olarak. Bende size hem uygun fiyatlı hemde kaliteli olduğunu düşündüğüm ve 3 aydır kullandığım , en az 750 atış yaptığım cometa fenix 400 compact star ı öneririm. Forumda kullanan arkadaş ne kadar az olsa da , ben bunun reklam yetersizliğinden olduğunu düşünüyorum. 15.4 grn gamo pelletleri 835 fps civarında atıyor. Kalitesi de gayet güzel , dipciği de sanırım ıspanyol cevizinden.
-
Internette yeteri kadar videosu yada hakkında bilgi olmasa da cometa fenix 400 compact star önerebileceğim bir tüfek. 2 aydır kullanmama rağmen gerek gücü , gerek isabeti ile beni memnun bırakan kaliteli bir tüfek. Fiyatı da emsallerine göre uygun bence. Kalibre olarak 5.5 öneririm.
-
Paslanma konusunda verdiğiniz tavsiyeleri dikkate alacağım. Tüfeğin hızına gelirsek benim de ölçme imkanım olmadı malesef. Kutusunun üzerinde 275 ile 320 metre saniye yazıyor , o kadar var mı yok mu ölçmediğim için bilemem ancak cometa gibi bir firma sallamaz diye düşünüyorum , yani gücü yerinde bir tüfek , sarsıntı da o kadar yok açıkçası , kurması kolay diyemem biraz sert doğrusu.
-
Namlunun mükemmelliği kesin. Paslanma oluşabiliyor namlu yüzeyinde ancak yağlayınca böyle bir sorun kalmıyor.
-
Vizeler bitsin , seni de görelim kanka
-
Merkezde yaşamıyorum ama merkeze gittiğimde yolum düşerse elden almak isterim
-
Teşekkürler arkadaşlar.Kredi kartım var , hangi siteyi önerirsiniz ve kargo ücreti ne kadar alıyorlar ?
-
Öneriniz için teşekkür ederim , ancak yaşadığım yerdeki av bayiilerinde jsb bulamıyorum öyle bir sıkıntım var
-
Merhaba arkadaşlar.Bugün bir grupman denemesi yapayım dedim.Atışlarımı dürbünsüz ve desteksiz 15 metreden yaptım.Pellet olarak gamo hunter kullandım.
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/KPv3vO.jpg]
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/wM9YPM.jpg] -
Yararlı bilgileriniz için çok teşekkürler. Dürbünümü alınca çok faydası olacak bu bilgilerin.