at44 long lw 5.5 al 6.35 ise BT 65 al m ekiz regili taktir sonra bana dua et
halil_mete tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
o tüfeğin saçması 34 grein jsb 920 930 la çıkış hızıyla bana göre mis gibi olur
-
kundagi cevizden yapıyor acele etme aynısını yapicam dedi bende tamam dedim kundağı bekleyenlere çok inşallah iyi olur
-
nerde kime yaptırıyorsun kaça maaall oldu bilgi verirsen benim bt65 ede yaptırayım
konyali mehmet42 arkadas la irtibat kur benim tüfeği o yaptırdı sağolsun ranger kundağı bitsin resimlerini yukleyecem
-
25 grein jsb 870 FSB 200 bar 100 bar arası 70 .75 reguleli atış atışı yapan mehmet42 en isabetli FSB aralığı 870 FSB olduğunu söyledi 50 m 9 atış tek delik yapıp bırakıyorlar ben güç istesem güçlü olacaktı ben isabet istediğim için böyle olsun dedim
-
bt 65 sb lw 6.35 500 cc regili ranger kundağı yapılıyor gelsin resimlerini paylaşacağım in
-
sen bu işi biliyorsun
-
bendede var 8.32+60 artikil koptu nasıl olacak bilmiyorum
-
Emeklerinize sağlık yakında yeni bir tüfek icat edersin gibime geliyo
-
regili 500 luk tup uzerine
-
iki ay once bt65 6.35 aldim oldu iki bt65 biri regili ben cok memnunum 6.35 500 luk tup takarsam tadindan yenmez buna gore bir projemiz var
-
Yapmaniz gerekenleri yaziyorum:
1- regulator sart
2-tufegi 900 fps ile Jsb 18 graini aticak sekilde yaptirin.
3- tufegi sabit tutacak rest veya yastiga ihtiyac var.hem one hem arkaya.
4-30-40 zoomlu bir durbun ve yukseltilebilir kaliteli ayak.
5- Hassas tetik( malesef hatsanda bu yok)Kolay gelsin
yuzde yüz doğru
-
- bende tireboludan arkadaşımı alır gelirim yeterli kurulsun
-
birisi 290 bar hava basılıyor yazmış ne derece doğru acaba
-
ben kullanıyom regilisini 2 sene dir bende ben çok memnunum 210 bar hava 47 atış kalan hava 105 18 grein jsb 20 grein torpedo kullan farkı göreceksin
-
gayet güzel atışlar
-
mehmet hedefin arkası nasıl olmuş baktınmı tahribat nasıl 200 m de bu arada ellerine sağlık
-
mustafa döktürmüş güzel atışlar
-
çok güzel olmuş