13.500 Güncel.
DarkDagger tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
En az 8 kat, en fazla 32 kat zoom yapar. 56mm ön mercek çapına sahiptir. Aydınlatmalı artıkıl'ı var. Hawke markasının Sidewinder SR Pro serisi. Daha detaylı görsel için numara paylaşırsanız video bile atarım sıkıntı yok.
-
Bu linkten görebiliyor olmanız lazım aslında. Açılmıyor mu ?
-
Telefon numarası paylaşırsanız atayım.
-
-
İyi günler. Hawke Dürbünümü daha yüksek zoomlu bir modele geçmek için satıyorum. Yer Ankara. Fiyat 14.000.
Ayaklar Fiyata dahil değildir.
-
Hayırlı olsun.
-
Önceden haberim olsa bende katılabilirdim.
-
5 - 6 ay evvel. bir arkadaşım Doğu Beyazıt a cenazesi vesilesi ile gitti. Döndüğünde anlattıkları; senelerdir duyduklarımızı tastik etmesi açısından manidardır.
Orada belediye, o bölge tarihinde hiç görülmemiş şekilde çalışıyormuş. Bir müddet sonra, arkadaşım pkk kılıklı garip kişilerin belediye hizmeti olmayan garip işler yaptığını görmüş. Ailesine Bunu söylemiş, Ona gülmüşler. Biz aylar evvel ihbar ettik, gelip bakmıyorlar bile cevabını almış. (Ne tuhaf değil mi. Sanki barış süresinin yarım kalmış işlerini bitirme ve akdenizde, ikiz yasaların tatbik için bekleyen BM ye bağlı devletlerin savaş gemilerine bir şeyler yetiştirme telaşı gibi geldi bana.)
Bir kaç kez de; Devlet, bir eliyle pkk yı besliyor, yerleştiriyor, diğer eliyle de askeri üstüne salıyor şeklinde yorumlanacak sözler duymuş.Ben balyoz ve ergenekon soruşturmalarının, tsk içinde, Erbakan hocaya balans ayarı, post modern darbe yapan ve "Siz hükümeti ciddiye almayın, Biz başkasıyla deyil sizle ve münasip gördüğünüz şekilde ticaret yapmak istiyoruz" diye israil e mektup yazan hain ve kötü niyetli, kendilerini Atatürkçü, gösteren ve memleketin tek derdinin laiklik olduğunu söyleyen cuntacılara karşı yapıldığını sanan saflardan biriyim.
Bu soruşturmalar, sırasında, bu tutuklananların, Aslında Amerikan ve israil istihbaratının dosyalarındaki ve çatışmalarda henüz öldürülememîş mühim komutanlar olduğunu duyduysam bile inandırıcı gelmedi.
Aynı, Geçen sene; duyduğum soroz vakfının hazırladığı raporda; Tsk nın sürekli darbe ve cunta üreten yapısının değiştirilmesi icabettiği ve bunun için evvela harp okullarının uzun süreliğine kapatılması bu esnada, Amerikadan gelen, natoyu da dizayn eden askeri danışmanlar tarafından ve aynı şekilde yeniden dizayn edilmesinin elzem olduğunu takriben 5 sene evvel bir tavsiye araştırması olarak yazdığına inanmadığım gibi.
Netice itibariyle. Burada, değişmesi icabeden; 12 sene evvel Ege ve akdenizdeki 17 Türk arasını Yunanistan'a veren zihniyetttir. Vatan toprağını verebilmek için münasip bir bahane bulabilenin milli ve ahlaki hassaları devlet adamı olmaya manidir.
Sizin bildiklerinizin mühim bir kısmını ben ve bir çoğumuz biliyoruz, lakin siz de bu coğrafyada bilhassa Suriye ırak gibi yerlerde, herkesin, müdahale etmek istemesine rağmen Rusya dahil, kimsenin asker göndermek, istemediği yerlerde, Tek bağlayıcı, yapıştırıcı çimentonun İslam olduğunu bir an için unuttunuz zannederdim.. Bizim başka çaremiz yok. Bölmek için icabeden sebepler çoktur ve bunları bilmek narifet değildir. Doğru zihniyet ile en azından mevcut hudutları müdafaa etmek, edebilmek marifettir ve zordur. Bunu daha milliyetçi davranarak tatbik edemeyiz, muvaffak olamayız.Muhabbet, hürmet ve dua ile.
Hatta darbe girişimi de tiyatroydu demi. Yahu bırakın efendim bu işleri zira komik ve gülünç komplo teorilerinden başka birşey değil yazdıklarınız. Öyle uzun uzun anlatmaya gerek yok, ortada su götürmez bir gerçek var ki oda Cumhurbaşkanımız Sayın. Recep Tayyip ERDOĞAN'a neredeyse bütün avrupa ve İsrail düşman ve indirmek için ellerinden geleni ardlarına koymuyorlar.Darbe girişimi ne ilk oldu, nede son olacak.Ancak ne yapsalar boş, göklerden gelen bir karar vardır. Allah yar ve yardımcımız olsun. Amin .
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Hakkâri’nin Şemdinli ilçesinde bayram ziyareti dönüşü, oğlunun gözleri önünde pkk tarafından öldürülen AKP’li siyasetçi Ahmet Budak'ın katilleri bu şekilde leş edildi. -
Tüpte yüksek basınç varken basınçlı hava çok yüksek bir güçle valfi ittiği için çekiç valfe vurunca yeteri miktarda valf açılamadığı için yeteri miktar hava serbest bırakamıyor. Dolayısıyla atışlar düşük güçte oluyor. Basıç düştükçe valf daha fazla açıldığı için atış gücü artıyor. Ancak bunun optimum bir değeri var. Belli bir basıncın altında valf sonuna kadar da açık kalsa tüpte yeterli basınçta hava kalmadığı için gene atış gücün düşmeye başlıyor. Her tüfek ve yay tansiyonu için optimum hava basıncı farklıdır. Benim modlanmış bt 65' im 27 grain ince mehmeti 190-170 bar arası ortalama 940 fps ile atıyor yaklaşık 75 Joule üretiyor. Bu basıncın üzerinde veya altında daha düşük güçle atıyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Evet, Teşekkür ederim.
-
İyi günler değerli forum üyeleri.
Kafama takılan bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Benim pcp ile (AA s510) atış yaparken garip bir durum fark ettim tüpteki basınc 160-150 bar civarında iken yaptığım atışlar basınç 200-190 barda iken yaptığım atışlardan bariz daha hızlı oluyor. Bunu tahribat atışları yaparak da doğruladım, arada neredeyse (27 grain bullet için) %8-%10 gibi bir fark oluyor. Bu durumun tam tersi olmasını beklerdim. Sanırım yüksek basınçta valfe yay vuruyor ve valf yüksek basıncın etkisi ile daha çabuk kapanıyor bu nedenle böyle bir durum ortaya çıkıyor. Sizin yorumlarını nedir acaba ? -
Ben 5.5, mod 90'ı servise gönderdiğimde sormuştum 6.35 yapabilir miyiz? diye mümkün olmadığını söylediler.
-
benim AA-s510 4 ay 160 barda bekledi, görünürde ve işlevinde herhangi bir sorun yok.
Ancak tüp yorulması olayı ne görünür nede işlevsel bir kusura sebep olur, bunu da göz ardı etmemek lazım.
Sonuçta öyle bir sorun olacak olsa hayati öneme sahip bir konu olduğundan kesinlikle PCP tüfeklerin kullanım talimatında belirtirlerdi diye düşünüyorum. -
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
bahsettiğiniz ''mekanizma tam kapanmadan fişek patlatma'' olayını Sy. Alparslan ŞEN hocamız Winchester'ın bir modelinde test ediyor ve genel olarak tüfeğin tanıtımını yapıyor. -
Tebrikler. Gerçekten kısa zamanda bu işi büyük oranda başardınız. Umarım merkezleme ve isabeti de istediğiniz gibi olur.
Aslında üstünden çıkan eski artıkılın düz kısımlarına dotlar çizilip takılsa bile gayet iş görür gibi. Minimum çaba ve masrafla bu yapılabilir gibi geliyor. -
Güzel gurupman, bir daha ki video da mesafeyi de çekerseniz kafalarda soru işareti kalmaz.
-
Bu tür yazıcılar hakkında teknik bilgim yetersiz.
Ama siz deneyin denemekten zarar gelmez.
Çok bir şey kaybetmezsiniz, ama başarırsanız videosunu bekleriz. -
hassas bir işlem, eğer gerçekten fonksyonel olarak bunu başarabilirseniz çok güzel olur.
-
Daha önce hiç dürbün söktünüz mü acaba ?