Orjinalin ucuna ufak bi rakor yaptirdim ve resimdeki gibi taktim ses inanilmaz azaldi ancak isabet sorunu yasiyorum.
Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bende bir takım bilgiler paylaştım ve tavsiyelerde bulundum Yasin bey,ayrıca daha önce yukarıdaki videolara hiç denk gelmemiştim sitede.
Tüm bunların dışında ben gerçekten sizin alüminyumdan mod üretiyorum demeniz üzerine,yukardaki gibi odacıklı,parçalar halinde üretim yaptığınızı düşündüm,eleştirmek için söylemedim beklentim o olup da başka tür bir sistemle karşılaşınca biraz hayalkırıklığı yaşadığımı belirttim sadece işlevsellik olarak şu an halen sizin modunuz silahımda takılıdır bir desibel ölçer bulabilirsem ne kadar ses kestiğinide test edeceğim.Aslında tüfek burada (Trabzon) da olsa şu an üniversite makina mühandisliği bölümünde okuyan bir arkadaşımda desibel ölçer var onunla ölçerdim ama malesef yok.
İşini bilen bir CNC ustası 50-100 lira kazanmak için benim gibi onlarca detay soru mesajına cevap yazmaya saatlerini harcamaz.
Detay soru kısmına gelincede sorduğum bir dizi soruya cevap verdiğiniz için size o zaman teşekkür ettim gene ediyorum ancak zaten bu sitede bulunma amacımızda biraz bu değil mi ? Yoksa sadece satış yapmak için mi buradayız ?