HW 100'ün türkiyedeki yetkili servis sorununu nasıl hallediyorlar ? varmı şubeleri mesela diyelim aldım internetten geldim kullandım 3 ay sonra ufak sorun oldu nereye göndereceğim ? bt65 düşünüyorum fakat bu tüfeğide çok kişi kullanıyor bilgilenelim öğrenelim:)
grihava tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
cevaplar için teşekkürler arkadaşlar pcp'nin ne kadar tepmesizçalıştığını anlamış olduk:)
-
"3D - 3 Boyutlu Yazıcı ile T..." Bu videoyla ilişkili YouTube hesabı, üçüncü tarafların telif hakkı ihlaliyle ilgili çok sayıda bildirimde bulunması nedeniyle feshedildi.
-
Geçen açtığın konudan yola çıkarak maddiyat sıkıntısı çekiyorsun bence dampaya boşuna para verme pcpler dürbün bozmaz bikez atış yap anlıycaksın demek istediğimi dampaya vereceğin parayı ekleyip dürbün modelini yükseltmen daha mantıklı olur
Arabayı hallettik allah'a şükür sıra pcp'de :)) taksitli olacak maalesef ama olsun:)
dampa alma niyetim yok zaten merak ettiğim bt65 te güçlü bir tüfek ya, ondada dürbün çok oynama yapar mı. cevabın ile bozmadığını anlamış oldum
-
Harika bir tüfek
-
Sonuçta dampayla daha sağlıklı olacaktır
Benim anlamadığım kısım tahribat yüksek fakat hedef vurmuyor mu ?
ya da yakın mesafe tüfeği mi
-
Mod 125 sniper'im şuan var zaten:) ama pcpde kullanmak istiyorum
Fikirleriniz için teşekkürler arkadaşlar
Kullanan arkadaşlara bir soru isabet nasıldır ? dampasız ortalama kaç atış yapılır tüfekle ses konusunu yine sormak istiyorum:)
Forumlarda eski konulara baktım fakat yeni alanlar vardır belki kullananlar onlarda görsün/yazsın
-
Arkadaşlar malum ben mod 125ten başka tüfek kullanmadım pcpde kullanmak istiyorum yine yavaştan arayışlara başladım taksitle falan girip alacağım:)
bt65 isabet konusunda kötü diyorlar çok iyi diyende var, sanırım grupman olaylarında pek iyi değil fakat istediğin hedefi zamanla vurmanı sağlıyor
peki bt65 güç konusunda nasıl ? mod 125 gibi 3-4 tahtayı arka arkaya koyunca parçalayıp içinden geçer mi ? örnek bu sadece demek istediğimi anlamışsındızdır umarım. sesi nasıldır ? ben tüfekte sesi severim -
Hayırlı olsun darısı bizlere:)
-
yok dostum benimki de hala gelmedi, mesaj attım 3-4 gün içerisinde gelmez ise para iadesi yapacağını söyledi işin garip kısımı kargo takipte gözükmüyor
-
teşekkürler arkadaşlar bilgiler için uygun bir zamanda atışa gidip dediklerinizi uygulayacağım yine başaramaz isem hatsana gönderirim belki modaratörü falan yamultmuşumdur yanlışlıkla
-
tamam sağolun destekli deniyeceğim tüfeği satmayacağım zaten dürbünsüz ayar çeksem yeterli onu yakın mesafe için kullanacağım uzun mesafe içinde pcp inşallah
-
Desteksiz attım bu sefer ama cidden 5-10 metre çok kısa mesafe bir vuruyorum hedef kağıdının tam dışında bi vuruyorum ta diğer köşesinde 4-5 deneme yapmadım en az 20-30 tane sonunda bıkıp pes ettim
-
Güç her zaman işe yaramıyor dediğiniz gibi ama benim gönlüm yine güçlüden yana bt65 düşünüyorum:D
-
O nasıl bir silah bilmiyorum ki hocam
Yok yapmadım şuan çalışıyorum öyle erteliyoruz bakalım
-
Maalesef en büyük hatam araştırmamak oldu, youtubede 125 metre atışlarını görünce "aha abi bu tüfek" dedim ve aldım:)) zaten aldıktan sonra foruma üye oldum şuan epey bilgilenmiş durumdayım pcpyi umarım iyi seçeceğim
-
Böyle yazıları görünce mutlu oluyorum
şuan bendede mod 125 var ve tüfeği gerçek anlamda seviyorum atış yapmak keyif verici fakat hobiden tam soğumak üzereym umarım pcp'de alınca bende böyle yazılar yazabilirim hayırlı olsun bu arada
-
yaklaşık 500-600 atış yaptık biraz daha sabredeyim o zaman silahın üzerindede gez göz arpacıktada ayarlar var onu'0da bırkaıyorum diğer çubuğuda tam ortalıyorum acaba yanlış mı
-
arkdaşım ilk önce 5 metreden silahını çok iyi bir şekilde sıfırla.onda sonra 25 metrede.sonrada askeriyi atış tekniklerini sırayla kullan.tetiği yavaş çek efes kontrolü falan filan çok önemli
Hocam zaten çok kısa mesafelerden denedik inanın olmuyor neler denemedim ki bi ara nefessizlikten öleceğim sandım
teşekkürler
jsb 16 gn saçmalari deneyin bir De zaten farkı sizde göreceksiniz. Ben mod 125 te gamo magnum ve hunter modelerinden Hiç memnun kalmamistim.
Jsp deniyelim bir dahaki atışta umarım fark olur yoksa süs niyetine kalacak tüfek
teşekkürler
-
Bugün yine atışlara gittik gamo saçmalardan aldım dürbünü sıfırlamaya çalıştık yine, bozulacağını biliyorum fakat en azından dürbünle bir kere atış yapayım dedim. Fakat ne yaptıysak becereremedik, saçma bi sağa gidiyor bir sola bozuk para ile dürbündeki ayar yerlerini çevire çevire bir hal oldum. tek ben değil 3 kişi gittik arkadaşım babam. 3'üde deniyor yok arkadaş olmuyor. dedik dürbün bozuk ya da biz beceremiyoruz.
Neyse dürbünü çıkaralım öyle atış yapalım dedik o kadar yol geldik. 30-40 metreden 6-7 atışta 1 tane anca şişe vurabildik. ve böylelikle epey soğumuş oldum tamam dürbünü ayarlayamadık eyvallah gez göz arpaçık ile neden vuramıyoruz onu anlayamadım hadi ben atamıyorum arkadaşım babamda mı atamıyor anlamadım gitti
Çok yakın bir zaman içinde Allah nasip ederse bir pcp alacağım fakat bunun yeri ayrı acaba, tam olarak hedefleri vurmak için hangi yöntemleri izlemeliyim tüfekte sorun olabilir mi ? yoksa tamamen bizlemi alakalı bir şey. yoksa genel anlamda bu tüfekler böylemi canı istersemi vuruyor. pcp alsamda satmayacağım kalsın bi köşede gez göz arpaçıkla vururuz diyorum ama onuda yapamıyoruz ki mod 125 sniper'i çözen ağabeylerden kardeşlerden fikirler bekliyorum:)