Cevaplar için çok teşekkür ederim yeterince bilgilendim.
grihava tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Vazgeçmek değilde ekonomik durum bundan yana, fakat son anda değişiklik yapıo bt65'te alabilirim bu sefer pek aceleye getirmiyorum alırsam ikisinide bu sefer ahşap kundak alacağım, mod 125 plastikti sanırım bu sefer gönül ahşap istiyor
bilgiler için teşekkür ediyorum, şu farklı olan namlu olayını mesajdan anlatabilir misiniz tek onu anlamadım 2 çeşit namlu var sanırım. (Konu amacı dışına çıkmıyorsa burdanda olabilir) -
Hayırlı olsun özellikle ahşap kundak benim çok hoşuma gidiyor. Bakalım Allah bizede nasip edecek mi:) Şu farklı farklı kundaklar olunca fiyatta değişiklik oluyor bunun nedeni nedir bilginiz var mı tek değişen yer kundak mı? yoksa namlu vs'de değişiyor mu
-
Çok eğlenceli geçmişe benziyor. O tavayı öyle yapmayı nasıl başardınız yahu
hangi tüfeklerle yapıldı o? bütün tüfekler o kadar kuvvetli mi
o tüfeğe yönelesim geldi:D
-
Güzel birşeymiş aslında
-
Yok kardeşim kimseye kızmadım, benden büyük abilerimede kızmadım
söylemek istediğim biraz daha olumlu yaklaşmak bir birimizi uyarırken kırmadan güzel cümleler seçerek uyarmak
hatam olduysa özür dilerim kırgınlık olmasınherkese iyi akşamlar
-
Dalga geçtiğini nerden çıkardınız belkide tasdik etmek amacıyla o cümleyi sarfetmiş olamızmı?Genelde forumda yeni üyelerde mesaj sayısı ve üyelik tarihiyle kıyaslandığında forumun tecrübeli insanları reklam kokusu sezdimi bunu açıkça belli ederler!Kime göre, neye göre reklam. Sana iyi gelmeyebilir, fakat ona iyi gelmiş olabilir.
Açıkcası göreceli reklam konusu, rahatsız olduysa konudan "raporla" seçeneğine tıklayarak sildirebilir.
Silah konusunda yeni olabilirim fakat forum konusunda yeni değilim, saygılar.
not: gönülleri her zaman hoş tutmakta fayda var, ünlem işaretleri ile "ok" kelimeleri ile pek fazla ilerlemeyiz
-
ok
Arkadaş görüşlerini yazmış, sizde dalga geçer gibi "ok" yazmışsınız ki dalga sanırım zaten. Yanlışlıkla ekşi sözlük, inci sözlüğe falan mı kaydoldum diye düşünmeye başladım şimdi.
-
Merhaba bende at44 aldım genel detaylı bir konu açacağım fakat biraz daha kullanayım ve hakim olayim diyorum neyse, yanlış hatırlamıyorsam sizdede mod125 vardı tepmesini kullananlar bilir aynı zamanda ağırlığınıda, sesi susturucusuz olacak gibi değil kesinlikle almanız gerekir. Bende Aksu avdan aldım, pompa tercihimde Hatsan oldu pompalama zor gibi(boyum 185 kilom 84 zordan kastım yorucu) 70 80 pompada 100bardan 190 bara çıkıyor (190 bar önerilen basınçtır) bukadar
Tamam hocam evet hatsan 125 sniper var fakat dürbün ayarının sürekli bozulmasından dolayı birde at44'e göz diktim:) siz görüşlerinizi bir başlık altından yazarsanız ilerleyen günlerde sevinirim yazdıktan sonra bana özel mesajda atabilirsiniz konuyu gözden kaçırmayayım diye.
Bu başlığıda takibe aldım umarım ilerleyen günlerde benimde bir at44'üm olacak mod sniper 125'ide satmayayım diyorum ucuza gidecek dursun evde o da epey güzel silah ama maalesef dürbünsüz kullanmak gerekecek
-
Merhaba, sıfırlama hakkında bilgim yok fakat o silahı bende düşünüyorum. Hiç atış yaptınız mı? sesi falan nasıl ne kadara aldınız ? pompa tercihiniz ne oldu bilgilendirebilirseniz sevinirim
-
Buna değilde izin olursa birdaki görüşmede bende gelebilirim gelenekleri görenekleri öğrenelim forumun biraz :))
-
Merhabalar,
Ben de Laser Boresighter aldım ama silahım olan hatsan mod 125 snipper a takamadım . Ucundaki moderatörü sökmeyi de denemeye çekindim açıkçası. Bu konuda bu silahla Laser Boresighter kullanan arkadaşımız varsa nasıl kullandığını anlatabilir mi?
Saygılar
Bende sipariş verdim ve silahımız aynı fakat öndeki modaratör olayı benide üzdü maalesef ve o kadar denememe rağmen çıkmıyor sanırım artık evde süs olarak kalacak ileridepcp tüfek alırsak ona takacağız artık mecbur
-
[Resim Engellendi: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/1464131_10202911695659814_53467317_n.jpg]
[Resim Engellendi: http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/1377548_10202441510585481_224435154_n.jpg]
[Resim Engellendi: http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-frc3/1377358_10202296485399942_507649449_n.jpg] -
Çok güzel olmuş, tebrikler (konu dışı: o dürbündeki ayar kısımında çember ne işe yarıyor)
-
Çok beğendim paylaşımı
-
O programı hiç anlayamadım maalesef.
Bugün dürbünsüz bayağı bir atış yaptım silah çok kuvvetli fakat %70'i boşa gitti pelletlerin tabi dürbün ayarını yapamadım artık bu cihazın gelmesini bekleyeceğiz
-
Ben alıyorum bakalım, yardımlarınız için teşekkürler
kaba taslakta iş görür ince ayarı artık kendimiz yaparız kırmalıyla sabit tutmak zor oluyor
-
Merhaba arkadaşlaryeni başladım bu hobiye ve sıfırlamak bana ölüm gibi geliyor ve sık sık bozulduğu için dürbün ayarı http://www.aliexpress.com/item/Tactical-…1294915042.html şöyle bir şey almak istiyorum dakikalarca dürbün ayarı ile uğraşmak zor geliyor daha önce kullanan var mı