şu zoraki baya güzel bir tabanca. güzel atışlar tebrik ederim.
VEDATBAYAZ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yaylıya göre güzel atışlar. tebrik ederim.
-
valla tüfek iyi atıcı iyi. başarılı atışlar tebrik ederim.
-
gayet başarılı güzel atışlar. tebrik ederim.
-
valla desteksiz atışlara göre hiç fena değil.
-
arkadaşlar tüfeğim at44 lw wx10 long değil yani hava tüpü 180 cc. şu an hatsanda bakımda birde regülatör takılacak. genelde 50 -100 metre arası atış yapıcam. jsb 18 mi 15 grain mi önerirsiniz. tabi atış sayısı avantajı ve dez avantajınıda göz önünde bulundurmanızı da rica ederim.
-
arkadaşlar tüfeğim at44 lw wx10 long değil yani hava tüpü 180 cc. şu an hatsanda bakımda birde regülatör takılacak. genelde 50 -100 metre arası atış yapıcam. jsb 18 mi 15 grain mi önerirsiniz. tabi atış sayısı avantajı ve dez avantajınıda göz önünde bulundurmanızı da rica ederim.
-
maşallah nazar değmesin.
-
Hepsi ayrı ayrı güzel atışlar. İnşallah haftaya bende bir şeyler ekliyeceğim.
-
-
gayet güzel başarılı olmuş.
-
maşallah mauser gibi duruyor.
-
patır patır sıkıcanda ona hava nasmasıda mesele. aslında firmaların su bayiliği gibi birkaç scuba dolum istasyonu açması lazım. valla çok ciddiyim 1 haftadır gezmediğim itfahiye sormadığım insan kalmadı. istanbul avrupa yakası yardımcı olabilecek biri varsa bildiği bir yer lütfen mesaj atsın.
-
bende yarı otomatiğin videosunu gördüm canlısını görmek atışlarını değerlendirmek lazım. tabi birde kaç barda çalışıyor pompa zor scuba doldurtmak büyük sorun
-
benim bildiğim dürbün 9 kat ise 9 da ayarlaman gerekiyor
-
biraz geç gördüm ama şu regülatör olayı baya iyi. atışlarda güzel.
-
çok güzel atışlar tebrik ederim. benim at44 bakımdan gelsin ilk fırsat bende deneme yapacağım.
-
İşte tam burada beklenti ve zevk devreye giriyor bence. Ben 100 metreye ateşli bir silahla helede bolt mekanizmalı bir tüfekle atmayı, 200 metreye pcp bir tüfekle atmaya tercih ederim.
aynen öyle
-
çok güzel tüfek. hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın.
-
güzel atışlar. bendede at44 wx 10 lw var long değil. güç ayar sorunu vardı şu an bakımda sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum.