arkadaşlar bir ay içerisinde Mehmet42 nickli mehmet abi ile at44 500 cc tüp modifiyesi deneyeceğiz .
Kesin modifiye yaptırmak isteyenler bize haber versin fazla parça üreterek sizlerin için de yapabiliriz
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
arkadaşlar bir ay içerisinde Mehmet42 nickli mehmet abi ile at44 500 cc tüp modifiyesi deneyeceğiz .
Kesin modifiye yaptırmak isteyenler bize haber versin fazla parça üreterek sizlerin için de yapabiliriz
Açıklamada lazer mesafe ölçer demiyor ki . Lazer ölçer için çift taraflı kaplanmış plaka diyor.
Mesafe ölçmek için önce bir lazer mesefa ölçere ihtiyaç var
Maraşta kuru hava yı soğuktan basınç düşürecek kaç derece soğuk olabilir ki ?
Bence başka bir problem var
yükseklik ayarını gördüm de sanki dürbün için yetersiz gibi geldi bana .
fiyat da forum için 125 tl olursa güzel olur , çok da yüksek fiyatlı değil sonuçta orjinal bir dipcik
Dipcik güzelmiş de ,yanak desteği çok alçak görünüyor. Gez göz ile atış için tasarlamış sanki, umarım ayar lı kısım dürbün yüksekliğini kurtarır şekilde ayarlamış tır
anlaşılan hatsan mod 25 namlularini nalbant a yaptırıyor , başka bir mod 25 inde namlu ucu unf dişleri moderator den dolayı sıyrılmış tı
dişler düzeltilmeyecek kadar bozuk görünüyor.
Silahı moderatör takılıyken moderatörden tutarak kurmaya çalıştıysanız o yüzden dişleri sıyırmış olabilir, ama hala aliminyum moderatörün çelik bir namluya bu kadar çok zarar vermesi garip geldi bana . Namlu çeliğinin bu kadar yumuşak olması normal değil bence.
moderator alimyum dan , namlu ise çelik.
Zorlanmış olsa bile moderator bozulur namlu ya bişey olmaz .
O dişlerin bozulması için namlu ile aynı malzemeden bir kapak takılması gerek
sonuçta müsabaka puanlamasi yapılmıyor , 1 -2 mm in lafı olmaz
Tebrikler güzel grupman olmuş , 50 mt ye kadar 30 mm grupmanı aşmadığına göre tüfek ismindeki FT nin hakkını vermiş
Cp88 competetion aldım 2014 aralık ayında , 5 ay geçmeden arıza yaptı servise yolladım servis tamir ücreti istedi .
Aldığım bayi ve servis ile saatlerce telefonda görüşerek ''bir defaya mahsus olarak'' servis ücretsiz tamir etmeyi kabul ettirdik.
Arkadaşımla aynı anda almıştık 2 tane ondakinin gücü şuan daha yüksek bendeki güçsüz , alman üretimi diye güvendik ama kalite standartı yok alırken birkaç kez daha düşünün derim
Özlenen görüntüler
cfr whisper kullanıyorum alttan kurmalı 4.5mm kesinlikle tavsiye ederim daha önce honter 440 ve 1250 kullandım 1250 ile başabaş diyebilirim hatta hafiflik ve rijitlik olarak artısı olan cfr whisper
cevap için biraz gecikmişsin sanırım
Model Ztx 01
Şirket bünyesinde yeni bir yapılanmadan söz ettim tepeden tırnağa hemde.. Silah teknik müdüründen,mühendisinden,müşteri departmanı,satış-pazarlama,arge,reklam sorumlusu ve vasıflı işçisine kadar..Şirket bünyesinde şu an için yeni yapılanma neticesinde bir uyum süreci ve adaptasyon dönemi var üstelik şu anda bu tüfeği ülkenin dört bir yanında bulabiliyorsanız mesafe katedmeye başlanmıştır..Dikkatinizi çektimi bilmem ama websiteleri dahi yenileniyor üstelik diğer malum firmanın kaç tane tanıtım videosu yada içeriği mevcut?
Sizin yaptığınız körü körüne eleştirmektir!
Sizin uzun açıklamanızı ben mesajı gönderdikten sonra gördüm sanırım aynı anda gönderdik.
Yinede bu açıklamalar ürün hakkında bir bilgi vermiyor. Ben şirketi eleştiriyorum ürünü değil
Bu hobinin yıllardır bildiği başarılı isimlere yollasınlar 3-4 tüfek ne reklama gerek kalır nede lansmana ,bizde isteriz yerli bir tüfek çıksın airarms ın daystate in gamo nun vs. tahtını sallasın
Tüfeğe o kadar önem veriliyorsa tanıtımı düzgün yapılsın ,beni müdürün değişmesi vs ilgilendirmez ki
koskaca kral firması bir tane bile video yayınlamıyorsa bir tanıtım yapmıyorsa , hiçkimse de çıkıp bu tüfeği satın almaz . Bu gidişle satılmıyor diye üretimi de durdurdular .
mecburiyet! olarak öldürülse dahi böyle resimleri yayınlamak bana pek doğru gelmiyor . Aklın da olmayanin aklına getirmek diye bir deyim var.
kurallar dahilindede olmuş olsa dahi pek hoş görüntüler değil, şahsi fikrim.
Argon yanıcı değil aksine alevlenmeyi engelleyen bir yapısı var , skubayada basılabilir fakat hiçbir firma skubaya argon basmaz
Eğer kendi imkanınız varsa deneyebilirsiniz ama pcp için bir avantajı olacağını sanmıyorum , ekstra maliyet den başka bir getirisi olmayacaktır
kurulumdaki piston mesafesi tek başına yeterli basıncı oluşturamaz, bunun için pistonun yay etkisini yapabilmesi için pistonun iç kısmına basınçlı nitrojen gaz doldurulur(vorteks de nitrojen olmayabilir).
Pistonun içinde belli bir basınç olduğundan kurulurken bu gaz iyice basınçlanarak daha çok güç depolamış oluyor.
Zaten bu yüzden pcp lerde de 20-30 atış yapabilmek için pompa ile en az 200 300 kez pompalamak gerekiyor. Multipump larda ise tek atış için en az 3-4 kez pompalayıp havayı biriktirmek gerekiyor.
Dediğiniz gibi tek pompa oluşan basınç tüfek için çok yetersiz kalır