Mod 125 bu ayakla da kayma yaparsa artık havalı sınıfından çıkartılsın lütfen Elinize sağlık mükemmel işçilik var.
Yalnız bu ayaklar o optimayı 100 atışta parçalar benden söylemesi :))
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Mod 125 bu ayakla da kayma yaparsa artık havalı sınıfından çıkartılsın lütfen Elinize sağlık mükemmel işçilik var.
Yalnız bu ayaklar o optimayı 100 atışta parçalar benden söylemesi :))
walter distribütörü turac a.ş, avcity web sayfaları var fakat siz en uygun fiyatı bayilerinden bulursunuz.Hiçbir distribütör bayilerinin altında fiyat vermez,veya temiz ikinci ellere bakın.
Tamam cevabınız için teşekkür ederim
Sanayide yaycılar var , elindeki kırık yayı gösterdiğin zaman 5 dk da sana yenisini yaparlar.
Benimde bir sorum olacak Walther ın türkiye distiribitöü hangi firma aceba ? birde cp 88 i en uygun fiyatla garantili olarak nerden alabiliriz ?
Hayırlı olsun , tetiği büyük ihtimalle yeni versiyon bendeki cfx in tetiği mod 85 kadar sert.
Bendekinde pelet yükleme yerinde sıkıntı olduğu için yatıyor öyle, servisi yedek parça göndermiyor gönderin biz yapalım vs diyorlar garantide olmadığı için yeni parası istiyorlar neredeyse.
Elime alabilirsem bi ara yarı otomatik pelet yükleme sistemi yapmayı düşünüyorum.
Güzel grupman tebrikler.
Yalnız her grupman için ayrı konu açmasanız daha iyi olur sanırım.
skuba tüp en mantıklısı
pompa üzerine 50-60 kg güç verebilirsen basar, ama zannetmiyorum basacağını. 220 v reduktörlü motorlar bile zorlanıyor.
Demekki bu tüfeğin ilacı regülatör+kaliteli pelet
mesele ağırlık olsa diğerininde ağırlığı arttırılabilir, başka bişey olmalı, ve belki sürtünmeden o kadar da korkmamak gerekli
peletin namlu ekseninden daha iyi bir yol alıp çıkmasına sebep oluyor olabilirmi sürtünme?..
havadaki sürtünme ile namludaki sürtünme farklı bence , havadaki sürtünme yüksek ise peletin ağırlığına göre bc değeride yükseliyor çokta korkulacak birşey değil . ama sürtünme üzerine bırakılan enerji aynı zamanda menzili kısaltıyor.
o zaman (sürtünme diyorsunuz ya..) aklıma solidler takılıyor, oysa insanlar yanılıyorsam düzeltsinler, uzun mesafeye etkili atışlar yapmak için bekliyorlar..
ama sizin bahsettiğiniz sebepten sürtünme onda da çok fazla, hatta daha fazla.. bu sefer bu durumu değiştiren nedir..solidlerin daha uzağa gitmesine (sürtünmeye rağmen) sebep olan..
Sanırım ağırlığı sebebi ile üzerine yüklenen enerjinin yüksek olması
Yeni çıkanlardan alıp kullanan varmı ? Grupman ve menzilini çok merak ediyorum açıkcası
Geçmiş olsun . Umarım kısa zamanda olay aydınlanır suçlular cezasını bulur
ilk etapda denemek amaçlı 1 derece açı verdim , namlunun ne kadar düşük olduğunu bilemediğim için 1 derece ile denemek istiyorum . Daha sonra gerekirse tekrar artırabiliriz dereceyi.
Şuanda dianaların drop barrel sorunu için sportmach dampayı öne doğru açılı olarak işlemeyi başardım, orjinalinden ayırt edilemiyecek kadar temiz oldu.
Ama dampanın sahibi cengiz abinin işlerinin yoğunluğundan dolayı dianada deneme fırsatımız olmadı, eğer tam başarı sağlayabilirsem bu tasarımda bir ayak yapmayıda planlıyorum ama ne zaman yaparım belli değil
Bunu daha önce görmüştük sanırım bir fuarda tanıtmışlardı , basit bir sistemi var çok pahalı olarak piyasaya çıkarsa yerli bir taklidi yapılabilir.
V911 Pro sanal pazar da kargo dahil 109 tl, reklam olmasın diye link vermiyorum sadece bilgi amaçlı söylüyorum
Coax helikopter alacak arkadaşlar dikkatli olsun ucuz modeller genelde 3 kanaldır ve gaz kolu tersdir buda bu hobiyi öğrenmenizi engeller . Kendinizi geliştirmek istiyorsanız en az 4 kanallı ve gaz kolu solda olan model tercih etmelisiniz.
İthal 5.5 cal 25.4 grain jsb'lerin baş çapları, mikrometre ile yaptığım ölçümde 5.50'den küçük ve etek çaplarıda 5.52'den büyük geldi (hassas ölçüleri şimdi hatırlayamıyorum)ve namluyada çok rahat giriyorlar krono sonucundada 950 fps civarı ile 50 fpe' yi aşan güç verdiler .Yerli 30 grain solidlerde namluya ,lever kolunu zorlayacak derecede zor giriyorlar ,ölçtüğümde çaplar tam,5.52 mm geldi ve sürtünme yüzeyleride fazla olunca 50 fpe'nin altında güç verdiler ,halbuki iki mühimmat arasında fpe gücü ters orantı çıkmalıydı.Bu yüzden solidler tek tek birkaç farklı ölçüde çapları kalibre edip denedin 5.45 olanlar bol geldi ve anormal sapmalar yaptı,5.50 istikrarlı olmasına rağmen ,5.48'lerin 15-20 cm altında vurdu (160 metrede). şu durumda 5.48 iyi gibi ama ilk fırsatta solidleri ön 5.47 arka çap 5.50 konik olarak yapıp deneyeceğim .namlu 61 cm bsa
Bu kadar hassas ölçüde peletleri nasıl kalibre ettiniz aceba ? Birde jsb nin 24.5 grain 5.5 peletini ben hiç görmedim solid mi kubbe başlı mı ?
Aslında İdeal ölçü 6,35 değil mi ? Sonuçta tüm mermiler aynı çapta(%0,1-0,2 lik hatalar dışında) , namlu Çapını silah üretenler ayarlamıştır zaten 6,35 e göre.
Mermiyi çekme payı hesaplanıp 6,35-6,36 gibi bir ölçüde üretebilirsek silahlar buna bayılacaktır
Bunun içinde, ihtiyari beyin dediği gibi saf kurşuna %2.5 çekme payı verirsek. . 256 kalibreye denk geliyor (doğru hesapladıysam eğer)
Mod anahtarı sanırım 4 kanal RTF olduğu için kumanda da, bu arada bende ev içinde kullanmak için 4 kanal bi micro heli almayı düşünüyorum bu konuda tavsiyen nedir? . V911 gözüme çarptı ilk olarak fiyat ve kullanışlı olması hoşuma gitti. Başka f/p bir Micro heli tavsiyen varmıdır?