T-REX 450 + FUTABA 4ex diyorum bu hastalığa bulaşmayanlara hiç tavsiye etmiyorum
maaş düşmanı hobi
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
T-REX 450 + FUTABA 4ex diyorum bu hastalığa bulaşmayanlara hiç tavsiye etmiyorum
maaş düşmanı hobi
Yeni başlayanlar için gerçekten faydalı ve güzel bir yazı olmuş tebrik ederim, benimde dolap da yatan 6 ch bir helikopterim var çocuklardan uçurumaya fırsat olmuyor.
Yalnız yazınızdaki mod1 mod2 açıklamasının yanlış olduğunu düşünüyorum, daha detaylı araştırıp düzeltme yapmanızda fayda var. Mod1 genelde yurt dışında tercih edilen gaz stickinin sağ tarafta olduğunu ifade eden kumanda seçeneği, Mod2 de gazın solda olduğu genelde sağ elini aktif kullanan kişilerin tercih ettiği kumanda modeli.
Aynı şekilde mod3 mod4 seçenekleride mevcut, onlarda hareket komutlarının kumanda daki yerini değiştiren diğer kombinasyonlar.
Edit: yazıya ek olarak Mod seçenekleri kumanda üzerinden tuşlar ile değişmez, satın alırken Seçmeniz gereken bir özelliktir.
Milli takıma başarılar dilerim. İnşallah kazasız bir şekilde giderler ve başarılarla sağ salim geri dönerler.
Hayırlı yolculuklar
Tekrar hayırlı olsun erdem, kazasız belasız kullanman dileği ile.
aynı yerden benim hatsan mod 85 in plastik kundağıda kırılmıştı
Erdem dostuma teşekkür ediyorum benim için gitti aldı, yarında kargoya verecek.
Ellerine sağlık.
banada 6.35 lazım zaten dostum
Parasını göndersem benim için 5 -6 kutu alıp yollayabilirmisin ?
İki sene önceki mevzu.
Şuanda bu sistemi Diana kullanıyor
Aslında yapılabir bir şey, hatta adetli sipariş olursa bir matbaacı ile görüşülüp makinada standart kalitede yapılabilir.
Evet aynı dert bendede var, Gamo tüfeğin hiçbir parçasını servisten temin edemiyorum. İkinci Gamo tüfeği almak için sekiz kere düşündüm sonunda vazgeçtim.
forumda genel bir sorun var
namluya çelik mermiyi sürdüğün an tüfeği bir daha kullanılamaz hale getirir
Bu dizelleme değil bildiğin içten yanmalı motor 4 silindirli
gamo pro hunter pelletın ondan 2 grain hafıf jsb pelletten daha hızlı gıtme sebebı nedır merak ettım dogrusu? agır ama aerodinamik yapısı dahamı guzel? hava surtunmesı az oldugu ıcınmı agır olmasına ragmen daha hızlı gıdıyor? bilenler acıklarsa sevınırım
Benim tahminim namlu içine sürtünen yüzeyin daha az olması ve alaşımlı sert yapıya sahip olması
Biraz daha zaman tanımak lazım , seri üretim öyle göründüğü gibi kolay değil . standartı yakalamak için uğraş veriliyor olabilir , pek çok beklenmedik sıkıntı çıkar böyle işlerde
Tüfek güzel görünüyor ama el yapımı sanırım isabeti ve gücü hakkında bir bilgi varmı ? getirttiğimiz zaman pişman olmayalım.
At44 de Çekiç valf uyumu 120 barda daha iyi diyebilirmiyiz o zaman mustafa bey?
120 bar olan daha stabil sanki