Geldiğinde namlunun oringe basıp basmadığını öğrenirseniz sorunun ne olduğunu anlarsınız.
belkide namlu vidaları gevşekti servis sıktı, tabancada başka sorun olmadığını tespit edip gönderdi
esayar07 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
elinde iki tabanca olan birini tüp bırakarak diğerini de tüp bırakmadan denesin, tüp takılı kalanın daha uzun ömürlü olacağını düşünüyorum.
Ayrıca servisler de contanın ömrü dolmuş diyemedikleri için tüp içine kaldığı için bozulmuş diye sallıyor olabilir. Kaliteli bir conta co2 ile en az iki sene sağlıklı çalışması gerekir -
Tüpün içindeki hava genleşmedikçe (yani atış yapmadıkça) tüpün sıcaklığı ortam sıcaklığı ile dengeleniyor, bu durumda tabanca içinde tüp bırakmanın herhangi bir sakıncası yok (teoride)
Pratikte ise şöyle bir olay geldi başıma. Arkadaş ile aynı anda co2 tabanca aldık ben kullandıktan sonra tüp bitmese dahi tüpü söküyordum , arkadaşım ise hiç tüpü sökmeden bırakıyordu haftalarca tüp içinde duruyordu.
Benim tabanca 2 ay içinde hava kaçırmaya başladı ve servise göndermek zorunda kaldım , arkadaşımın tabanca ise hala sağlam bir seneyi geçti -
sıkıntı olmaz ama çok tehlikeli zorakının tetiği çok yumuşak, bir kazaya neden olmaması için kontrol edin her zaman
-
10 mt için biraz dağınık bir grupman, zoraki daha iyi yapabilecek bir tabanca.
Biraz daha antrenman ile daha iyilerini yapabilirsiniz, tabi Pelet de önemli sadece namluya oturması değil isabeti de önemli -
merhaba atışlar kaç mt bilmiyorum ama isabetli yerli Pelet arıyorsanız KRM dome peletı deneyebilirsınız zoraki çok seviyor
-
hocam yine maşallahınız var
Elinize sağlık, inşallah sonuçlar istediğiniz gibi olur.
Görünüşe göre 40 graın üzeri duruyor harika -
aynen arkadaşların dediği gibi peletın balistik eğrisi sebebi ile sizin kusursuz atış fikriniz 15-20 mt ile sınırlı kalır
-
Her hatsan tüfeği gibi buda ''biraz! oynama ile adam olacak'' . Hatsanın adam olarak çıkaracağı tüfeği merak ediyorum..
-
Birde yeni fark ettim , tüpün girişindeki patlama sigortasını arkadaş kör tapa ile tıkamış. Neresinden baksan ürkütücü bir proje olmuş
-
konu sahibi cevap yazmadıkça tedirginliğim artıyor
-
saate bakılırsa hava çoktan basılmış.
Bunu tüfeğe montaj etmek için namluyu sökmek gerekiyor sanırım
-
ustad eline sağlık, çok temiz iş olmuş.
Yaptığınız parçaları, elinizdeki tezgahları görüyorum da bu işin sonu regülatör valf blok derken tüfeğe doğru gidiyor
-
fuarlarda bora tüfeğinın nasıl çalındığı belli oldu
-
hadi bakalım hayırlısı, inşallah istediğin başarıyı da alırsın abi.
Bu tüfek seni çok ugrastırdı ama istediğin kıvama gelmiş maşallah diyelim
-
yapılır ama tufekten tüfeğe güç değişir, mesela BT 65 i kurmak çok zor ama diğer taraftan bir air arms in kurmak çok kolay
-
25 graın olan monster isabetli değildi, inşallah bu isabetli bir Pelet olmuştur.
Güçlü 5.5 pcp si olanlar çok rahat eder
-
Emir hocam eline sağlık, bu kadar değişimı reklamlarda görsem abartı derim.
Kundagı değiştirdim desen daha inandırıcı
Bununla vazelin reklamı çekmek lazım, satış rekoru kırar
-
tetık mekanizması çekici kıtleyemedıgı zaman kolu sıkıştırıyor, bir defa da ben gönderdim servise Tetik yayını değiştirmişler sorun çözülmüş
-
tetık yayı probleminden bazen kol sıkışıyor, alt taraftaki Tetik ayarından tetiği biraz sertleştırmeyı deneyebilirsin servisten önce.
İyice sıkıştı ise pek işe yaramayabılır, bazen de emniyeti bikaç defa açıp kapayınca düzeliyor