pratik ve güzel olmuş tebrikler.
İlerde dürbün takmak isterseniz mil üzerine birde ayarlı yanak lık yaparsınız .
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
pratik ve güzel olmuş tebrikler.
İlerde dürbün takmak isterseniz mil üzerine birde ayarlı yanak lık yaparsınız .
Bahsettiğiniz modifiyeyi yaptınız mı acaba?
evet parçalar hazır ve testini yaptık. Kundak üzerinde değişiklik yapmak gerektiği için biraz ugrastirdi
Bu hafta veya önümüzdeki hafta hem chrono hemde grupman videosu paylaşacağız .
Regulator de olduğu için oldukça stabil atışlar yaptı.
Detaylı bilgi isterseniz özel mesajdan bilgi verebilirim
İsabet açısından faydası oldu mu ?
bende Gamo cfx ile atış yaparken hep derdim şuna bir şarjör yapayım diye.
Demekki cfx in en büyük sorunu mermi yükleme
dolum ucunun girdiği yerdeki dolum valfinde bir arıza var , korkulacak bir şey yok hatsana gönderin yapsınlar.
üstad bu tabloyu hazırladığınız özel bir program var mı ?
eski bir üyenin böyle bir şey yapacağını düşünmüyorum
niye her mesajınız ın altında sayı yazıyor?
arkadaşlar normal kompakt kameraların önündeki ir filtre yi sokerseniz oda gece görüş kamerası olur
güzel video olmuş.
Macun veya jel tarzı birşeye deneme imkanınız var mi aceba yavaş çekim de
6,35 olarak ben jsb 25,4 grain kullanıyorum.
Airarms 25,4 grain de aynı pelet fiyatı biraz farklı .
Hn ve fx pelet lerde var onlar biraz daha pahalı ama kullanmadım ben .
Zaten 6,35 fazla seçenek olan bir Kalibre değil.
Çok uzak mesafe atacaksan ince memed 44 grain i dene ama fazla kullanımda namlu ömrü azalıyor ,sürtünme diğer pelet lere göre 5-6 kat fazla dır
Aldığınız firma ilede irtibata geçin ,kutuyu nasıl paketlediklerini sorun . kutuyu size gönderirken içi açıldığı zaman ambalajından belli olacak şekilde göndermeleri gerekirdi.
Eğer kutu size boş geldiyse çok hafif olması gerek ağırlığından anlamadınız mı ? Birde hangi kargo ve şube olduğunu açıklarsanız bizlerde o firma ile gönderi alırken dikkatli olalım
Bunu kestirmek zor olur , yayı değiştirip denemek lazım . Ne kadar yumuşaklaşacağıda belli değil güç kaybı da.
Belki yayı yumuşatıp çekici ağırlaştırarak güç kaybı engellenebilir.
Bu tüfekteki sorunun temeli kurma mesafesinin çok kısa olması , bu yüzden kısa mesafede aşırı güç gerekiyor.
Hem sizin için hemde hobi adına doğru karar, kayserideki arkadaşlar size yardımcı olacaktır .
Yay rodajı tamamlayınca çok az yumuşar ama hissetmezsiniz , tüfeğin gücünden feragat etmeye razı olursanız o yayı yumuşağı ile değiştirebilirsiniz.
bt-65 Sb modellerde bu sorun var , kurma esnasındaki klik sesine alışmanız lazım yoksa birkaç pelet sürme yapıyor malesef.
Kolu çekerken en geride çekicin tetik sisteminde çıkardığı bir kurulum sesi var onu duyana kadar kolu bırakmayın.
Sinek olsam önünden geçmeye korkarım. Bu nasıl bir atıcılıktır uçan kaçan kurtulamıyor
Bence hiç diğer tüpler ile uğraşmayın , airgunpazar bölümünden 300 bar bir tüp alın kayserideki diğer atıcı arkadaşların 300 barlık kompresörleri var onlarla irtibata geçip tüpünüzü doldurun.
Zaten bir scuba tüp 50-60 kez sizin tüfeğinizi dolduracaktır.
pompa yerine çantanın bir köşesine 500 cc tüp sığdırılabilir.