valibey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben denedim hiç fark yok..
Hatta forumda da paylaşmıştım videoyu..
Android bir ses ölçme programı ile sonuçlara baktım, neredeyse her atışta aynı sesi veriyordu.Tek faydası;
Eğer bile isteye dizelleme yaptırarak atışlar yapıyorsanız, bu sesi keser, e buda çok sağlıklı bir atış şekli değil, gerek yok yani..Bu yüzden bir yaylı tüfekteki sesi kesmek için moderatör almak, parayı çöpe atmaktır.
Moderatör yerine sesin ana kaynaklarından biri olan yay ve çevresindeki piston ile ilgili çalışmalar yapabilirsiniz..
Daha önceden yay etrafında röntgen filmi kullanılmış ve uzun süre başarılı olduğu tespit edilmiştir..Hatta,
Olayı daha geliştirip, pistonun son ölü noktadaki çapışmasını enegelleyecek ama güçten düşmesine izin vermeyecek şekilde olumlu çalışmalar da yaparsanız, sesin azalması konusunda bir hayli faydası olduğunu görürsünüz.. -
Çok teşekkür ederim, Allah razı olsun.
-
.
hw77 ile 97 ninde tamamen aynı olduğunu forumdan okuyoruz mesela, ama bi yerden sonra müşteriye yeni ürün sunmak şart oluyor galiba.. rekabet v.s. sebepler ileyapacak çok fazla bişey yoksa o dönem için, ufak rütuşlar yapılarak yeni model piyasaya sunuluyor galiba..
-
aynen sıkıntı yok,önümüzdeki maçlara bakacağız artık
-
-
vallahi Ferhat eve nasıl sokacağımı şaşırdım
Allah'tan bu ufak bişey Emir abi .
-
oldukça fark varmış ikisi arasında, şu çivilerin kapsülller uysaymış, korkunç bir şey olabilirmiş orjinallerine nazaran
-
abi senin o liste azalmaz hiç,
baştan söyleyim ben, yengem boşuna heves etmesin -
Ellerinize sağlık, çok güzel..ve tabiki heyecanlı
-
Hep laf hep laf bi grupman resmi bir chrono sonucu yok ortada. silah cikali aylar oldu,bir suru silah var ortada havalarda acti kara kista degiliz atis olmayacak,anlamadi ben valla bu isi.
Bu olayin türkçesi beklentileri karşilamadi sanirim.Yani sen ne demek istiyorsun daha açık yazarmısın, ondan sonra devam edeceğim yazmaya..
-
çok incelecek öyleyse..
-
Elimde 6 kutu Red Hit marka 6.8x11mm kapsül var. Bir heves aldım ama uyması mümkün değil. Yani 600 kapsül
uydurursun sen..
-
kırmızıda sağlam bir güçtür dediğin gibi.. yoksa kolay değil o çiviyi o zemine birkerede çakmak..
-
evet biraz çalışan işgüzarlığı var, bu ara yoğun mesaidelerse size cevap veren arkadaş
yoksa adamlar ne göndersen yapıyor , yiğidi öldür hakkını yeme demişler.. -
10 kutu pelet
-
aldıracaksınız şimdi bütün kapsülleri, başımıza iş alacağız sonra
-
siyahlar için sert zemin, kırmızlar için orta zemin diye bir ifade kullanmışlar bu sitede..
-
eskiden sorunları tüfeği teslim alarak çözüyorlardı, ilerleme var anlaşılan
-
fiyat çok uygunmuş, av bayilerinde sadece conta için 50 TL gibi birşey kalmış aklımda