:))
genelde takviye kuvvet isterler ya telsizden..
bizim ekip direk ambulans ister artık kendilerine
valibey tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
valla bende ürktüm biraz meğer ne kadar ilgi duyan varmış bende yapıp denemeyi düşünüyorumda deneme yaparken elimde mızrakla ekip gelip beni görürse mızrağı nasıl açıklarım bilemem .
Kürdan memur bey şeyapcaktıkda , şey oluverdi. Keh kühmevzuattaki yeri ne acaba ..
ama modern zamanın insanında mızrağı atmak için lazım olan kaslar yoktur abi, yaşam tarzımız malum
-
konu başlığını 4,5 mm olarak düzeltelim mi
-
Doğru söylüyorsun Mustafa.. ki zaten yeterince narin ürünler optikler..
öyle bir söylem kalmış eskilerden aklımda,ondan yazdım.. -
Bir ara forumda ilk defa galiba 10*40-60 gibi bir ölçüde vector alınmıştı, uzun zaman önce..
o zaman özellikle paralaks ve diğer turretlerin kısa bir süre sonra bozulduğu, yada bozulmaya müsait olduğu gibi birşey söylenmişti..
En doğrusunu uzun süredir kullanan arkadaşlar bilir..
-
mızrak ile bu kadar alakalı olunacağını tahmin etmezdim
eskiye dönüş var galiba
-
Aksu ava da gelmiş.
aynı anda tüm bayilerde nerdeyse, enteresan ..
aynı tedarikçiden besleniyorlar anlaşılan -
abi link açılmıyor bende mi sorun acaba?
iş.gören
bu ikisinin arasındaki noktayı silmen lazım
-
işgören dürbünleri çoğaltmış
-
Rusya Novorossiysk'den selamlar herkese. Demirde bekliyoruz çok hava var.
ve aleykum selam..
dur bi durduğun yerde mubarekAllah kolaylıklar versin Sinan, tez vakitte evine kavuşmak nasip olsun diyelim..
Bize gemide bir grupman yaparmısın seyir halindeyken, acaba böyle bir atışta pelet nasıl bir grafik çiziyor merak ettim bak şimdi
-
Bahsettiğiniz leupoldlar imitasyon. 500-600 tl bütçe ile orjinal bir leupold bulamazsınız. piyasada satılan leupold mark4 mark5 adıyla satılan optikler çin malı ve kuvvetle muhtemel aliexpress ten tedarik ediliyor.
fikir vermesi için birkaç orjinal leupold linki ekliyorum.
http://www.opticsplanet.com/leupold-mark-8…riflescope.html
http://www.opticsplanet.com/leupold-mark-4…al-reticle.html
Buda Türkiye temsilcisi
Muazzam bir fiyatı varmış Leupold'un , bu kadar olacağını tahmin etmiyordum..
-
örnek olması açısından şöyle bir parçanın üretimi 5 sn. de tamam gibi
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
400-500 bara dayanıklı tüp üretip takmak neden daha kolay geliyor
tüpler hazır
kes boruyu, aç dişleri, ara sıra yap hidrolik testini, olay tamam .. -
ihtimaldir abi..
Bi kaç mesaj önce yazdıklarımızın üzerinden düşünürsek, seninde dediğin gibi hem maliyeti arttıracak hemde mevcut düzeni üretim akışını bozacak girşimlere pek sıcak bakılmıyor galiba.
Kabul görmüş standartlar üzerinden çalışmak bu işin günü kurtaran tarafı olsa gerek..
Ama yine de, insan bekliyor, burda hayal edilenler oralarda edilemezlermi diyor v.s.
Bu yüzden iyileştirmeler istiyor gönülVe belki bu çalışmalar firmanın hayatına uzun yıllar devam edebilmesi için gerekli, maliyet belkide bu yüzden göz ardı edilmesi gerekiyor büyük hedefleri olan firmalar için..
kimbilir.Nokia örneği gibi Tofaş'ta olur galiba..
Kapı kolu, tavan lambası , ön ızgara, torpido gözleriyle oynayarak yıllarca üretim yaptılar..Tamam matematikte kombinasyon denilen bir geçek var ama, o da bi yere kadar abi
-
eyvallah abi.
-
Namlu kısalırsa pelet namluyu terk ettiğinde piston son ölü
Noktaya gelmemiş olur ,bu yüzden tvisti artırıp hem isabet i
Artırmış hemde uyumu sağlamış olur,Bunu gerçekten hesaplıyorlarmıdır acaba abi, yani twist-namlu boyu oranını.
Sadece Hatsan için demiyorum ama..Gerçi bu durum farklı ağırlıklarda da yine farklı sonuçlar verecektir, namlu boyu-twist oranı uyumu atılan ağırlık değiştikçe bozulacaktır muhtemelen..
Optimum aralığı yakalamak bile yeterli olmaz belki çoğu zaman, çünkü gramajlardaki ağırlık çeşitliiğinin arasındaki fark çok fazla.
Zor iş velhasıl..
Söylemesi çok kolay, ama uygulaması zor olan birşey gerçekten.. Çok ince bir hesap ve ondan öte bi dünya deneme gerekir belki de.
-
Namluyu kısaltırken tvist oranını artırmış olmalılar,
Sanki teknolojik düşünmeye başlamışlar, hadi hayırlısı.
Sialhlarda twist oranı arttıkça daha fazla güce ihtiyaç duyulmazmı Turan abi, yanlışmı biliyorum yoksa, öyleyse uzun olan namlu ile aynı hızda atan ama daha çok sarsıntı yapan bir tüfek olmazmı bu..
ne dersin ?.
-
ft niyeti ile yapıyorlarsa neden daha güçlü yapıyorlar, illa uğraştıracklar bizi
ne diyelim hayırlısı olsun camiaya..
ama ceket ile yakışıklı duruyor -
ama hız aynı yine
4,5mm 305 m/sn
5,5 mm 280 m/snbu boyuttaki bir namludan bu hıza ulaşmak için gücün öncekilere göre daha yüksek olmasını gerektirmez mi?..
-
270mm'ymiş dikkat etmemişiz hocam 270mm olmasının avantajı nedir peki?
tabancamıymış bu, çok kısa yahu..
zorakinin namluda bu boyutlarda sanki ..