Hatta daha farklı malzeme ile hız dahada artıyor ama onu yazmayayım.
Sadece bu tüfekte1200 fps yi 25gr de gördüm diyeyim bırakayım.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İşte ona göre değişiyor.
-
Pazarlama tekniği dir chronosunu ve atış şeklini görmek lazım. Bazen dizelleme ile yapılan ölçümü gerçek ölçüm olarak duyuruyorlar. Ki dizelleme ile alınan değer kullanılan malzemeye göre %30 ila %50 arası fazladır.
-
Striker modellerine vortex takılıyor.
Mod99 lte nin tetik sistemi strikerdan alınma olduğu için vortex takılabilir -
25gr jsb ile ölçtüm dizellemesiz 760 ile 770 fps civarında ölçüm yaptım.
Dizelleme ile de 970 ile 1000 fps ile gönderiyor 25 gr jsb yi -
Cometa gayet güzel bir tüfek
incelemenizde gayet hoş olmuş
Hem hayırlı olsun hemde elinize sağlık -
Benim
Hatsan mod 99 LTE 24 joule
Striker Edge , mod 55s ve mod 95 26 joule güç veriyorlar . mod99 da nitro piston var gücü biraz o etkiliyor.
Bu arada
mod 155 6.35 im 40 joule,
webley patriot 6.35 ve optima 6.35 (mod 125) 36 joule veriyor. -
vortex sistem daha iyi ve stabil çalışan bir sistem
-
yerli piyasada iki tür gasram var birisi kralın nitro gaz dolu pistonu diğeri kuru hava ile dolu vortex .
-
Tesviye edildikten sonra istediğiniz yağ ile işlem yapabilirsiniz tesviye iyi olursa sonuç güzel olur
-
kundağın deseninin güzelliğine bak arkadaş biri gamo mu dedi
vortex taktırırsan çok daha güzel olur. sarsıntı azalır ve isabet artar -
Soğumanıza gerek yok sas sistemi öyle çok fazla birşey veren bir sistem değil çünkü yapısal bir bozukluğu var. ben bendeki SAS sistemli tüfekleri tekrardan modifiye ederek verim alıyorum ki bu sitede modifiyesi ile ilgili bir konum var.
Ayrıca mod 99 LE bence verimli silahtır tetik sistemi gamonunkine benzer. Standart bir yapısı var . namlusu özellikle bendeki mod99 LE nin oldukça güzeldir.
silahınız gayet rahatlıkla kullanabilirsiniz . Alıştığınızda Gamo dan geri kalmaz -
limited editon Browning için yapılmış Tüfeklerin muhtemelen anlaşmanın erken bitmesiyle ürün fazlası haline gelmesi ve üzerlerine limited editon ibaresi konup piyasa sürülmesidir.
Tabii yapılan anlaşmada quatro ve sas sistemi yoktur.
Üzerinde striker larda kullanılan tetik vardır. Ancak bence farklı ve daha pozitif artıları vardır. Oda daha iyi bir namlu ve namlu kilidi ve gayet oturaklı ve şık bir kundak, iyi bir gez ve arpacık, namlu önü unf dişi.
Özellikle namlusunu ve namlu kilidini vede kundağı nı ben çok sevdim -
Gücünde çaresi var
-
mod 85 sniper vortex, mod 87qe ,mod 95 olabilir
alttan kurma mod 100x veya dominatör çeşitlerine bir bakın genel kullanıcıya 5.5mm olabilir. -
valla daha üzmedi.
ruhsat konusunda daha önce bold action olduğundan bazı arkadaşlar sorun yaşamış ancak ben yaşamadım.ruhsata işletmem 10 dk. sürdü.
bende şarjörlü ranger bullpup almayı düşündüm daha sonra uzun mesafe atışları için daha stabil olur diye bunda karar kıldım şarjörlüler biraz sıkıntı yaratabiliyormuş.
bunuda araştırdım bazı kişiler iyi bazılarıda kötü yorum yapmış ancak isabeti güzel.
zaten KNT 20 modeli bu. firmanın KNT308 ve KNT76 diye askeri keskin nişancı silahlarıda bulunuyor gövde nerdeyse hepsinde aynı -
Havalıyı kesinlikle bırakmam.
ama pcp yi kullanamıyorum zahmetli geliyor bana birde Adana yöresinde çok fazla ateşli yarışmalar var trap olsun tek kurşun olsun nerdeyse 2 haftada bir ilçelerde yarışma var ayrıca poligonda var .
Havalıda zaten buluşmalarımızda olsun yarışmalarda olsun pcp hiç kullanmadım ihtiyaçda duymadım. -
yaylı candır
-
Evet 870 express magnum 12 ga
-
Adana o yönden rahat