nova biraz daha güçlü
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yarı otomatiklerde incelediğim ve gördüğüm kadarıyla
1. si yay tansiyonuna pek müdehale edemiyorsunuz. silahın ayarları tepe taklak oluyor yani güç ayarını alıştoğımız gibi setiskurdan yapamıyoruz.
2. si teknik modifikasyona mekanizmadan dolayı çok elverişli değil.
3. isabetli atışlarda biz pelleti yüklerken biraz kontrollü yüklüyoruz yani Allah ne verdiyse pelleti iteklemiyoruz. ki eteklere bişey olmasın diye. oysa otomatikte bu iş tüfeğin insafına kalmış.
ben daha kara düzen biriyim bu tarz şeylerde elle yüklemeyi severim hatta ateşlide bile otomatik ler beni sarmaz -
normalde o istediğini yapar ama ne kadar keyif verir bilemem çok düşme yapıyor. ben at44 6.35 den çok keyif almamıştım.
-
at44 türevlerinde 22 cal daha verimlidir.
-
ben yarı otomatikleri pek sevmiyorum.
-
air arms tetiği gibi oldu
-
emir abi 6.35 tanıdık geliyor o mu yoksa
çok değişik olmuşSünnetli daha güzel oldu. galatianın tetiğini beğendinmi
-
tamam bekliyoruz
-
estağfurullah. tabi bünyede alışık bende. magnumlar kullanımına bünye olarak teknik olarak alışılması gereken silahlardır.
-
yani kısa namlulu olunca şuna benzer oluyor.
boyutlarıda normal bir tüfekle karşılaştığında biraz ufak ve hoş oluyor. sniperda buna benzeyecektir.
ben kurmada zorlanmıyor ard arda belki 50 atış yapıyorum rahatsızlık vermiyor -
tabi kurması biraz daha zorlaşıyor beni zorlamıyor ama . ben 6.35 mod 125i 30 cm den kestim hoş oldu
-
döğme çelik namluya sahip tabiki daha iyidir. güzel tüfekdir
-
sesi kestiği çok söylenemez normalde 36 cm bir namlu var atışa bazen yan etkisi olur plastik olduğu için esneme yapıyor bazen pellete çarpabiliyor
normalde çıplak namlusu ile gayet güzel.
silahı satma amacın yoksa kes gitsin -
adamlar kuşu muşu bırak çakala tilkiye hatta ufak domuzlara atış yapıp avlıyorlar bu havalılarla
-
evet klasik mod 135 ciddi bir silah mod 155 karizmatik ancak av konusunda pratik değil 5-6 hamlede atışa hazır olması handikap
-
Bende Zevkle Kabul ederdim Hüseyin'im
-
uzun namlulu olan mod 135(45cm namlulu olan) atabilir. hatta hafif dizellemelerle 900 fps yi bile geçer.
benim mod155 800 fps ile 25 gr atıyor hafif koklatınca 1000 fps ye çıkıyor bu sürat. ancak kısa namlulu olanı bu gücü vermez. -
720 fps ile 25 gr ni atıyor oda 40 joule civarında bir gücü var ancak yayı biraz daha güçlendirmeyi düşünüyorum
-
evet bunun piston hacmi 80.5 ancak venom tetik değil onun için dedim bir buçuk diye.
Daha sonrakilerin zaten teknik bazda mod125 den bir farkı yok -
Bizde uygulama şöyle;
Silahı alıyorum..
Kargo dahil faturayı hanıma gösteriyorum..
O tutarı bir de hanıma ödüyorum..
Tek silaha iki silah parası ödüyorum ama maraza çıkmıyor..Oooooy taktik güzel ama külfetli