zannedersem birinci nesil değil ama malzeme kalitesi iyi biraz melez gibi sanki bir buçukuncu nesil diyebiliriz.
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
3x ile bakarsan görürsünüz karaltı şeklinde belirir
-
Yaylı tüfeklere dampasız dürbün montajı
burayı tıklarsanız iyi olur bir fikir verebilir -
%99 sizin dürbün ayar kaydırıyor. çift parça ayakla o dürbün değl locktite sanayii tipi epoksi yapıştırıcı kullansanız dahi durmaz.
1 dampa ayak yada en azından tek parça ayak kullanacaksınız.
2 eğer dampanız yoksa ayakların dürbüne denk gelen yerlerini dürbün borusu üzerinde işaretleyip oralara lastik sarıp öyle bağlamalısınız.
tüfeğinizde herhangi bir aksaklık yoktur büyük ihtimal dürbünden kaynaklanıyor.
bu şekilde kullanırsanız zaten o dürbün çok yaşamaz -
Bizim Silahhane nin son durumu
-
dürbünü nasıl bağladınız
-
Selam dürbün varmı
varsa nedir.? atışlar desteklimi
normalde yayı modlanmamış bir edge ile 25m için 2-3-6-1 in olduğu grupman normal ( gez arpacıkla ) -
Anaa benim tüfek geçen sene satmıştım
o zaman sizin tüfeği sıfırladım.
Emir abi eline koluna sağlık tüfek yeniden can bulmuş güle güle kullan
Eyvallah Sağolasın. çok arıyordum sayende buldum.
Ben bu kundağı ham haliyle balkonda görmüştüm.Emir hocam eline sağlık.
Ama Murat abim tam iş üzerinde yakaladın vallahi
-
daha imzaya girmedi orayıda değiştirmem lazım envanter değişti biraz.
-
-
Bu gün dağınık halde Elime geçen (yhan arkadaşıma teşekkürler) 6.35 Webley Patriot a ufak bir müdehale yaptım ve 6.35 arayışımı bitirdim.
yarı yarıya kaba zımpara görmüş kundağın tesviyesi ile başladım yay keçe bakımı ve dağınık tetiğin toplanması eksik parçalarının(pim ve yayların) imalinden sonraufak bir yağ bakımı ve kundağın ilk yağının sürülmesi ile devam edip topladım.
sonuç gayet hoş oldu.
webley patriot 6.35 yaylı camiasının en ağır abi silahlarından biridir. ki 5 cm tahtayı delip geçerken bunu kanıtladı. -
Güle Güle Kullan gerçekten güzel tüfek oldu.
iyi bir dürbünde bulursak bomba gibi silah olur -
gönderin namluya da baksınlar ani kapanmadan dolayı eğrilme olmuşmu bir kontrol etsinler
-
servise gönderin
-
doldurma aparatı lazım scubaya bağlamak için
-
itfaiye de doldurabilirler
-
Eline Sağlık
Sünger yerine o ring kullan daha iyi ve sağlıklı olacaktır. -
Bu arada Eline de sağlık iyi uğraşmışsın. Ben beğendim.
-
Hatsan ın S A S sistemi ve modifiyesi
burda daha önce yayınlamış olduğum bu sistemle ilgili bir çalışmam vardı.
arkada yay kullanmışsınız onu ben kauçuk lastikle tamponlamıştım.
ancak bütün iş tetik muhafazasında onun arka çıkıntısını alın ve ön traftaki vidayı sökün ki 2-3 mm kadar rahat bir şekilde geriye esneyebilsin gövde kundak içinde kızaklasın. ozaman yaylarınız tam çalışır. tetik muhafazasında o çıkıntı olduğu için gövde tetik muhafazasını eğmeye çalışıyor tetik muhafazası arkadan kundağa temas ettiği içinde hareket etmiyor ancak malzeme elastik olduğu için onun esnediği kadar darbeyi absorbe ediyorsunuz. önde ki kauçuk dan dolayı gövdenin zaten hareket edeceği mesafe ancak 2 mm kadar çünkü sistem ön kauçukla arkadaki o kundağada bağlı vida arasında kilitleniyor . ayrıca gövde eğer arkaya kaymayı tam yapamazsa öndeki kauçukdan dolayı yukarı doğru her atışta şahlanma yapıyor (arka vida geriye kayamadığı için ve kundağa bağlı olduğu için. )
bir ikinci püf nokta ön vidaları söküyorsunuz orada bilezikler var o vidalara 6mm oring geçirin bileziklerle vida arasına o ringleri yerleştirin vidadan gövdeye geçen darbenin bir kısmınıda orada alacaksınız. gövdeden kauçuğa oradan vidaya ve oradanda bilezikler aracılığıyla gövdeye geçen darbenin yolunu araya koyduğunuz o ringlerle alırsınız.
örneğin benim dominatörde kundak üzerine üst üste 2 pellet koysanız dahi o pelletler düşmez. -