gezin altında bir şim var öonun aynısından yaptırıp şimlersen olur
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Allah Allah ben 165 m ye attımıştım benim 5.5 mod 54 le kurtarması lazım aslında
-
gezi neden yükselteceksin
-
ayar zevkle çekerim
şimdi atış hızı karşılaştırması yanlış olmuş bence. önceden doldurulmuş şarjörle tabiki hızlı atış yapılır şarjör boş omalıydı karşılaştırmaya boş şarjörü doldurma aşamasınıda koymak lazım. sonuçta tekli atımda nasıl doldurmak için zaman kaybı olaaya dahil oluyorsa şarjör doldurma olayıda dahil olmalı -
ben grupmanı beğenmedim. ne yazık ki pelltler şarjörde kavga edip küsüp farklı yerlere gitmişler.
20m de 3-4 cm grupman mı olur yahu
pardom 20yrd mış 19m -
aynen zaten ucundaki arpacik kismida pek hos gorunmuyo hem gorsel amacli moderatorde takilabilir peki bu silahla destekli 50 metreden sise kapagi vurulabilirmi?
vurulur.
Emir Bey, peki şuan mevcut olan 135QE vortex 4.5mm tüfeğimde en ağır kaç grain pellet kullanabilirim sizce?
10 gr ve üstünü atın. sizede spot on bullet 13 gr.
-
ozaman carbine 5.5 al isabet daha iyi .
30 -32 cm e kestiğim tüfekler genelde isabet öncelikli fakat tahribtta istiyorsan carbinin namlusu 40 cm diğerinden 5 cm kısa -
namluyu kesmekmi istiyorsunuz.
benim dominatör gibi -
ince mehmet 27 gr. namluya biraz sıkı geçer zorlanabilirsiniz
ben yerli olarak size spot on bullet ları öneririm 25 gr. dir
magnum yaylıda 18 ila 25 gr arası kullanabilirsiniz. 30 joule ün üzerinde güç üretebiliyorlar. daha az ağırlıkta ki pelletler silahta sarsıntı yaratacaktır. -
orjinal gas ramın yanında kaidelerinide vermek zorundalar vermedilermi
-
bu konuda veli bey le bizzat görüşürüm olayı çözmek için elimden ne geliyorsa yaparım.
-
Metehan mermi 40 gr mi 60 gr mi
-
çok teşekkür ederim.
-
teşekkürler aynen dediğiniz gibi oldu
-
Ellerin dert görmesin Emir abi,
elinden gelen bir hobidaşın senin sünnetli namlulara uçları enfeksiyon kapmaması için moderatör tarzı, ceketimsi bir aksesuar yapmasını umuyorum.yakışıklılar dahada yakışıklı olsun
Kesinlikle namlu ceketi çok yakışır.
namlu ceketi olabilir. bakalım
Elinize sağlık, maşallah güzel işler çıkartıyorsunuz. Bir yerlerde buna benzer bir ya da iki adet yaylı olması lazım bulabilirsem size gönderebilirim.
tabi yardımcı olurum
-
Emir Abim en yakışıklı yerli tüfek bu olmuş diyim sana.
Gezi arpacığı iptal edip direkt şöyle birşey konsa tadından yenmez bence.
[Resim Engellendi: https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/31N8ZJX8PCL._SY300_.jpg]
Eline sağlık Abi.
Sağol Arda valla harcama yapmak istemedim zaten silahtan çok da umudum yoktu görsen hurdaydı her tarafı paslı filan bende eldeki malzemeyle bir aşure yapayım dedim baktım oldu.
-
ve bu gün gez arpacığın sıfırlamasını yapıp ortada grupman çalışması yaptım. grupman ve sıfırlama desteksiz ft tarzı oturarak 12m den 7.7 gr krm pellet kullanarak yaptım. icat ettiğim gez arpacık gayet başarılı oldu.
grupman 7 atış ve 15mm. yaşlı bir namluya rağmen hem de gez arpacıkla bence iyi -
forumda siz ve sizin gibi birkaç kişi daha var maşallah yerli firmalarla yarışıyorsunuz resmen
metalik boya olarak sprey boyamı kullandınız veya boyanın bir özelliği var mı ? benimde elimde böyle paslı eski bir yaylı var sprey jant boyasıyla boyamayı düşünüyorum uygun olur mu sizce ?
sprey boya olur ancak wd40 kullanırsanız kalkma yapar. ki benim kinde yaptı ben astar niyetine kullandım
-
Başlık çok esprili olmuş :)tüfelte gayet güzel elinize sağlık üstadım.Namlu kısalınca kırıp kurmak zorlaşmıyormu acaba?
magnumlarda zorlaşır orta güçte pek farketmiyor.
-
teşekkür ederim sağolun