atış yapan tabi etkili ancak onun sağı solu pek belli olmuyor. Ruhsal ve bünyesel meseleler çok fark ettiriyor. Değişken bizde çok. ancak tetik olarak modifiye ye iyi sonuçlar veriyor. mekanik olduğu için
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
benim smk ları ateşliye çevirsem ne yapsam
Çelikleri güzel gerçekten. Birde 2005 öncesi dianaların namlularını çok severim hic aşınma görmedim daha -
yine de tehlikeli hafta sonu ana baba günü oralar.
-
"götürürler merkeze öptürürler herkese " olayı olabilir
-
baraj çevresinde sıkıntı çıkar baraj girişinde su altı polis karakolu çıkışında da mit var . başka bişey demiyorum .
-
benim smk ların namlu malzemeleri hatsanlardan daha iyi. Sünnet ederken farkettim. Crown açarken hatsanlar peynir gibi işlenirken smk lar taşı yedi
-
barajın oraya silahla gidiyorsunuz. size müdehale etmemeleri enteresan. Baraj çevresinde her türlü silahla dolaşmak Yasak .
Bizim takım olarak atış yaptığımız balcalı arkasında bir bölge var sabah erken gidersek rahat atış yaparız. Mekan geniş gözden uzak ve menzil atışına da müsait -
yaylı namluları ile pcp namluları farklıdır. Karşılastırma çok doğru olmaz.
Genelde yaylı namlularında şok yoktur ve izler pcp lere göre biraz daha soft tur. Ki pellet hız kaybetmesin. Ancak ortalama bir isabet yüzdesinide yakalasın.
Lw at44 namlusu ile normal namlusu arasında tek fark şok tadır. Lw ler biraz daha şoklu namlulardır.
Ancak hatsanın gerek yaylılarındaki gerekse pcp lerindeki namluları Türkiyede üretilen en iyi namlulardır ve belli bir standartın üzerindedirler. -
mersine gitmemişsem bizim arkadaşlarla atış yaparız zannedersem. Kubilay ve Emrah hocamla bir bakalım
-
sapan zaten yasak ancak kürdanlarda tehlikede.
-
valla herhalikarda kurcalanıyorlar işte.
-
-
üretimde de bir sınırlama vardır muhakkak . ancak ortalık biraz muallak hatsan a sormak lazım neden bigborelar Türkiye de yok diye. Örneğin mod 135 qe carnivale sin . Merak etmiyor değilim ancak yaylı( vortex) olmasına rağmen Türkiye de yok. Belkide av yasak olduğu için yurt dışında büyük avlarda kullanılan bigbore ları Türkiye de satmaz diye , piyasaya çıkartmıyorlar gibisinden iyimser bir düşünce içinde olayım.
-
şu an kalibre ile ilgili bir durum yok . ancak güç ile ilgili bir durum var oda dışarıdan gelen ürünün 7.5 j üzeri olmaması gerekiyor oda yüksek çapta ve gramajda ( 40 grain ve üzeri desek ) +- 200 fps gibi bir hızda atması anlamına gelecek onun da bir anlamı varmı ??? Onun. İçin ithal ürünler Yüksek çapta gelmiyor.
-
Yanan maddeye göre kontrolsüz bir ek güç ve sarsıntı ortaya çıkartır. Eğer kontrollü ve bilerek yapmıyorsan atışlarında istikrar olmaz optiğede zarar verir.
Bir kutu atın yanık kokusu ve duman bitene kadar. Bittikten sonra optik bağlayın -
Montaj esnasında bulaşan namlu içi ve silindir içi fazla yağın basınç ve sıcak hava ile yanması yada patlaması
-
daha dizelleme deam ediyordur. Bir kutu bitirin ondan sonra tekrar deneyin
-
eline saglık hocam gerçekten güzel bilgilendirici konular
-
zemin rengi ile aynı olunca flyer zannettim.
-
gayet güzel hemde gez arpacıkla
aradan kaçan yaramazı saymıyoruz zaten.
Grupman gayet iyi