Arda almış mı yıldızı
ZETAX tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
estetik olarak pek hoşuma gitmedi ancak pratik görünüyor. birde adam boş şarjörü fırlattı attı gıcık oldum
-
eğer silah temiz kullanılmışsa hiçbir sıkıntı yaşamazsın sadece kapalı iken namludan ağzınla vakum yap silah dilini yada dudağını tutuyorsa sorun yoktur.
-
bendeki smkların yaylarına bakayım gôvde hemen hemen aynı bulursam gönderirim sana
-
diana 23 ün yapısı bendeki smk b2 lere çok benziyor deri keçe bulmak zor keçe sağlamsa yani kesik ezik yoksa onunla devam etmek akıllıca olur. yay bir şekilde bulunur . toparlanacak bir model
-
eline sağlık Mustafa
-
İlk cevap benden olsun
Hatsan mod 155
Ben hiç bir silahı bu kadar sevmedim. Ağırlık dağılımı, Aşırı güzel ahşap kundağı, dengesi, yüze oturuşu basit yapısı üst düzeyde emniyet sunması , kolay modifiye edilmesi, isabetinin yüksekliği özellikle gez arpacık arasındaki mesafenin gayet iyi olmasından dolayı open sight atışlarda iyi sonuç vermesi, ve muazzam gücu en son da da dünyadaki bence en karizmatik ve emniyetli pellet yükleme şekli.
Bu silah beni mest ediyor. -
Arkadaşlar buraya böyle bir konu açıyorum.
Konunun amacı malum pek çoğumuzun elinden birçok havalı gelip geçiyor. Bazılarımızda gardroplarca havalı silah ve bu silahların KULLANIM tecrübeleri birikiyor ve Hep teknik bazda karşılaştırmalar ve rakamlar havalarda uçuyor. Ancak silah rakamlardan oluşmuyor. Silahı kullanırken iki sevgili gibi bütünleşmek gerekiyor duygu katmak gerekiyor . Çünkü her atışda silah size birşeyler mırıldanıyor. İşte tam burda istedim ki dostlarımız en fazla hangi silahı kullanırken zevk almışlar ve nedeni nedir. Duygularını ve nedenlerini yazarlarsa sevinirim. Hem böylece yeni silah alacak arkadaşlarada farklı bir pencere açmış oluruz. -
hemen yay keçe demeyelim silah dizelleme yapmışda olabilir. Kitabı delen atış dizelleme ile olduysa ve daha sonra ki atış normal şekilde dizelleme kesildikten sonra olduysa yarı yarıya bir güç kaybı olabilir öss kitabı benim bildiğim kitaplardansa zaten o kalın kitabı normal bir 440 ın delebilmesi zor.
Bu arada manurhin dostumuda saygıyla selamlarım, örnek bir hareket. -
Yaylılarla uğraşma namlu kes (sünnet) yay kısalt vs bu tatlı virüsü banada bulaştırdığın ve sabırla verdiğin fikirler tecrübeler için sana canı gönülden Tşk ederim Emir hocam iyiki varsın
Eyvallah Akın sende iyiki varsın. bu güzel bir virüs.
Yaylı candır... -
Sadece hobinin tehlikeye girmemesi için havalıları karıştırmasak iyi olur.
yoksa 30-40 joule üreten her silah kısa mesafede atacağınız bölgeye göre etkilidir. -
Bende Remington 870 express magnum var yakin mesafe mesafe icinde onu.
Biraz uzaktaysa 300-400 m ye Kadar quantum a1618 .
AMA gene de atraksiyona Gerek yok polisimiz var jandarmamiz var biraz akilli ve sabirli davranip olaya onlari Dahil etmek en guzeli -
Dürbün kötü olursa hobiden soğutur.
ben özelliklerine ve marka bilinirliğine göre şunu öneririm >Vector Optics 10-40x50 AOE Hunting Shooting Rifle Scope
Bu dürbünü ben müsabakalarda kullandım hala da kullanmak tayım çok memnunum
-
çok şık ve güzel
-
valla enjektörsüz ama çok iyi vuruyor trapta yakın uzak demeden vuruyor hatta meksika sınırı dedikleri bir mesafe var belli bir mesafeden sonra vurulmaz diye atmıyorlar en az 8 tane o sınırın ötesinde patlattım hedefi. toplamda iki defa trapa gittim memnun kaldım ancak trap işi oldukça masraflıymış onu anladım. bizi aşar... silah yüze çok iyi oturuyor.
ama artık imalatı yok galiba
cesa sitesine baktım sadece otomatik gördüm. -
Oda benim merakım ama hiç fırsat olmadı .
hatta bizim okulda okçuluk dersi var. ya bana bunu öğretin yada tüfeği getirir sizinle atarım dedim güldüler???!!!
Galiba Hilalde makaralı bir yay var onu alıp başlayacağım tabi gidebilirsem -
Bende Cesa süperpoze var mobil şoklu bazen ayranım kabarır trap a giderim diye almıştım. İsabeti olsun işçiliği olsun yüze oturuşu olsum ben çok memnunum. Ancak bu aralar piyasada yok galiba. Babamda da cesanın tek kırması var baya eski ama oda çok güzel bir silah hatta onu dürbünle geyikte kullanıyor 100m den vurmuşluğu var.
-
teyiğin arkasındaki vida zaten en sona gelsede o yayla çok yumuşama olmaz
-
Allah bağışlasın aman onlar bizim hazinelerimiz , canlarımız. varsın biz hamlasakda olur.
-
Çok teşekkür ederim. ancak biraz hamlık var üzerimde o ayrı giden normalde olmazdı