hayırlı uğurlu olsun
görkemkaram tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hatda bursadaki arkadaşlarımıza ziyarete giderek.büyük bir orginizasyon yapabiliriz
-
arkadaşlar benim bi önerim var.her hangi bir yerde olabilir atış için.ayda 1 olmak kaydıyla bi araba tutup şehir dışıda olabilir.bir nevi tur düzenleyebiliyiriz
-
ben nasıl kaçırdım ya yakacıktaki buluşmayı .çok üzüldüm gerçekten
-
kaan beni unutmuşsun takıma eklemeyi
-
strafor süper bilgiler verdiniz sizi kutlarım.bende almayı düşünüyordum tam isabet olmuş yorumlarınızz ve verdiniz bilgiler
-
hayırlı olsun
-
wayyy diana mod 54 metehan hayırlı uğurlu olsun .bendede vardı 9 yıl önce.ne tüfekti ama.o zmanlar 1100 tl di.ben 2. el olarak 550 almıştım.o günler aklıma geldi
-
bu fareler ammada büyükmüş..bide arkadaşım fare av kapsamına bile girmez.ha kapanla fareler ölmüş ha havalı tüfekle.şöyle bir olayda var.bu fareler kapanda iş görmez.yapışkanda hatda fare zehirinin bile çok kaliteli olanını bulmak gerekli.farelerle çok sorun yaşamıştımda .
-
süperrrsiniz ya
-
-
gayet iyi bence bütün atışlarımı hatsan torpedo ile yaptım.hem ağır palet rüzfgardada etkili
-
chaos3 hatsan torpedo kullan ben hep ondan kullandım
-
at 44 tacticalle ben neler yaptım neler sıra sende artık
-
utaş türk firmasıdır o arkadas bi arastırsın .türkiyede tüfek çıkmazmış diyen
-
-
süper ya sen bu işi bilyorsun arkadaşım
-
sabırsızlıkla bekliyorum
-
süper olmuşşş gerçekten.airforce condorla 100 metre videolarınızı bekliyorum merakla
-
yivli yivli yivli bambaska bir şey ya.hayalim yivli