en güzeli elden almak.gecen senede böle bir olay olmuştu.hatsan bt 65 elite.yok sağlam yok bozuk mahkemeye kadar gitmişti galiba..
görkemkaram tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
teşekkürler valibey evet kondüsyonla alakalı doğru söylüyorsunuz.hafta 3 gün ağırlık çalışıyorum.bu pompada iyi geliyor.ama dediğim gibi yazın sıcağında pompa kullanılmaz.zaten yaz geldimi faaliyetlerime baya ara veriyorum.pompa soğuk havalarda güzel.
-
bence pompayla doldurmak o kadarda abartılacak ir durum deil.ben her atışa gittiğimde özellikle tepe ören faliyetlerimi bilen bilir.5 defa full bitirip sonrada 5 defa doldururdum..sadece yaz ayında yapmadım oda terden sırılsıklam olmamak için.ama yazın atış yapılacaksa leş gibi ter kokmamak için scuba tüp alınır bide 5defa full dordurmak yoruyormu yoruyor tabi.ama abartılacak bir şey deil
-
oooo hayırlı olsun.bi husan sevdası frumu aldı götürdü.kaçıncı husan tüfeği bu arkadaşlar.neyse çok güzel bir tüfekmiş gerçekten.bol bol atışlar iyi eğlenceler şimdiden
-
bu arkadaş tüfeği çok güzel modifiye yapmış gerçekten
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
güzel güzel hayırlı olsun
-
hayırlı uğurlu olsun.kazasız belasız zevkli atışlar
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
wayyy bu aksam hep güzel şeyler görüyüruz arkadaşlar
-
çok başaralı
-
inşallah türkiyede satılır.zaten hastasyım yüksek calibreli pcp lere.inşallah ya
-
vallah ben çıktısını alıp kullanacam
-
arkadşlar süper yapmışsınız yine
-
oooo süperrrr olmuş.buram buram kalite kokuyor
-
hayırlı olsun
-
teşekkürler metehan.bidki sefere inşallah gelmek isterim
-
bende orda olmak istiyorum..pendikten deniz otobüsüyle yalovaya.yalovadan bursaya.sonra nereye nasıl olcak.bidaki sefere bende gelmek isterim
-
hayırlı olsun .iyi günlerde kullan
-
her zamanki gibi süper atışlar