airforce condor alsak gücü düşürsek.12 kademeli güç ayarı var.sizce olurmu.yada.condorun kırmızı renkte olanları varya 4.5 onlarmı olsa.bu yarışmalar için ir tüfek düşünüyorumda.2500 tl geçmicek
görkemkaram tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar palet çapı önemlimi. mesela 5.5 at 44 le katılabilirmiyiz
-
way be yunus bile çağırmışlar .üstününü bile ararsalardı tam ulacaktı desene
-
doğru söylüyorsun .benimde başıma geldi.bende plastik airsoft mermileri atıyor dedim.polis dediki.ee sen ne koyuyorsun plastik mermi atan böle tüfeğe böle bir dürbün parana yazık dedi.bende evet doğru söylüyorsun dedim.sonra bayabi güldüm..bir kutu plastik mermi ile geziyorum .hep.ama dier mermilere bi baksa gerçek çıkacak ortaya
-
çatır çatır mermi harcıyorlar yüzde 99 u frumdaki herkes böle sınırsız ca mermi harcamak ister bence
-
en baştaki video
-
arkadaşlar orda olmak derken o silahları kullanmak amaçlı dedim.ve benim annemde bosna hersekli.bosna hersekte hala akrabalarım var.ben sadece özgürce silahları nasıl kullandıklarını anlatmak istemiştim zetax falcone ve valiey umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır.silahları nasıl özgürce kullandıklarını amcıyla öle konu başlığı yazdım.konu başlığını deiştirsem iyi olcak bunu anladım
-
amerika diye konuşmaslardı iyi olcaktı ama.sadece orda öyle çılgınlıklar yapılıyor
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
bu adamlar hiç sıkılmadan izlenir
-
yoğun istek üzerine bu videoyu tekrar hatırlatayım hobidaşlara
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
kaç metrede attıız en fazla
-
tamam metehan.bende gecen hafta paintala gittim 2 kere.çok fena sardı.paintal tüfeği ile almayı düşünüyorum o kadar sardı yani
-
kafa avcısı bi ara paintbal yapalım frumda
-
tekrar hayırlı olsun süper.hatsan kalite
-
arkadaşlar paintal orginizasyonu yapsakmı.çok güzel olurdu
-
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.güzel tüfek .bu arada nasılsın ben bayadır piyasada yoktum.yaz gelince böle oluyor
-
teşekkürler paşabey
-
benide ekle kaan takıma sana zahmet