osmanlı tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Merhaba,en iyi gitar markaları Gibson ve Fenderdir.Fender bas gitarda daha çok tercih edilen bir markadır.Fiyatları pahalıdır ama temiz kullanırsan torunlarına dahi bırakabileceğin markalardır.Öncelikle nota okumayı öğrenmeniz gerekli.Gitar kursu veren bir çok hoca uygulamayı da paralel yürütürler.Baktığınızı çalmak uzun zaman alabilir ama bir müddet sonra adeta gazete okur gibi nota okuyup çalmaya başlarsınız.Ara ara bıkkınlık dönemleri yaşarsınız,sakın bırakmayın.Bırakırsanız bir daha başlayamazsınız.

    Merhabalar,ben bu gün Bağlum tarafına gittim.Atış yapılabilecek çok yer var ve 100 e yakın atış yaptım.Bir kaç kez daha gittikten sonra meraklıların toplanacağı kanaati edindim.Bir süre sonra da sıkıldım zaten.Olabildiğince şehir dışına çıkılmalı ve bir kaç kişi gidilmeli.Ankara da böyle bir grup oluşturalım diyorum.


    Yönetici Not'u : AirgunTürk forumuna hoşgeldiniz. Lütfen kendinizi TANIŞALIM başlığı altında tanıtınız ve profil bilgilerinizi tamamlayınız. Lütfen forum kurallarını okuyunuz.