Eskı At44 kullanıcısı olarak elımden 2 adet gectı ılkını 2. el kısa ve hatsan namlulu aldım ısabetını cok sevdım kı acemıydım bırde,,Sonrasında bu tufek bu kadar ıyıyse dıyerek LW + LONG namlulu olanına takıntı yapıp Sıfır aldım ancak geldıgı gun hüsran arızalı cıktı tamıre gıt gel sonrasında isabet yok vs...Lafın özu hatsanda ıstıkrar göremedım,şans işi....At44 düzgune denk gelındımı kotu demıyorum mutlu eder Ancak bana kral daha disiplınlı nızamı calışıyor gıbı geldı birde At44 180 cc veya 230 cc tup hacmıyle bence guncellıgını kaybettı,,bu sıralar pcp bakan ben pcp dekı yuksek tup hacmı olan kral puncer maxi mega düşünuyorum kralın tup hacmı 330 cc,bu buyuk avantaj
Atos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kral np-01 kullanan tecrube eden hakkında yorum yapabılecek Arkadaslar varmı...Tabanca sordularmı hep 4.5 mm tavsıye etmışımdır....Ancak neredeyse At44 gucundekı bu tabanca ıcın sankı 5.5 mm uygun gıbı geldı ve 5.5 in en hafıf pelletı olan jsb 13.43 gr bu tabancaya uyumlu olur dıye tahmın edıyorum ne dersınız
-
Kararımı verdim bugün bi tanıdık sayesinde bedava pompa sahibi oldum.Şöyle düşündüm zorakinin tasarımı zaten kaba madem kaba bi tabanca alacağıma tek tek atan değilde seri atan birşey alayım dedim.Ve ardından pompayı aldığım tanıdık sayesinde bi dükkandan 650tl ye Kralın pcp tabancası olan np-01 ve yanında ev için jerico 941 co2 tabanca aldım.Hepsinin bana maliyet 900tl tuttu.
Eğer heveslerimi alıp bu hobiyi bırakmaz devam edersem yıl sonunda zoraki ultrayıda alıcam.Yorum yapan herkese teşekkür ederim var olun.
hayırlı olsun...Kralın np-01 pcp tabancasını 650 tl nerden ve taksıtlemı aldınız...bırde 4.5 mı 5.5 mı aldınız memnunmusunuz
-
150 TL hediye çeki veren var 150 liralık fişek alınırsa(kullanımda kısıtlama yapmamışlarsa)avantajlı bir fiyata gelebilir.
malum yerde 150 tl hedıye cekını kullanmak ıcın 500 tl harcama gerekıyormus
-
jsb dogru secım olmakla bırlıkte zorakımde kullandıgım Spot on 10.34 gr pelletlerin ısabetınden çok memnunum ustelık ekonomık,tavsiye ederım
-
Eos tek kirmalar icinde kismen alinabilecek bir tufek ancak fiyati pahali. Bulabilirseniz baikal tek kirma bakin derim.
baikal tek kirma 900 tl cıvarı bıraz daha pahalı imiş ancak siz önerdınız ıse vardır bıldıgınız,bu iş ucuza kaçılası en son iş...İlginize tskler
-
15.89 gr gıbı orta hatta hafif gruba dahıl olabılcek pelleti 690 fps lerde atan bu tufekte ya sorun var ya vortexler boyle yada hatsan eskı guclu hatsan degıl,,Bu Torpedo 150 sniper tufek için bence hayal kırıklıgı
-
slm metehanım elıne saglık ancak bırcok vıdeondakı tek ve ortak sorun sesının duyulmayışı
-
@AksuAv da şuan 442TL Yusuf bey ile görüşebilirsiniz ptesi kargolarlarsa salı elinizde olur..
https://www.aksuav.com.tr/default.asp?git=9&urun=4216Arkadasım ıcın sormustum,sıyah 490 tl dıgerlerı 442 tl ımıs evet...tskler
-
gamoya kotudur dıyemem ancak yedek parca servıs ıle sıkıntı yasayanlara şahıt oldum hatsan servıs avantajı gibi ciddi bir + ile önde....87 qe yenı nesıl bır hatsan,,mod 85 gıbı eskı tufeklerındekı negatiflerınden sıyrılmış bır tufek,,ben 87 qe dıyorum
-
mod 87 qe orta ıdeal gucu ve vortex olması sebebı ıle dürbune en az zarar verebılecek bır kırmalı tufektır,,Ancak yınede durbun ıcın dampa ayak alma imkanı yoksa bır tek parca alınması zarurıdır,tek parca ayak durbune zarar gelmemesı ve tufek uzerınde saglam tutunması için 87 qe ye yeterlıdır
-
.410 gauge tüfekten hobi tüfeği olarak faydalanacağınızı varsayarak tavsiyemi vereyim;
Yeni model Safir full metal olanlara bakılabilir T15 olarak geçiyor. Ancak fiyat çok pahalı
Çatüs, Haniç Ranger XT mekanizma sorunlu tüfekler. Yeni safir bunlara nazaran 1 tık daha iyi ancak yinede bir hobi tüfeği olmadan öteye gidemez kesinlikle.Ben olsam Tek kırma alırdım, şöyle uzun namlulu fix şoklu Bir Baikal Tek kırma evladiyelik olur, ayrıca küçük avlarda da kullanırsınız.
Baikal alınamıyorsa huğlu tek kırma , başkalarına bulaşmayın derim.Selamlar Komserim şarjorlu tufeklerın basta siz ve hemen herkez fısek secme dikme takılma vs sorunlarından bahsetmış,bende sonunda şarjorlu sevdamdan vazgectım....Armsan Eos Tek kırma 410 gauge,enjektörlu basit sorunsuz ve 650 tl fıyatı ıle mantıklı gorunuyor ne dersınız...tskler
-
tufegıniz hayırlı olsun mustafa kardesım 400 tl ye nereden aldınız....Konu baslıgını gordum sımdı hazıran ayında alınmış demekkı bugunlerde o fıyata yok zam gelmış
-
Torpedo 155 guclu yaylı magnum sınıfı ancak Vortex ı uretılmedı...Torpedo 155 alttan kurmalı sabıt namlulu uzun vadede namlu ıstıkrarı olur ancak kur kapat pellet yukle uzun ve meşakkatlı iş cok kışıyı sıkabılır,,birde etrafımda 2 kışının torpedosu servıse gıttı kur kapat mandala bas vs cok calışan parca teşkılat sıkıntı cıkarabılıyor....Buna keza 87 qe kurulumu kolay ve vortex avantajı olan orta ıdeal guc bır tufek...Yok daha guclusu olsun dersenız kullandıgım vortex 135 qe tavsıye ederım kurması pratiktir ancak daha agırdır ve orta seviye gücün altındakılerı kurarken zorlar
-
Zorakı kararınız mukemmel benım bayıldıgım bır tabanca gucu ısabetı harıka....ultra tavsıye ederım ucuna moderatör takmanız muhtemel dolayısıyla moderatör ıle goruntu mukemmel oluyor ses min. iniyor....ultranın fazla gucundende mahrum kalmazsınız....Zorakı 2. el alınır bozulmak bılmeyen sorunsuz bı tabanca cunkı,çok vefalı 2. elınden korkmayın derım...co2 tabancalar vs den tad alamayan pro sevıye kullanıcıların demırbasıdır Zorakı
-
mod 87 qe nin üretım baslangıcı 2016 sonu....Yaylısı yok,,Doğuştan Vortex bu tüfek...Bilgınler av huseyin beyi tavsiye ederım
-
Mod 87 Qe Kısa namlulu isabetı yuksek jilet gibi keskin yivlerı olan bir namluya sahip yeni nesil bir hatsan....Her detay acıklamalarda yazmıyor ne yazıkkı... 87 Qe ceketlı namlu ile sessiz bir tufek,,Ayarlı dipçik çok kullanışlı pratık...Amerikalının bu gunlerde hatsanda en çok tercih ettıklerı 2 tufek 87 ve 135 qe dolayısıyla yurtıcıne tedarık sorunu oluyor zaman zaman....Tecrübelere kulak verın derım...Şimdiden hayırlı olsun tufegınız
-
Kesinlikle mod 87 qe tavsıye ederım
-
Yivsiz av tufegı ile tek kurşunda Mesken savunmasında 12-20 cal ile saldırganın hırsızın belden yukarı isabet alması durumunda canlı kalması ımkansız gıbı,,Belden aşağı vurulmasında ise Allah korusun parcalanma dolayısıyla kan kaybından ölme ihtimalı cok fazla sonrası al başına bela.....28-36 cal daha yeterli 12-20 cal ise bana çok şiddetli gelıyor....Mesken savunması ıcın 28-36 cal şarjörsüz tutukluk yapmayacak poze cıfte veya otomatık daha savunmaya uygun saldırganı oldurmeyecek caydırıcı kalibreler daha uygun gıbı...Trde 28 cal ın tufegıde fişegıde sıkıntı,, kalıyor 36 - 410 cal...Bu 36 ne olabılır ?
-
Tadı damagımda kalan 3 sene sonra benı bu hobby ye tekrar ceken tek silahtır Zoraki hp ultra mutlak tavsıye ederım.....Zoraki= Güç + İsabeti % 100 veren doyuran silahtır....Çok kişi gıbı bende 4.5 mm tavsiye ederim