Güç,, isabet ve istikrar olmadıkca tek başına birsey ıfade etmıyor...Tavsiyem isabet istikrar için kendınden dahili regülatörlü,,Yeni nesil yeni teknolojı,,yarı otomatik bir pcp almanız yönünde olacaktır
Atos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
vay metehanım süper...Tamda hatsan eskort nasıldır derken yıne sen cıktın helal kardesım
-
6-24x50 kırmalı ıcın tam anlamıyla gereksız fantazi derim,bu benım fıkrım...Ağırdır,,Merkezden uzaklastıkca ayar kacmaya çok daha meğillidir,,Büyuk mercek capı mukavemeti düşük olup kırılır catlar vs...Bence ideal olan 32 veya max 40 dır....32 ve 40 ı tek parca ayak ıle pahalı olan dampa ayağa ıhtıyac duymadan,ayar kacırmadan uzun sureler kullandım 32-40 tavsiye ederım
-
Daha doğrusu jsbler bitt elimde 5-6 kutu ts22 var opnları eritiyorum ancak benim kanaatim jsb 18 gr bunda iş görür
fakat ben bişey farketti sanki namlu biraz daha sert veya yivler diana yivleri gibi keskin onun için sert pelletler daha iyi oluyor gibiAynen Emir hocam mod 135 qe yivleri daha önce hıcbır hatsanda gormedıgım kadar keskin,,Harbı cekmek için ucunda bez parcası,namluya gonderdıgım yalıtımlı ince kablo namludan cıkana kadar sureklı takıldı yıvlere
-
-
-
Herkeze selamlar 2.5 sene sonra tekrar buradayım,sizleri ve silahları çok özlemişim... bu hooby ye dönmemdekı 1 nolu silah tadı damağımda kalan Zoraki ultra ile tekrar başlangıç yaptık bakalım,hayırlı olsun....Sizlere Emir hocama sormak ıstedıgım bu mod 25 dikkatımı cekıyor,malum Ankaradayız küçük kompact silahlar atış yeri sıkıntısından ve taşıma kolaylığı acısından mantıklı ancak mod 25 in Vortex Qe versıyonu Tr de yok sanırsam
-
-
-
Gayet iyi tüfege alistikca daha iyi de olur. Jsb de farkini konusturmus zaten. Ben bu yerli ucuz sacmalari deneme amacli bi kullanayim dedim. Maksat 30 metreden sise kirmaksa eger kullanilabilir ama jsb nin tek delik grubuna yaklasamaz bile. Bir de pelletlerin yapisi sert bence hem yive zarar kursun kalintisi birakir hem de etekler tam sismeyip namluyu kapatmadigindan isabet sorun. Jsb nin de en guzel olayi bu zaten tam kivaminda etekler dome yapinin aeorodinamigiyle birlesince en iyi isabeti veriyor.
cevap burda alioavcı... -
malum sebep bu sıra herkezın başında yaprak kıpırdamıyor pıyasada ferhat hocam,,insan daralınca malına yeter gücü bundan doğal ne olabılırkı haklısın
-
ferhat hocam bu tartı kac gr hassasiyette marka model nedır..bende fakir 1 gr-5000 gr hassasiyetlı var hıkaye
-
Crosmann ultra magnum 10,5 gr. aynı zamanda zorakinin ilacıdır tavsıye ederim
-
jsb 18 gr torpedo 20.5 gr uygundur
-
mod 125 te ağır palet kullanmak lazım
-
Mesajlara şimdi baktim sizden gelen bir özel mesaj görünmüyor.sohbetten gönderdiniz dimi?
msj lar tıkır tıkır calışıyor en azından bende sorun yok bırde mesajın adı artık sohbet Ahmetcım gözunden kactıysa hani -
bu ilk sevınc bambaşkadır...hayırlı olsun
-
50 metre ustu atmıyorsan kı aslında 100 metre buyuk hedefe atacagına 50 metre gazoz kapagına atmalı hemde bolca atmalı,ayrıca hafif palet kısa mesafede güçte düşükse güzel iş göruyor,bide ekonomık oluyor,,güç ayarı işi zevklı ımış aç-kapa hepsini tad
-
bizim cemalın tufek standart at44 5.5... 55-60 atıstan bahsedıyordu guç 1.5 tur acıkken...ferhat kardesım senınkı gucu kıssan 4.5 mm 70 atışları bulursun gıbı....
-
bir ayrıntı daha 2 tura ındırınce tufegın seside gıttı moderatoru cıkardım