benım at44 guc ayarına ılk defa el attım orjınal fabrıka ayarı 2.75 tur açıktı 200-100 bar arası 35 atış yaparken,,gucu 2 tura cektım hoop 50 atışa cıktı bu hali ile 90 metrede etli sağlam bir şişeyı gayet guzel parcaladı,,ancak pelletin düşmesi hayli çoğaldı,,yanlız hala pelletin gıdisını dürbunden göremıyorum bunu görenler ne kadar kısıyor gücü ve bu güç yeterlı olmuyordur bence
Atos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
parcalar şahane sanki bana hadi kalk artık sıfırla der gibi...dürbünü sıfırlamak kolay asıl hayatı sıfırlıyacam yakındır bakalım,,sokağı denize cıkan bır yere Akdenize kayacam inş ...saol ferhat kardeş
-
Atışlar guzel elıne saglıkta ferhat hocam...asıl şu eski parcalar gece gece beni mestetti dinlendırdı vallaha
-
kralı yapanlar kelime anlamıyla bu kadar çelişen ürünü nasıl yapmışlar hayret
-
tufek siber gun mı acaba
-
hayırlı olsun huseyın bu tufek 6.35 kac gr atıyor,ortalama..
-
Hw97knin tetikgini yumusatmak icin vidaya nSil bir mudahalede bulunuyoruz arkadaşlar. Zamaninda bu tip bir ayar yaparken hatsan tufegimde
Silah kendiliginden patliyordu.yani hw97k icin vidanin ne kadar acilip nekadar sikilacagi şeklinde ayrintili bilgi verebilirseniz sevinirim.
Nette birbilgiye ulasamadim maalesef. Suan tetigim fabrika ayarlarında. Ve stoeger x20 sertliginde diyebilirim.cok ser bir tetik. Bunu yumusatmam lazim
Acilen.
yanlış anlasılmasın hatsan mod 125 ımde tetıgın sert olmasına takılmıştım,,demekkı hatsan boyle derken hw97 gıbı Alman yaylıda aynını duymak benı rahatlattı, demekki yaylının doğası bu gibi,, ayarı yumusatmakta riskse ki bencede büyük risk tehlikeli, boyle devam edecegım o zaman... -
koca sacmayı ıterken bı tepme yapıyo demekkı Ahmetcım,ilgınc...
-
Videoda dikkatimi çeken bir durum var sumatrada Pcp olmasına rağmen geri tepme mi var ben mi yanlış görüyorum
Aynen öyle gorunuyor Ahmetcim -
[quote='gamop23','index.php?page=Thread&postID=281871#post281871']Mükemmel atış, paylaşım için teşekkürler. Soran olmamış attığınız peletler sizin ürettiğiniz peletler mi?[/quot
guzel soru vallaha,sizin paletlermi ?
-
mermi salatalıktan bir parça gıbı yaw burakcım:)
-
Sayın abicim mod 125 ten sonraki alacağım tüfek at44 long LW olacaktı.daha öncede belirttim yerli mal kullanmak için hatsanı tercih ettim.Tabiki avrupa silahta alabilirdim.3 kuruşa 5 köfte diye bişey yok aynı paraya gamo da alınabiliyor.verdiğim paranın hesabının yapmadım.verdiğim paranın karşılığının bu olmaması gerektiğini anlatmaya çalıştım.Servisten gelmeyen sürekli olarak servise göndereceğim tüfeğin neresinden zevk alacağız.kullanamadığımız silahın neyini paylaşacağız.Önce tüfeğin Türkiyede satışa çıkmasını bekle sonra al tamire gönder.gelsin bi daha gönder olmaz kardeşim böyleyse ben bu oyunda yokum.
dikkat edersen kardeşim ben aa,hw,diana üst sınıf örneklerını verdım,gamo demedım....gamo ve hatsan orta sınıf denebılır,aralarında bence ölumcul fark yok...senın şu an yasadıgın gergınlıgı çok ıyı anlıyorum, haklısın ancak bır yabancı markadada bunu yasasan sonrakı sürec daha gergın olması muhtemeldı...Hatsan bunu çözecektır,tabı şevkim kırıldı dıyorsan da haklısın,ne deyim ben dünya markası Hondada böyle bır sorun yasadıktan sonra artık her markada sancı çekmeye hazır gıbıyım -
Hondadan 10 yıl kadar önce sıfır motorsıklet aldım,,anahtarı teslım alıp çalıştırıp hareket ettım 500 metre sonra ne yaptımsa 4. vıtese gecıremedım dön dolas dene yok,,gerı dondum teslım alalı 15 dakka olmuş...bunu ıstemıyorum dedım vallahı ne dedımse zorluk cıkardılar...servıse alcaz ne gereklıyse yapılcak merak etmeyın dedıler..kabul ettım...1 hafta sonra teslım aldım sorun halloldu tabiki şevk kacıyor,birazda bahtsızımdır bu konularda....kockoca honda gıbı bır marka da bu oldu,olabılıyor,biraz şanslıda olmak lazım tabıkı,hepte titiz adamı bulurya bu işler
-
şu ana kadar 2 at44 um oldu ılkını 2. el almıştım onu cok sevdım,,o kadar sevdim isabetınden memnun kaldımkı daha ıyısı olsun dıyerek 2. sını AT44 Long + Lw aldım bundan daha cook memnunum...sonuç olarak hatsandan korkmuyorum kurcala karıştır toplayamadınmı torbaya doldur gonder hatsana 1 hafta sonra tertemiz ayarlanmış toplanmış elinde,bırde degıstırdıklerı her parcanın parasının peşinde 3 ü 5 i kovalayan firma degıller...şuda bır gercek bir aa,hw100,diana 3 lira ise hatsan 1 lira,,ne kadar ekmek o kadar köfte,,hatsanda 3 lıralık bır silah yapsın o zaman kıyaslama yapalım,,hatsana mukemmel demıyorum,,bu paranın alacakları bunlar denebılır...bu forumda bir Aileyız bana gore hatsan dıger arkadasımıza gore gamo veya diana amacımız hep silahlar ve bundan zevk almak tatlı tatlı konuşmak vıdeolar paylasmak guzel olan bunlar herisi teferruat diyeyım arkadaslar...herkeze ıyı forumlar
-
Ben yıllarca Hatsanın ürünlerini kullanmaktayım genel bakımların da kendim yapmaktayım . ki hatsanın en sert ürünlerini kullanıyorum
bakımını ve kullanımını doğru yapınca sorun çıkartan makinalar değil aslında çok da haklarını yememek lazım bazen üretimde oluşan
aksaklıklar olabilir ancak canı gönülden bu sorunları üç otuz paraya telafi ediyorlar. bence bu önemli .
örnek bile bile bozduğum at-p1 (oynamadık değiştirmedik yerini bırakmadım tüm cin fikirlerimi üzerinde denedim resmen ırzına geçtim makinanın.) mi birde kapris yapıp ben bunu beğenmedim at - p2 olsun diyerek Hatsana gönderdim makinayı sıfıra çıkartıp tüm bakımlarını yapıp üstüne at-p2 etiketi vurup tüm kundağı değiştirip öyle gönderdler. bir tek namlusu kalmış değişmeyen
ücret? 100 tl oda kundak parası. diğer aksamlar beleşe hangi şirket yapar bunu makina bana sıfırlanıp geldi kim yapar yahu bunu???
Benim şirketim olsa ben yapmam bilerek bozduğum darmadağın etti makinayı toplayıp gönderdiler kundak istemesem parada almayacaklardı. Var mı böyle bir hizmet
Lütfen hakkını da çok yemeyelim .
vortex e gelince bu sistem yeni sistem kardeşşim muhakkak arızaları olacaktır her firmada olur bu önemli olan firmanın buna hizmet verip vermediğidir.
Hatsan ilgilenmeyip seni rencide ediyorsa zor durumda bırakıyorsa o zaman haklısın ama adamlar dönüp hatalarını gidermeye çalışıyorsa bişey diyemeyiz bence
Hatsan bizimde değerimiz bunu unutmamak lazım
Şahsen benim kullandığım ürünlerin çoğu Hatsan ve inanın hiçbir sorun yaşamıyorum .
Bu arada bu en kötü pcp en iyi yaylıdan iyidir gibi konuları açmasak. gerçekten doğru olmuyor
-
tepme yaylı tüfegın doğasında var,bu hobby e ilk baslıyanların cogu hatsanla ve yaylı ile baslıyor,,yaylı tufekten ve uzerındekı dürbunden randıman alma tecrübeli kişilerin işi,,yenı baslıyanda bu tecrube olmadıgına gore,,başarısızlık olunca hatsan ve üzerındekı optıma kötu oluyor,,hatsana 10 numara demıyorum ancak tecrubelı,sabırlı ellerde 7-8 puan alabilecek, parasına göre güzel tufekler
-
evde 1 kur sokakta 2 max 3 yetıyor..biraz farklı yöne çekilebilir kafiyeli bı cumle oldu sankı
-
kaan kardesım bıraz konu dışı ancak söylemeden gecemeyecegım,,bir kova burcu olarak azmine dirayetine bilgine, hayran kaldım...
yanlış anlama lutfen simdiye kadar tanıdıgım kovalar tam tersi idi,cabuk sıkılır pes ederlerdi
-
Amatorce ilk denememi yaptim.biraz deli cesareti
-
bu omuza dayama dipçık türevi düzene ne gerek var çirkin duruyor derken bunun geregını duymaya basladım,,bunla ılgılı pratık formulu olan arkadaslar varmı acaba resımlı olursa tadından yenmez