Atos tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

pekı mustafa bey gamo 3-9x40 durbunumu mod 125 uzerıne sızden aldıgım yatagun dampa ıle bagladım,,baglamadan önce 500 kadar dürbün ve dampasız atış yaptım yay tansiyonu kısmen düşsün diye....baglayalı 2 gun oldu atışa bugun yarın gıdecegım yatagun dampa veya dürbunde sorun oluşurmu,ona göre hareket etmek ıstıyorum,,tşkler

Sayın immortalvolf yatagun sitesinde dampanın hatsan marka silahlarda kullanıldığında garanti dışı kalacağı açıkca belirtilmiş.

böyle bır yazıyı tam nerde buldunuz rıca etsem paylasırmısınız,,

şimdi bir kutuyu bitirdim 10 metrede kürdanları en tepesinden başlayarak dibe kadar biçiyorum yanlız insan bir zaman sonra sıkılıyor vurmaktan :thumbup:

hakkaten sankı büyülü gıbı yanlısta atsan palet hedefı bulmaya yemınlı sankı,,ilk kullandıgımda vay bee cook ıyı atıcıyım dedım,kiraz cekırdegı 10 metreden vururken,,foruma baktım aynı mesafeden kürdan vuranı duyunca pıstım u½%;

kız arkadasımla kavgalıydık kaprisin gözüne vuruyordu o an,yalvar yakar zorakıyle bı kac atış yaptırdım cok eglendı,,kaprisi unuttu...gercı sılahı bırakınca kaprisin kabası gittiysede incesine devam etti :) Kadın mılletı aynı Askerlık gıbı yaptıklarında mantık aramıycan yoksa delirtirler adamı

red dot hıc kullanmadım nasıl calıştıgınıda bılmıyordum acıkcası kafamı karıstırmıstı,32 optıma taktım memnunum ancak red dot daha ıyıysekı öyledır emınım şimdi red dot bakmaca,,bu forum başımızı yakacak 8o saolun murat bey :)

Akın abi, kitapçık light modeli icin olusturulmus ve ultradan sonra tam anlamiyla guncellenmemis. Light icin en fazla 3 oneriliyor aynen dedigin gibi ve 4. Pompa hem fazla bir guc artisi saglamiyor hem de silahin kece omrunu azaltiyor. Ancak Ultra modelin basinc haznesi 4 pompayi kaldirabilir sekilde dusunulmus. Zaten light ve ultranin tek farki bu iki unsur.
    Zoraki kaya gibi makinedir tek yapilmasi gereken Namluyu temiz tutmak ve 500 atista bir kutusundan cikan yagdan piston deligine iki damla damlatarak keceyi yagli tutmak.

bu aklıma gelmıştı emin olamamıştım samet kardesım, işte tecrube başka bende bu konuda rahatladım sağolasın :).......Bir tecrubede benden,silindir haznesıne cok az yag damlatın benımkı ıstemeden çok kactı sonrasında namlu içine bir süre bu yagı kustu ısabet kısmen şaştı,,bılgınıze

kul. kılavuzundada yumusak kapatmaya calısmayın dıyor, korkmayın beton gıbı sılahtır...tek pompa ev ortamında 10 metrelerde fazla bıle gelıyor,evde 1 kurma ötesı bence tehlıkelı...bırde kıtapcıgındada yazıyor 4 kere kurma tavsıye edılmez dıye zaten 3 ve 4 arasında cok fark yok tavsıyem 4. kurmayı bı kac kere deneyın sonra gerek olmadıgını ve sılahın uzun omurlu olması anlamında mantıgı cözersınız....40 metrede 10.5 gr crosman ıle 3. kurmada şişeyı basarılı sekılde kırdı,hemde kucuk kola şişesı,,soda degıl..daha otesını yapabılır...zorakı mukemmel secım gule g kullanın