yayı yorar,orta vadede kırar 14-15-16 gr paletler kullanmalısın
Atos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
At44 ün Alman yaylıdan isabetsız olmasını aklım almıyor,,şöyle olur yaylının aynı gucte hızda atması,,,At44 un dusen basıncla yarattıgı kısmi istikrarsızlık,,buda düzgün bir regülatörle yaylıya fark attırır isabette,,,bırde hw100 hariç regülatörsüz tum pcp lerın bu sorunu mevcut At44 e özel degıl yani....mod 54 un efsane harıka bır tufek oldugunu herkez yazıyor goruyoruz,emir ustadımda dıyorsa buna şüphe yok ancak,,sonucta ıcınde sıkışan bır yayın boşalmasının verdıgı tepme sıfır olamıyor -
senın At44 hatsan namlu emır üstadım ondandır LW olsa
-
yapma yaw emir hocam hatsan yaylıdan baskasını kullanmayınca,bide yaylılar hakkında fix fikir bu olunca konustuk ama,,demek Almanın yaylısı Türk un pcp sinden basarılı hımm ,vay bee...
-
en basit bır pcp nın bıle yaylıdan ıyı ısabet saglıyacagı kesın ancak hatsan grubunun özellıklede bt 65 ın yukarıdakı vıdeodakı kadar olması haylı zor...galatıan ve At44 isabet konusunda bt65 e göre daha başarılı olabılır,yukarıdakı vıdeodakı hedefler bıraz buyutulmekle benzer sonuclar alınabılır
-
4.5 pelletlerin enerjisini nasil kaybettiği bariz ortada.
Bülent ağabey cok açıklayıcı bilgi verici paylasım. teşekkürler
-
Elinize saglık nefis atışlar...45 metrede paletmı vurulur ayıp yaw
Burda elbette Atıcıda silahta önemlı ancak,,daha buyuk pay silahtamı atıcıdamı sormadan edemedim...
-
mod 125 imde 32 lık durbunu uzun sure tek parca ayakla kullandım durbune bısey olmadı,,gucu tepmesi az olan mod 85-95-99 vs de tek parca ayak yeterlı olacaktır,,ayak keplerının ıcıne 1x2 cm en ve boyunda çift tarafı yapışkanlı beyaz köpük bantlar kullanırsanız çok işe yarayacaktır
-
silahamı forumamı emir üstadım
-
süper uygulama emir hocam elıne saglık
bu arada forum nıhayet acıldı yaw catlayacaktım
-
Evet aynı dert bendede var, Gamo tüfeğin hiçbir parçasını servisten temin edemiyorum. İkinci Gamo tüfeği almak için sekiz kere düşündüm sonunda vazgeçtim.
bir tufek alacagımda 8-10 kere dusunen bır ben degılmışım demekkı rahatladım -
hatsan yay kırmamak ıcın yapılmış sankı,yayları gercekten sağlam
-
gamo pro hunter pelletın ondan 2 grain hafıf jsb pelletten daha hızlı gıtme sebebı nedır merak ettım dogrusu? agır ama aerodinamik yapısı dahamı guzel? hava surtunmesı az oldugu ıcınmı agır olmasına ragmen daha hızlı gıdıyor? bilenler acıklarsa sevınırım
ağır paletin kazanmış oldugu Atalet kuvvetını daha uzun süre sürdürebılmesı,,jsb lerın ısabetıne laf yok cabuk düşmesı benı bıraz sogutuyor,,jsb grupman pelletı denebılır dogrudur,ben grupman ötesı guc ve tahrıbatcıyım -
bendemi gariplık var bağımlı oldum bu zorakiye derken,,bu kadar silahı ve tecrubesi olan sende zorakisiz duramayıp tekrar dönüş yaptınsa emır hocam,,lafın bıttıgı yerdeyiz
-
heytt emir hocam Zoraki eklenmış envantere hayırlı olsun
-
0,02 fark bezin sıkı geçmesiyle yada kolay geçmesiyle karşılatırılmamalı bence.
yüzde 2 lik farkın ötesinde idi bu sıkışma,mısınenın ucundakı bez kesınlıkle yenılenmemış aynıydı,,LW namlunun ıcınde cıddı derece sıkıştı güçlü ama nazikce zor bela cektım misine kopabılırdı -
hatsan namlulu at44 üm vardı misine ucunda penye bez ile harbı cekerdım tatlı tatlı gecerdı namlunun ıcınden,,sonra hatsan namluluyu satıp su an kullandıgım LW namlu olanı aldım yanlız LW namlulu at44 u sıfır aldım,,hatsan namlulu at44 az kullanılmış temız 2. eldi....Aynı harbı ucunda aynı bez LW namlunun ıcınden bayağı zor gectı sankı sıkışacaktı,,bu LWnın ya dar olması yada sıfır olmasından kaynaklanıyor,,size fıkır verebılır
-
Burayı Alman Yaylıcılar sarmış başımızı yakacaklar,ben kaçar...
-
En güzel kısmı, doğal tepkisini verdiği "Babağan ağzına s.çayım" kısmıydı...
Aynen -
bana rahmetli dedemi hatırlattı,sanki 2. dünya savaşından kalma bir adamdı,zor olan herşey dedeme göreydi,,sabah 5-6 da kalkar herkezi uyandırırdı,,erken kalkmamak ıcın dedemde kalmazdık,,keşke yaşasaydıda bız erken kalksaydık, özlüyorum dedemi ve o zamanın insanlarını daha basit,anlaşılır dünyanın saf temiz insanlarıydı birçoğu