Peletim bitti benimde,bu arada pipercup scala model mi?
piper j3 cup evet scale model uzerınde japon os40-fs 4 zamanlı nitro motor mevcut 3 kere uctu son ucuşta ciddi risk atlattı,şımdı arabam olmadıgından tavanda beklemede
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Peletim bitti benimde,bu arada pipercup scala model mi?
piper j3 cup evet scale model uzerınde japon os40-fs 4 zamanlı nitro motor mevcut 3 kere uctu son ucuşta ciddi risk atlattı,şımdı arabam olmadıgından tavanda beklemede
yagmurlar hala yagıyor atışa gıdemedıkce silah alıyoruz,atışa aç kaldık
yoo 99 la atışa dahı gıtmedım emır hocam 99 un ahşapı,göruntusu benı o kadar mutlu edıyorkı anlatamam,99 dan beklentım olan görsellıgıyle bıle gorevını fazlasıyla tamamlıyorki atıştakı orta ıdeal gucuyle isabetındende memnun bırakacak kuşkum yok ancak benım aynı sen gıbı yaylıda azılı güç merakım var bu azman güçle isabeti bulmak,zor olanı başarmak zamanında basarsamda 150 metreler gıbı daha zorunu basarma takıntım var
emir hocam mod 125 th kundak almak ve uzun mesafe atışları yapmak istiyorum,burdaki arkadasın yaptıgı gıbı 150 metre atışlar, pellet ise en ıdeal torpedo 20.5 gr gıbı goruyorum http://kesmecekarpuz.wordpress.com/2013/01/15/hat…125-incelemesi/ bu agırlıktakı sacma 125 ıcın bu mesafelere uygunmudur sizce
yaylı bencede yürek ve bilek işi,,,hatta önce pcp alınmalı sonra yaylı,,zor olan yaylıda başarılı olunca bambaşka tad alınıyor
benım ıcın ahşap her yaylı bir nostalji havasında tabiki herkezin tarzı...
pcp aldıgımda yaylı sayfası kapanır derdim yook yaylının nostalji bır hali var tepmesi,tüfegı sacmayı al atışa gıt kolaylıgı vs...vortex vs gazlı sistemler bence clasik yaylı düzenı bıtıremeyecek ve bıtırmemelı...yenı nesıl pinomatik sistemlere gore yaylının basit,sorunsuz olması kullanıcı tarafından mudahale edılmesıde yaylıyı ayakta tutacak en onemlı faktor,,,bılgılendırme ıcın tskler ancak bende emir hocam gıbı uzun yay tercıh ederım
bu vıdeoyu cok ıyı hatırlıyorum ilk tufegım olan kral kanası almamda cok etkılı olmustu,,mod 125 gucunu 3 e böl 1 ini al kanas anca o kadar gucludur...burda namı deger guclu 125 e karşı bır hareket,, sacmalık acıkcası,aldatmaca bır vıdeo...kanas kadar kotu olur bır tufek yayı kurarken atarken yay bağırıyor ben burdayım yaylıyım içimde uyduruk bır yay var dıye,,görunce dellendım...
200 mt lere aklım yatıyorda bu 400 mt işi hakkaten dudak ucuklatır
match tarzı paletler grupman da net bellı olsun amaclı olabılır ancak ucu küt paletler bana itici gelıyor,havada ilerlemesın diye yapılmış sanki,kubbe başlı pelletler kötü marka dahi olsa iş çıkartabılıyor
Sanayi cereyanı ile çalışanı yokmudur acaba
Üzerine kahve makinesi değilde buhar kazanı yazıdırıcan
memur tanburanın biçiminden beyninde o ilişkiyi kuramaz
İşin şakası bir yana bu amerikalılar çok dürüst herifler aldığınız ürün ne kadarsa cent'ine kadar eksiksiz yazıyorlar fatura üzerine ve içerik bilgisini anlaşılır vaziyette yazıyorlar yani gümrük sunumuna çıktığı anda yakayı ele verir..Benim geçmiş zaman benchrest'im işgüzar memur yüzünden takılmıştı cabelas'tan almış olduğum tek sorun üzerinde rifle rest ibaresinin yer almasıydı..
sorma kardeş yaw,bende hem guldum hem gaza geldım
dün 28 metreden gez arpacık ile küçük salça tenekesi ve çaykur yeşilcay teneke kutusuna atışlar yaptım hemde tek pompa. çat çut patür kütür vurdum.düşünen herkes alsın
kullandığım pelet rws 8.3 grain superdome tabancam ultra 4.5 . alın kullanın kutuya koyunbu ne zevkli bişeymiş böyle ya . herkese tekrar teşekkürler.
şuna bayıldım yaw çat,cut,pat, küt bu yorumla Gaz dolum ibrem % de 99 a vurmuştur...Zorakim yoksa ben ben değilim
Forumda co2 mı zorakimi alayım diye arastırırken bu yazı ile karşılaştım sene 2012 , yıne karsıma meşhur metehan cıktı Gaza geliyorum zor duruyorum,yaktın metehan
Kesinlikle katılıyorum. Ahşabın yeri de ayrı ama pcp dedim mi benim gönlüm tacticaldan yana. Ayrıca çizildi ezildi derdi yok. Tak feneri, bipodu, lazeri kafana göre kişiselleştirip kullan...
Bu benim sahip olduğum 3. pcp silah (Gerçi diğerleri de normal at-44le webley raiderdı
) ve tactical kundaktan çok memnun kaldım doğrusu. Mesela atışa gittiğimiz de boy farkı olan arkadaşlar kendine göre ayarlıyor herşeyi ve rahat rahat iki büklüm olmadan atış yapıyor.
Ama yaylı tüfekte de klasik ahşap kundağı tek geçerim...
mümkünse ts22 lerı kullanmadan torpedo jsb ıle hemen degıstır kardesım dunyanın en ısabetsız sacması hangisidir yarışması olsa ts22 bırıncı gelır,,ilelebet tum gamolardan uzak dur derim,bence gamolar namlu katili
mumkunse gamo 15.43 gr kullanmayın hem hafif hem gamo,,size nacizane tavsiyem hatsan torpedo 20.5 gr hem ideal agırlık, isabet ve uzun mesafe atışlarında cok memnun kalırsınız...Hatsan tufekler gucuyle orantı tutuyorsa, torpedoyu cok sevıyor
tarafsız ıyı kotu yanıyla adil bır yorum kullanıcı dostu metehandan,,tskler
Güzel çalışma elinize ağlık
her ne kadar regülatör sevmesemde