bende Regülatörü taktıran arkadaşların yorumlarını ve sonuçlarını merakla bekliyorum.
Atos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanmanız dilegiyle...havalıda yaylıda pcp de herikiside olmalı, ikiside birbirinin yerini tutmuyor,ikisinin tadıda ayrı
-
işte hatsan servis ve her yönden şahane gercekten...bizzat tlf edip durum boyle yapıldı tufegınız,bir ıstegınız varmı diye sordular banada...Hatsanla hıc madur olmadım,sonuna kadar gurur duyuyorum
-
suyun üstünde koşuyolar bile ferhat hocam
-
bu co2 tabancanın en guclusu ıstıkrarlı olanı heralde Walther CP99 gıbı bunun namını cok duydum,,yada fiyatıyla orantılı alınabılır ıdeal olanı
-
Valla hocam, aynı anda bir optimadan bir de kaliteli dürbünden baktında farkı anlıyorsun. Bushnell de bile kenarlar bulanıkken nikko nun tüm vizör alanı max büyütmede pırıl pırıl. Hem de 50x te...
Hawke de chainpro printer çıktısını taret kapağına koyuyorsun 30 metre 17 metre tek delik, birbuçuk turda 81 metrede tek delik.
İşte aradaki kalite ve fiyat farkı bu.
Bir de üst düzey bir dürbün vizöründen dünyaya bir bak, swarowski mesela, dünyan değişir...
Kesinlikle katılıyorum,,iyi dürbün çok başka
-
heh kardes işte bu resım o kadar dogal guzel kı foruma uye oldugumda vardı,,şimdı o yavru ne sevilirdi oooo
Ahh bu şehir hayatı bizi köreltti
-
cemal bu 18 gr jsb isabetı ıstıkrarı şahane buna laf yok,bugun jsb attım tenekeye aşırı yumusak yoğun camur atmısım gıbı yıgılıp kaldı orda,aynı tenekeye torpede 20.5 gr attım deldi kardes bu torpedo da cook hosuma gıttı,ustelık hedef ıstıkrarı jsb kadar ıyı dıyebılırım...bundan sonra sadece 2 pallet kullancam bırı jsb dıgerı torpedo....acaba senın 200 metrede torpedo delermıydı aklıma geldı zor gıbı ama bır denemelı
(bu arada Hatsan torpedo pellet jsb kadar yumusak,,gamo kadarda sert degıl...dolayısıyla şarjore doldururken, kutuda taşırken eteklerı ezılmıyor,,sert oldugu ıcın ve 20.5 gr oldugu ıcın vurunca ses cıkarıyor,,isabetıde jsb ye cok yakın mutlak deneyın derım) -
cemal 200 metre 10/10 vurdugun cisim şişe vs boyutu nedır kardes merak ettım
-
Zamanında dampa degıl tek parca ayak 32 optımayı yaylı mod 125 imde çatır çatır kullandım asla sorun olmadı....dampa ayaklada 44 lük optima durbunu arkadasım 6 aydır nefes aldırmadan kullanıyo.... bence sorun optıma degıl üst sevıye durbunler dısındakı tum durbunlerın kalitesı optımadan çok farklı degıl,neredeyse aynı ayarda....burda bağlantıda sorun olabılır keplerin aşırı derece sıkılması veya durbunun atışlar dısında hor kullanılması,zaman zaman darbelere mahruz kalıp bunu biriktırmesı gıbı bır durum,,birde bu yatagunun tek parca ayaktan cokta fark yaratacagını dusunmuyorum,,burda sportmac dm 60 olmalı kendısı pahalı ama,dedıgım uzere arkadasın 44 luk optima durbun 6 aydır mod 125 ın uzereınde sapasaglam duruyor sportmac ile
-
durbun 3-9x44E kardeş paralaks yok,,mod 125 vortex orjınal durbunu
-
Estağfurullah emır hocam sen yıllardır bılıyon bu işi biz cıragın sayılırız ne demek.....15,43 gr gamo enerjy,hemde ucu sivri palet kullanmışım vat çaylaklık vay,,kırbaç sesi cıkarıyodu ıyı hatırlıyorum...haydı ıyı geceler emir ustadım grsrz
-
Yatın uyuyun artık ya:)
yatın uyuyun diyene bakın,konu acıldıkca bakıyor insan degılmı 2626 kardes,bu ne hastalıkmış yaw sardı bunyemı arkadas -
ben 2013 kasım gıbı tanıstım bu havalı ıle,ılk tufegım kral kanasdı,,,sonra mod 125 alınca feleğim şaşdı gucunden kuvvetınden,,çaylaklık işte gamo enerjy ucu sipsivri palet kullandım o tufekte bilinçsizlik ama cok ıtınalı sabırlı davranıp 32 lık durbun aldım 50 metrede ucu sıvrı o paletlerle cok guzel sonuclar aldım,şimdi hatalarımı yanlış palet kullandıgımı bılerek yenı tecrubelerle tekrar alacam mod 125 th kundak inş...senın gıbı deger bılen bırıne gıtmış cok sevındım emır hocam kazasız belasız gıule gule kullan
bu havalı tufek ten öncekı tufek deneyımım ıse sadece askerlıkten şırnakta 200 mt koşturup nefes nefese hemen yat ateş ette bıraz basarılı olunca takıma aldılar beni,birazda iri yarısın diye verdıler mg 3 ü ve mühimmatını,dağlarda taşlarda yurumekten iflağım kesildi,,2-3 gün yorgunluktan botu cıkaracak halimizin kalmadıgı, çorabımın ayaklarıma piştiğini bılırım,ne gunlerdı yaw
-
aaaaa işte bu benım gozum gıbı baktıgım 50 metrede çaylak iken cok isabetler aldıgım,tazecik yorulmamış,sevdıgım tufegımdı,kısmete bak nerden nereye faturada akın yazıyor nıye demedın emır hocam yaw sımdıye kadar
-
sıfır aldıgım mod 125 snıperımı behıc beye satmıştım bende tesadüf işte...mod 125 benım bıldıgım 3 e ayrılıyor (1. nesıl düz kundak) (2.nesil th kundak benım begendıgım) (3. nesıl sniper) seklını cok begendıgım bu 2. nesılı alsam,sniper ı aratırmı emir hocam....yokmu hem 2. nesli hem 3. neslı kullanıp yorum yapabıleceki bılgısı olan arkadaslar
-
moderatör yok th de ses bıraz fazla heralde, bırde yanak yukseltıcı yok bunlar cok mühım degıl,,can alıcı fark yok zannedersem,,mekanızma aynı bılıyorum
-
emir hocam sen Alem adamsın vallaha
senin bu mod 125 aşkına imrendim eskı bır mod 125 snipercı olarak, bir denk geleyım şeklini daha cok sevdıgım ciddi, ağır duran TH kundak bır mod 125 alacagım kısmetse,,,sniper ı yenı nesil diye almıştım göruntuyu begenmeden, elımde resımdekı TH olsa satmazdım...bu TH kundagın eksi bir yönü varmı sniper olan yenı modelden,bilgısı olan Arkadaslar ? [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/W2aj0P.jpg]
-
Büyük ihtimal
eyvallah saolasın kim bilir kaç kişyie derman olacan daha
bizlere cook derman oldu saolsun cemal -
Beklıycez,elıne saglık simdiden