fatıh kardes super olmuş elıne saglık,,cıkıntılı bolgeler tek parca yapmak ayrıntılara bıraz gırsen video falan koysan bu karbon kaplama gıcık ve zor iş,,ya bana kotusu denk geldı ya ben beceremedımkı ,elımden her iş gelır bu zor oldu.... kucuk bı cıkıntılı parcayı bızler ıcın kaplarken vıdeolasan süper olur
Atos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
nasıl yani?
bt65 için pcp lerin mod125'i gibi mi demek istediniz..şaka bir yana dürbüne zarar verecek boyuttaki sarsıntıdan kastınız neydi..
bt65 sevdası var sende ferhat hocam aynısı bendede vardı,,güç ve tahribatı sevıyorsun sende,,nacizane tavsiyem At44 unu 5.5 yapsan bu sevdan otamatikman yok olur -
valla ben yandım bari yanlız yanmayayım
şu namlu kilidi olayı iptal edilmiyormu
yanlız yanmayım heeEmir hocam 99 un Şeklı, ahsap kalite ve rengi,diğerlerınde yok...namlu kılıt ıptal vs sıkıntı iş...mod 95 inceledım ahsap rengı aynı mod 99 gıbı guzel kalitelı ancak onunda Şeklı çobanın tüfeği gıbı basmakalıp,,strıker 1000 x var,şekıl aynı mod 99,onunda ahşap kötu duruyo...... http://www.hatsan.com.tr/tr_havali_tufekler.html mod 99 namlu kiliti tam bir sıkıntı,onu kaldırsa hatsan 1 numara olur bu tüfek
-
Ahşap yaylı krizim depreşti,diana beni bozarda mali yönden,hatsan mod 99 namlu kilitli olanın şekliyle aynı,namlu kilitsiz bir modeli yokmu acep........başımızı yakcan Emir hocam yaw
-
aynı mod 99 a benzıyo hatsan bu tufekten esinlenmiş heralde ,şekıl cok guzel maşallah...Ne alaka demeyin lütfen,canım hatsanımızıda seviyoruz...sonucta bırı 1 lira diğerı 2-3 lıra
-
bu kadar yaşayarak şevkle anlatım görmedim,sıcak Adananın sıcak insanı emir üstadım üslubun çok güzel,tufegın hayırlı ola Almanları bende cok seviyorum,,tüfeklerınıde
-
paletlerin tamamı gamop23 huseyın arkadasımıza satılmıştır,,hayırlı olsun,ilan kaldırılabilir
-
bu forumu seviyorum,,hemen herkez Aklı başında macera aramıyor, silah belimde güç bende kişiler yok,kimsenın canlıya attığıda yok birde bütün bunların ustune bu konu yok olsa,uyuyan yılanı uyandırmak gibi oluyor,yapmayın gözünüzü seveyim Arkadaşlarım
-
Ankarada buluşma yerı nere acaba ögrenebılırmıyım,,tskler
-
soran arkadaslara fırsat paletler de satış devam ediyor
-
hayırlısı metehancım ne deyim bundan iyisi şamda kayısı
-
İki kutu AA paleti alana 50 tl olmakla birlikte 100 adet PREMIER HOLLOW POINT de bu iki kutuyu alana hediyedir Arkadaşlar toplam 900 adet kaliteli saçma 50 tl....Fırsat,bu fırsat kaçırmayın...Kargo bedeli indirimli 7 tl cıvarı gonderılecektır,kargo alıcıdan...Satışın son halidir pazarlık vs ye kapalıdır [Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/mlXgZP.jpg]
-
Resimlerde görünüyor ancak soran Arkadaslar var pelletler 5.5 mm dir
-
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/RygBBo.jpg][Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/MY1Wg6.jpg]
-
AIR ARMS Yüksek hassasiyette Müsabaka kalite, yumuşak kurşun alaşımdan üretilmiştir,Sac (metal) kutuda paketlenmiştir, kutu içi taban ve üstte özel sünger takviyeleri ile pelletlerin hasar almasını önleyici bir ambalajı mevcuttur.....DİABLO HUNTER (16 grains) 400 Adet + DİABLO FİELD (16 grains) 400 Adet... Toplam 800 adet palet.... Kutu başı 30 tl... her iki kutu alınırsa 50 tl son ve Güzel fiyat....Her kutu aslen 500 adettir,Her iki kutunun 100 er adeti kullanılmıştır...Yaylılar ve Pcp ler için kesinlikle cok kaliteli olmakla birlikte,Özellikle İsabet arıyanları çok mutlu edecek paletlerdir...Herkeze iyi forumlar
-
ben tüfegımı buldum malum emir hocam aramızda çokta memnunum,,yanına bir mod 85-95 ağırlıklı olarak mod 95 ahşap yaylı (orta ideal güç) dusunuyorum senın hesap zor duruyorum
-
yaylıdada hedefe odaklanmışken kalk bıdaha sacma koy kır vs....sonuç: hem pcp hem yaylı lazım buda ikisinin filmi >>>
(hobby zevkle hamallığın bedavaya yapıldığı uğraş
)
-
250 tl gayet ideal fiyat
-
bt65 ini satıp at44 e gecen 2 kışıye şahıt oldum,,hatta 1 kişide benım satılık at44 le bt65 ı takas etmek ıstedı..toplam 3 kişi...bu size fikir verebılır
-
Yapılmışın kötüsü olmaz Arkadaşım,ki videoları segrettım krona ölçümlerın istıkrarlı görünüyor,sonuçta başarmışsın ellerıne sağlık,iş yapan,çalışan emek harcıyan herkeze saygı duyulmalı...Sokaklara çıkın bakın yeni nesil hepsi degıl yanlış anlasılmasın ama coğu bitik,,bırakın böyle işler yapmayı tornavida tutmaktan acizler....konuyu uzattım demışsın 8 aylık emek 2 satırdan illaki uzun olacak,,tekniği bilmek, tecrübe etmek,emek harcamak ve bolca çalışmak ülke olarak buna ve senin gibi insanlara bolca ıhtıyac var kardesım,tekrar ellerıne saglık,başarılar