yaylıda ahşap a bayılıyorum buda gercekten cok hoş olmuş yapan ellere saglık
Atos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
para sıkıntı değilse vortex li olanını al dene olmadı fabrikasına gönder yay taktır birde onu dene çünkü vortexler yeni çıktı kimse net bilgi veremiyor vortex mantıklı bi seçim gibi duruyor
ama alanım gereği hidrolik pnömatik görüyorum kullandığımız bazı slindirlerin yağı bir müddet sonra kuruyor ve slindiri hızını çok etkiliyor vortex pistonlar da da böyle sorunlar çıkabilir
yani yağı kuruyunca namlu çıkış hızı düşer ve varsa oringler bir müddet sonra mutlaka eskiyecek parçalanacak bence vortex biraz bakım gerektirbilir ama kesin bişey söyleyemem çünkü hiç denemedim
Fatih kardesım dogru söyluyor ancak tufekte 1 seneden önce bu kurumanın gercekleşecegını sanmıyorum -
hatsan candır,fiyatıyla servisiyle üzmez....İzmiri hep severdim,hatsan dan dolayı daha bir fazla sevıyorum artık
-
cemal e katılıyorum,,yanlız şu var eskı mod 125 i satmaya calısan 1 arkadasım var vortex ini almak için..bu fikir verebılır zannedersem
-
başlık çok guzel ,, durbunede laf yokda canım hatsanı hor görmeseniz
-
burakcım sac kurutma cakmak ve ben seferber olduk sorma,elimden iş gelırde bel ağrısı varken cok zorladı benı,sonunda Akrep azmi ve takıntısından kacamadı bay carbon
Hakkaten guzel oldu iyi bulmussun bu fıkrı
-
bu motorinmi---mazotmu ,, peletmi---saçmamı gibi olmuş
-
insanı gerıyo evt...tüpe uygularken ısıttım sac kurutma ile basınca baktım hoop ibre kalktı bıraz,,yoksa buz gıbı celığe karbon kaplama yapışcaksada yapışmıyo aklınızda ola......bırde 1.5 cm çapındaki namluya yapışmasını saglamak ayrı bı sıkıntı ucu kalkıyor tekrar bas parmagı ,ısıt vs sonunda pes etti kaplama ben kazandım
-
yaylıda 4.5 mu 5.5 mu işi insanın beynını yıyor,,şunun 5 i olsa tadından yenmezdi heralde
-
transfer delıgını 3 ken 5 mm yapmak hata,guc dustu ıse yay degıştırın eskı gucune kavusur,,sılahı hıç etmeden satın kestırmeden pcp alın ohh deyin
-
gamonun en istikrarlı olanı kubbe başlı hunter
-
zor iş 1.5 cm lık at44 namlusunda ısıt vs ısrarla kalkacam diyor,,yapıştırmadan önce alkolle sildim ....birde 3 m in varmış ona bakmalı gibi
-
abdullah bey sızın yaptıgınız zor olanı guzel olmus....girintı cıkıntı yerler vs saç kurutma makına ıle ısıtarak degılmı
-
emir hocam sen begendınse ne mutlu,benı boşver....senın kundagı resımlemıstın burda gordum zannedersem
-
Bende ahşap ı sadece yaylıda sevıyorum,,yaylı nostaljı gıbı ahsap ona yakısıyor....ahsap ı kullanırken çok titiz olunmalı sarmasan cızılır rahat kullanamazsın,,sarsan ahşap almanın mantıgı bıtıyor,yamalı bohça gıbı......AT44 daha sniper tarzı görünen bir tufek,bence ahşap olmuyor at44 e ,, sentetık kundak ve Tactical en hoş görunenı, tabiki tarz zevk meselesi
-
bu bir yapıstırma fatih kardesım çıkartma veya stıcer düz pürüzsüz metal cam gibi gırıntı cıkıntı olmayan yerlere uygulanır ancak ahşap uzerınde tutunmaz
-
+ 1
Doğru söze ne denir...
böyle bır girişimin çaresiz sonucu bu hakkaten
-
karbon kaplama cok mantıklı guzel goruntu yanında tufegın burun kısımları darbeye çizilmeye acık
-
yakışıklı tüfek gule gule kullanın
-
cemal kardeşimiz palet uzmanı, silahını söyle sana paletini söylesin o derece...