rica ederiz,elinize sağlık bu fikirler AT44 delisi bana ilaç...tskler
Atos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsan uzmanı emir hocam sen süpersin
-
Tabi fotoğraf makinesi içinde oldukca verimli tavsiyie ederim maliyetsiz aparatlarla çok kolay yapabilirsiniz.
örnek:
[Resim Engellendi: http://i.hizliresim.com/lYOWDQ.jpg]
-
emir hocam toplam 8 tur bılıyorum senınkı fabrıka cıkısı 4 tur geldı ıse yanı tam orta ayarda gelıyor dogrumu...ben 18,13 grain jsb kullandıgıma gore fabrıka ayarını bozmayım..malum ben orta ideal gucu sevıyorum,,hem ideal hava tuketımı....ne dersin bu duruma 18 jsb ıle uyumlumudur fabrıka orta güç ayarı
-
süper fıkır elınıze saglık,hemen benım fotograf makınası ıle kopy edeyım bu durumu
-
ferhat hocam elıne saglık nasıl at44 u sevdınmı alıştınmı tufege....Emir hocam bu AT44ler fabrıka cıkıs gucu kısıkmı,ortamı,yüksekmi olarak gelıyor bılgın varmı veya bu konuda bılgı tecrubesı olan varmı acaba ?
-
-
HATSAN dan başka tufek tanımayız derken STOEGER ATAC adı gıbı atak yapacağa benzıyor...
-
gücün palete göre fazla olması bunu sebep oluyordur
-
tufek alacaklara gercekten buyuk katkı elınıze saglık...tskler
-
hay arkadasım anlayışına kurban oluyum saol varol
-
emir üstadım çoştun vallaha helal sana
-
Bugün elime ulaştı pelletler. Dome olandan almıştım, diyebileceğim tek kelime nalet olsun. Ben bu kadar adi bir pellet görmedim. 35m de yarım metre gurupman yaptı at44 ile. Yine hevesim kursakta kaldı. Ucuz etin yahnisini birkez daha tatmış bulundum. Bu son olur inş. Satılık dome pellet var bende bu arada illada denemek isteyen olursa 4 kutu 25 TL. 5.5mm
mustafa kardesım inan üzüldüm bu duruma ama ne yalan söyleyım beni çook güldürdün,ne yaşadınsa aynen oldugu gıbı anlatıyorsun....35m de yarım metre gurupman yaptı at44 ile deyince karnım ağrıdı gülmektenhaa gayret 1 metreye az kalmış diyesim geldi
Nolur kusuruma bakma karşılıklı nazımızın gectıgıne istinaden söyluyorum bunları,,sorun elbetteki paletlerde kardesım,,yine AA ve JSB Paletlere devam
-
Ben de güç ayarını kapattıktan sonra isabet aldım zaten. Ahmet ağabey kanı nda haklısın. pellet savruluyor
hatsan_sniper yaklaşık bir senedir At44 üm var kardeşim yaylı silaha değil 30 graini 18 üzerini sürme bile
bu mod 125 gıbı magnum yaylılar ıcındemı gecerlı kardes -
Evet yüzeysel farklılıklar mevcut dolayısı ile gramaj farkı da oluyor ancak at44 bu saçma için fazla güçlü bana göre
Birde açılma olabilir diyen arkadaş için evet 50 metre de denemesini de yaptım ve yaklaşık 10 15 cm açılma var
bencede at44 bu saçma için fazla güçlü..... at44 de hedef--tahribat ideali 18 grain
-
yıne don dolaş kaliteli palet AA JSB vs Arkadaslar...bu konuda bende ekonomik peşindeydim ancak vuramıyorsun,istikrar yok hırs yapıp daha çok atıyorsun,,,ucuz palet tadını kacırıyor + daha cok attırıyor sonuç: tufegın namlusumu hatalı,bu dürbün yaramazmı.....bence dürbün namlu gıbı temel çalışanlardakı hatayı bulmak için paletın ıyısı alınıp bu konudaki hata minimuma başta indirılmelıdır
-
Allah korusun havalı ile atarken bıle 40 kere hesap edıyorum her ihtimali,,,gamo sacma var elımde gamolar sert hepımız bılıyoruz,bıran once bıtsın ıstıyorum dağa taşa atıyorum...jsb vs yumuşak palet kullanmak istıyorum,sekmesi vs olmayacagını dusunuyorum sert gamolar gıbı,, hemde yumusak palet namlunun sözunu dınlıyor vs...konuda dagıldı bu arada havalıyla boyle tıtız atarken zetax hocamın dedıgı uzere bu adamın tufegı külli risk demek....hobby eglence yaparken boyle bır kaza yaralanma tam bir kabus
-
şimdi adamın kendisi yok Allahı var ayıp etmişte olmayalım ancak ateşli bu anlık ve çok tehlikeli işler Allah korusun
-
komedı olsun dıye yapılmıstır
yoksa ızahı yok bu tipin
-
Adamdakı havalara bakın...sanırsınız bu tufegı o yaptı...sanırsınız rambo (göbekli)....sanırsınız sert bakıyor bize dalacak