Atos tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

LW namluyu Hatsan fabrikasında üretiyor. Forumda 3-4 defa Hatsan namluyla LW namlu arasında ciddi bir fark olmadığını okumuştum.

tskler adalya kardeşim ancak bır fiyat farkı varsa ve dedıgın uzere ciddi bir fark yoksada aradaki fark nedir,,,daha detay derin ince bılgısi olan varmı.......tecrübeli bırınden ya duydum ya bir yerden okudum hatırlıyorum,, Biri mahkemeye vermiş hatta lw de hatsan da aynı namlu diye bu çok ilginç değilmi

Bu forumda ve hiçbıryerde LW namlu ile HATSAN namlu arasındaki gercek farkı anlatan bır yazı yorum görmedım....Hatsan bıle acıklamıyor,yokmu doyurucu bılgısı olan Arkadaşlar.... LW Alman namlu nedır bu,, namlunun meteryalimi Alman,yoksa Almanyadamı işlenip gelıyor.....Hatsan namlulu tüfek LW namlu olandan ucuz....Hatsan namlunun eksiği nedir, LW den......Yorumlar için şimdiden tşkler...herkeze iyi akşamlar .

bu forumda ve hiçbıryerde LW namlu ile HATSAN namlu arasındaki gercek farkı anlatan bır yazı yorum görmedım....Hatsan bıle acıklamıyor,yokmu doyurucu bılgısı olan.... LW Alman namlu nedır bu,, namlunun malzememi Alman,yoksa Almanyadamı işlenip gelıyor...hatta bır yerde bır yazı okudum bırı mahkemeye vermıs hatsanı LW de HATSAN da aynı namlu diye,,sonuc ne olmus bılmıyorum....bu konuya ciddi takıldım,ne dersiniz Arkadaslar :him:s (Konuyu açan arkadasım kusura bakmasın biraz konu dışı oldu ancak son yorumda LW namlu avantajı gecınce aklıma geldı yazdım,herkeze iyi aksamlar)

Sorunun cozumune katkida bulunmak anlaminda bir tavsiyede bulunabilirim.
    atis yaptiginiz esnada bir video kamera ile atisinizi yakin cekime aliniz.ve bunu ornek beş defa kaydedin.onden ve geriden. Onden cekimde atis esnasindaki mimiklerinizi kontrol edin.ornek goz kirpmasi kasma titreme.geriden cekimdede namlunun oynayip oynamadigina bakin.atesli silah olsaydi tesbiti daha kolaydi.sarjore barutsuz mermi koyarak mimik kontrolu yapardik ama havali silahta bu sansimiz yok.en iyisi video kamera cekimi.hatanizi kontrol edin mumkunse tecrubeli bir aticiya izlettiriniz.

:thumbup:

O zaman hazırlıklı olmanızda fayda var :) İstanbul da ikamet eden ve tepmeyi merak edeniniz varsa gelip atış yapabilir sıkıntı olmaz :)

Keşke oralarda atış yapanların takıldıgı yerı bulsan eskı 125 ı kullanan bırı senın tufegı vortex 125 i kullansada onun yorumlarını aktarsan....sana ınanmıyor degılız ancak mod 125 kullananlar buna ınanamıyor kabusla zevk arası bısey demekti eskı mod 125.... ;hirr; ....:)..... :cursing: .....:).......................................................... :wacko:

Ya tepme konusunu az çok biliyorum ilk tüfeğim ama bu çok az tepiyor gelmeden hedef sapmasi imkansiz gibi bisey çok güzel tüfek o resimdeki kamyonun arka tarafındaki depo gibi şeye attim mesela kiytirik bi sacmayla ezmis orayi o demir de kalin ince değil

Zetax hocam bak arkadas vortex e az tepıyor dıyor ınsallah oyledır,,dilegımız bu....şimdi eskı mod 125 ın tepme derecesını soyle özetleyım kardesım,tetiğe basarken patladı patlayacakmı gıbı bır fobi yaratırdı o derece teperdı.... X]#+, bu arada koydugum resime bende koptum,patladım bu arada.... ;,;-

cook kapsamlı konu 10 tane kural var bırı eksık oldumu pusula şasıyor.... zamanla tecrube edılecek konular bu arada vortex ın tepmesı ne derece diycem ancak bu farkı belırlemenız ıcın eskı cok tepen mod 125 i kullanmanız lazımdı...yokmu arkadaslar eskı mod 125 ı kullanıpta yenı 125 vortex i denıyen bıze tepme farklarını anlatacak bır arkadas...?

durbunun sağ (yandaki) tarafındakı tekerlegı L yönüne left sol yönune yarım bir tur yetmezse daha fazla cevırınız,,durbun ayarıyla telafı edılecek bır durum bu....durbun tufege bariz kacık kasıntılı vs monte edıldı ıse,dürbun ayarıda kurtarmaz....Ustalar şu an bu sayfada beklemede kal,çözüm önerılerı fırında pişiyor,sıcak sıcak geldi geliyor... :rolleyes:

silahın pellet atmadıgnı anladığımız anda ikinci pelleti namluya sürmemek en mantıklıcası olur. transfer deliği kontrolü yapılmalı, namlu sökülüp içerdeki pelletin tersten iterek çıkarmayı denemeliyiz. yada setskur tamamen açıp silahı kontrollü bi şekilde boşaltılmalı

:thumbup: tskler cemal kardeşim...

Islanan paletin dönme hızıda düşüp,ağırlık ve yukardan gelen baskıyla ayrodinamiği tastamam şaşacak,daha uzun mesafede taklalar başlayacaktır muhtemelen...