Atos tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Havalı silahlara yeni ve bir o kadar da hevesli kişi olarak nacizane bir sorum olacak ...
    Güç , kuvvet ve isabet olarak 3 silah üzerinde tercih yapmam gerekiyor bunları isimleri
    Hatsan glatian ll
    Hatsan bt 65
    Hatsan at 44
    Gerek görsel gerekse Youtube'dan izlediğim videolar bana glatian ll yi cok cazip kıldı yardımcı olursanız cok bahtiyar olurum şimdiden teşekkür ediyorum ...

Bu 3 lu tüfek ıcın bu soruyu soran onlarca arkadas oldu bu forumda....Sonuç > İdeal fiyat ve Güç,İsabet, 2. elının kuvvetlı olması,bu aynı zamanda ne kadar tutuldugunun ispatı......Son sonuç ise > Yorma yorulma al AT44 bak keyfine kardesım...:)

demekkı yumusak kursun bunlar,,yanı namlunun sözünü dinleyecekler gıbı,,Ancak hedef bulmada sivri uçluları değilde hep kubbe başlıları daha istıkrarlı buluyorlar,işin bu tarafını denedım gercekten dogru ancak bunun nasıl oldugunu tam cozemedım

30 ve 25 grain bt-65 türü yuksek gucluler ıcın uygun..... At44 ve orta güçlüler için 18-20 likte olsaymış,iyiymiş....talep acısından uretıcı arkadaslara 5.5 mm 18-20 grain ide önerebılırsenız kesınlıkle talep olacaktır...tskler

zetax hocam bu mod 125 tadı hep damagımda kalmıstır vortex i alanı bır bulsam rıca mınnet denıyecem,adamın yorumlarını bakıcam uyarsa tutamam kendımı alırım,,,o guce ısabette olursa tadından yenmez ...yanlız ahşap tufegım hıc olmadı bakımı zor bılıyorum tıtız olunmalı aslında mod 135 ahşaptır onun vortex i cıksa asıl 135 ın görselliği guzel,125 ınkı hıc hosuma gıtmemıştı

mod125 vortex sistem 5.5luk tüfeğe sahibim normal mod 125ten farkı az daha sarsıyo (bu da daha çok iyi isabet ;) demek ) ayrıca arpacık bölümü eskilerde oynama yapıyodu zamanla ama artık tam sabitlemişler. ayarlı yanaklık koymuşlar atış ve isabet oranı normalden daha iyi her ikisini de kullandım vortexten çok memnunum namlu biraz zor kırılıyo fakat bu bence çok iyi insan gücü hissediyo :) bazı arkadaşlar daha tüfekle atış bile yapmamışken kendilerince yorum yapmışlar ama hatsan gibi firma kendini riske atıp namına leke sürmez ;) vortex iyi olmasa çıkarmazdı emin olun. zaten çoğu modeli artık vortex olarak çıkacak

Eski mod 125 te kurulması biraz sert idi bu sorun degıl guc varkı sert kuruluyo,hem güçlü olsun hemde yumuşak olsun böyle bır dunya yok...önemlı olan tepmesının azalması ki kullanıcı bunu soyluyor...Ben dahıl eskı mod 125 kullanıcılarında takıntı yapan bu tufek cok satacağa benzer,hadı hayırlısı vortex...

İzmirli hobidaşlar süperler,,izmiri ve izmirlileri bi ayrı sevıyorum,,yaşamayı bilen medeni,güzel ınsanlar,bakın şu organizasyona bayıldım...Ankaradan selamlar hepınıze....:)

gamo ts-22 den umutlu idim hüsran olmuş idi, aşırı düşme yapmakla birlıkte,sağlı sollu ciddi sapma yapıyor ve 22 grain bence ağır geliyor at44 de yada benım tufegıme...gamo hunter, ts-22 den dahamı istıkrarlı dıycem ama yok gamo palet bu işten soğutur insanı...torpedo 20.5 grain tufegım bunu gercekten sevdi....doğru palet gercekten çok önemlı jsb 18.3 grain bunu cok övüyor hemen herkez kubbe başlı olanı....sonuc ıtıbarıyle,, tufege, guc ayarına gore degısmekle bırlıkte at44 ler genelde 18-20 grain agırlıktakı saçmaları sevıyor gıbı ne dersınız ?

Genel bir ricam birinin yorumuna cevap yazarken o kişiyle samimiyetimize,karşı tarafın yaşına ve cümlelerimize lütfen dikkat edelim....Hayat yeterince yorucu stresli bu forumda bunlardan uzaklaşıyoruz,,buradada strese girersek vay halimize....Ilımlı yaklaşımın için tskler asil kardeşim,sorun yoktur.....:)....herkeze iyi geceler