Atos tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadas sevincini paylasmıs konu dagılmıs sonucda pompada scubada dolum yapıyor biri beden gücü diğeri doldurma ve dılduracak yer durumu ikiside riskli ikiside yorucu yer yer ama scuba rahat ve hızlı dolum sağlar pompa candır scubada hava yoksa scuba rahattır vücutta derman yoksa kısacası üzmeyelim birbirimizi lütfen barısın

Tşkler kardesım nezaketin ve iyi niyetlerin için...

olay pompa mı döver scuba mı muhabbetine döndü ben kendimden örnek verdim kimseyide korkutmaya çalıştığım falan yok bende 90 kg yim örneğin 1 saat süre içerisinde 3 kez pompa ile doldurmak zor geliyor 3 dolumda yapılacak atış sayısı at44 ile ayarı kısacak olursak bile 150 atış civarıdır oysaki yaylı tüfek ile bi oturuşta 250 pellet attığım olmuştu 1 saat içerisinde,pompa bi süre sonra insanı bezdiyor tecrube ile sabit (konu başlığı 255cc tüp hacmi olan ve havayı bol harcayan bt65 için açılmış)
    atos65 boş yere polemik yapmaya yönelik sivri çıkışlar ve alınganlıklar yapıyorsunuz bunlara gerek yok günün birinde sizde pompa dan bezip foruma scuba aranıyor diye ilan açarsanız kulaklarınızı çınlatırım ^^

Bu nedemek polemik sivri çıkış vs....dahada ötesi kulaklarımı çınlatacakmışsın,bu lafın ucu nereye gider biliyormusun kendine gel, haddını bil ve saygılı ol...5 dakika pompaya basmaktan aciz,üşenen 27 li yaşlardaki adam 40 yaşındaki bana akıl veriyor,üstelik kendisine hiçbir laf etmemişken.....polemik,sivri çıkış vs kesinlikle yapmıyorum,diyelimki oldu, bunun düzenini sağlıyan yöneticiler var burada,bu sana düşmez...scuba severim de pompa kötü de ancak kişisel saldırma,ayıptır...

pompa ile orta tempoda 5 dakkada basıyorum havayı,o kadar zor degıl almadan bızıde korkuttular hıcte oyle degılmış,,Asıl scuba sıkıntı.. doldurma yerı,oraya göturmek,doldurma maliyetı ve pompaya göre risklı olması...pompa candır,can......

Long da namlunun uzunluğu hava basıncının daha verimli kullanılmasina ve merminin gyro etkisinn yani kendi ksenindeki dönüş hızına bağlı konumunu koruma etkisini arttırıyor mermi daha hızlı dönüyor buda merminin dönüş eksenine dik olan rotasında daha istikrarli ilerlemesine neden oluyor bozu ve düzensiz yivlere sahip bir namluda bu eksen dönüş hızı az vea yalpalı olurken düzgün bir yiv setten çıkan memide maksimum dönüş hızına ve istikrar a ulaşılmış oluyor buda rotada sapma olayını minimuma indiriyor.

Long namlu,yivin işlevi,bozuk yiv set,saçma nın aldığı yol vs,,Ancak bu kadar iyi anlatılırdı...... :D Ayrıca biz 6ch model helikopterlerde kullanırız bu gyroyu extrem bilgilerınızde... :thumbup:

evet lw için cok kışı sızın gıbı söyledı,tskler........bıraz fazla cıkış gücü ve hızı olmakla birlıkte long ıcın asıl şöyle dusunuyorum,,bir yolu daha uzun süre takip eden saçmanın uzun mesafelerde hedeften sapma ihtimali biraz daha azalır

zetax üstadım hatsan namlu ile LW Namlu arasındakı gercek fark nedır...malzememı farklı,bunu işleyen makınamı daha pahalı,daha az veya 0 hatalı namlu lw oluyorda,,hatası bıraz cok olan hatsanmı oluyor

Birde ben saçmalari hafifce deterjan veya alkol ' aseton gibi bir sıvi ile temizleyip kutusunun içine bir kaç damla yağ koyuyorum ve kapatıp sallayarak saçmaların yağlanmasını sağlıyorum bu is çıkarma sorununu biraz çözüyor. Yağlanmış saçmanında hızı ve verim artıyor.

Bu namlunun tatlı tatlı yağlı kalmasına,saçmanın bıraktığı hafif toz talaş ile yiv sete mıcır gibi oturmasına sebep olmazmı sayın zetax...

gamo hunter fena degıl at44 de, gamo ts-22 tam 22 grain ciddi derece agır, cok düşme yapmakla birlikte sağlı sollu hedeften sapıyor....Ağır palet tahribat sevıyorum dersenız Hatsan Torpedo 20.5 grain tavsiye ederim hem tahribat,hem hedefi bulması güzel

tufegı kır, kafa asagı cevır yag bosalsın yada kulak temızleme pamuğu sapı cöpü ile al bişeyler yap ....mod 125 e yaptım bunu işi bılmezken gece saat 1 bir ses cıktı,,namludan bırde alev oooo......

100 metrede 1 tl ve kuş cok farklı,tufegınız pcp ve siz en ıyı goruntuyu ıstıyorsunuz zannedersem,bunun ıcın bır lımıtınız varmı 300 ü 500 ü gecmesın gıbı......kuş derken avlanma nıyetınız var ise havalı ıle avlanmak yasaktır,bılgınıze