hakkaten pes şaşdım doğrusu 1 tl grupman 100 metre,biz gerıde kalmışız
Atos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tam 11 sayfa noluyor burada dedim yaw,bir ben eksikdim geldim konu kilitlenebilir artık :).....şaka bir yana ancak ve ancak aç kalmadıkça bir canlıya asla ateş edilmemeli ki neredeyse tüm dunyanın başı obeziteyle dertte,,keyfen zevken bir canlının canını yakmak yazıktır,günahtır.... İlahi adalet dinli ol, dinsiz ol, hangi dinden olursan ol çalışıyor,çalışacaktır......keyfine can yakanın, canı yanacaktır,hiç şaşmaz....herkeze kazasız, belasız grupmanlı,şişeli,cola kutulu keyifli atışlar....
-
bencede sentetik kundak sevıyorsan mod 125 ahşap dersen mod 135 hatsanın bu iki tüfegıni de cok sevıyorum....diana 350 vs kullanmadım emınım farklıdır,ancak 1500 tl nereee 500 tl neree....kullandıgım at44 den bıle bır adım güçlü oldugunu dusunuyorum mod 125-135 in....pcp ile hedefi vurmak keyifli ancak mod 125 imle aynı uzaklıktakı hedefı vurmak müthiş keyifli....yaylı magnum daha cook hesap,ayar,güç,nefes kontrolü meşakkatliyi başarmak,günah keçisi mod 125 i temize cıkarmak keyif bu....:)
-
Rc ucak helicopter 6 senelık hobim,ucak birnebze ancak helikopter 6ch olan modelleri olağanüstü zordur sabır beceri bolca zaman teknik ve nakit ister...pro heli modelleri ilk uçurduğunuzda ki uçurmak ve ayarlamak insanlıktan çıkartacaktır sizi ,,dizleriniz titrer olağanüstü zevklidir....rc modelciliği (büyük dağı) aştıktan sonra ki her hoobynin ayrı bir zorluğu olmakla birlikte,tüfek dürbün ayar vs bana orta büyüklükte tepe gibi geldi...:)
-
sayın bberksan bende yakın zamanda at44 aldım,havalı ile ilk mod 125 ıle tanısdım onun yerıde hep ayrı ancak at44 benımde cok sevdıgım sorunsuz bır pcp gözukuyor....bu kadar suredır kullandım sorun cıkarmadı dedıgınız at44 için bunları duymak cok hosuma gıttı ...bu sure zarfında tahmını kac palet attınız acaba...yanı 6 senelık sılah 500 veya 5000 de atmış olabılır...saygılar
-
bir ayrıntı var arkadaşlar bu dürbun 5 sene cıvarı once alınmış kısa surelı kullanılmış bu zamana kadar yatmış alacagım arkasımdan ögrendim kendısi dürüs guvenılırdır.....uretımı gunumuz ıtıbarıyla durmuşda olabılır,bu tasco nun....cvp veren ılgılenen arkadaslara tskler...bu arada moltak kardesım Ankaradasın bende anteras avm yakınında oturuyorum,at44 lermız var bulusalım atısa gıdelım ne dersın
-
orjınalde tasCo ,, Çin malında tasKo gıbı bırsey dedı bir arkadas ....bızımkınde tasCo yazdıgına gore orjınal diyecekken,Bir arkadas orjınal tascoların 44 mercek capından buyugu yok dedı hatlar karıştı, bızımkının mercek 50 Arkadaslar
-
Kuvvetli ayak takmalıyım ok. pekı cemal kardesım mod 125 ımın uzerındekı tek parca ayak at44 de kullanılmak üzere tasco 6-24x50 ıle uyumlumudur.....cumle eksıkdi duzelttım
-
Kuvvetli ayak takmalıyım ok. pekı cemal kardesım mod 125 ımın uzerındekı tek parca ayak at44 de kullanılmak tasco 6-24x50 ıle uyumlumudur
-
Tasco Optimadan burdaki dürbün ölçülerini daha sonra hesaba katarak,,Öncelikle kalite, istıkrar, sıfırlamanın tutarlı olması ve devamı açısından epeyce öndemidir
-
arkadasım resmını gondermıs idi baktım uzerınde aynen TASCO 6-24x50 AOE yazıyor...150 tl ye verecek bana sorunsuz dürbun bu cın malı olmuyor zannedersem sayın moltak
-
yazmayı unutmusum her iki modeli dürbun ölçülerı bakımından degılde, optıma tasco kıyaslama kalite, istıkrar, sıfırlamanın tutarlı olması ve devamı açısından kıyaslarsak sevınırım
-
Arkadaslar 3-9x44 optima kullanıyorum at44 de...arkadasımda temiz bir 6-24x50 tasco var,fazla butce ayırmak ıstemedıgım ıcın tasco dusunuyorum...sizden ricam optimadan sonra tasco epeyce iyimi fark yaratırmı kalite,istikrar vs bakımından.....bırde at44 fazla bır olcumu 6-24x50 tasco....simdiden tskler yardımlarınız ıcın
-
tekrar tşkler...:)
-
tsk ederım simiot kardesım....yanlız tufegın bu derece sokulmeden bı ayarı yapılıyodu zannedersem....bırde at44 tactıcalde farklı kabze kundak vs den dolayı bunun yerı farklı mıdır acaba ?
-
herkeze selam arkadaslar,at44 tactıcal güç ayarı nerede ve ideal güç ayarı nerede olmalı yardımlarınızı beklıyorum....saygılar
-
Onca yazılanın ve mod 99 un tavsiye edılmesınin uzerıne bende aldım, Sonuç şuki; namlu kiliti kitlendikten sonra namlu 3 mm kadar yukarı aşağı oynuyor dedim.......yani silah alınmış,Kesinlikle memnun kalınmamış, durum daki değişikliği yazdım ........2. tekrar edılen konu ilk sayfadaki konunun birebir kopyasıdır......bütün bunlar kullanıcı olarak benım tavsıye etmemem üzerine, kullanıp memnun olan olabılır herkezın kendi görüşü,buda benım görüşüm...
-
bora kara adlı bu forumda işi bildiği bariz belli olan bir forumdaşımızın mod 99 un beşbelası namlu kilidi demesi sizce uzun vadede namlu düşmesi gibi bir sorunmu arkadaslar.......bora beyin yazısından alıntı buyrun.....Mod 95 25 metre grupman çalışması(Pahalı yaylılar kıskanacak )
Bugün yeni aldgım mod 95 i denedim. atışlar 25 metre tam düz mesafe , rüzgar yok, ayakta destekli , silah standart mod 95, pelet RSW Super Field 5.51 mm 15.90 grain. dürbün optima 3-9x32 9x zoomda.
Silah yeni model mod 95 lerden , Fabrikada bizzat şahsım adına ayrıntılı kalite kontrolden geçmiş. 2012 ekim ayı üretim.
dürbün yeni nesil optimalardan. dürbün ayağı Sports Mach OPC4 TC çift parça sabitleme pimli ayak. arkasında orjinal hatsan dürbün stobu var. grupman 5 atış
silah çok isabetli grupmandan sonra denemelerime devam ettim 30m lerde her attıgım şiyeyi kırdı hiç boş yok. dürbünün ayarı onca atıştan sonra bile kesinlikle en ufak bir değişim göstermedi sapasağlam duruyor. demekki bu seriyi çift parça ayakla rahatça kullanabiliriz.
silah katagorisinde rakipsiz, mod 99 da oldugu gibi baş belası namlu kilidide yok -
mod 99 u burada sora sora hal oldum sorunsuz ürün alıp gercekten kullananlara cvp verenlere eyvallah.... ne yazıkki senın başına gelenın bır benzerı benım basıma geldı arkadasım...sıfır aldıgım mod 99 namlu kilitlenıyor ancak 3 mm kadar yukarı aşağı lak lak oynuyor namlu ,böyle şey olurmu bu ne sacmalık ...aldıgım gun gerı gonderdım ısrarla mod 99 dan uzak durun arkadaslar........işi bılen bır hobıcının yazdıklarını tekrar eklıyorum buraya ''Adam boşuna dememiş, mod 95 alın mutlaka,,,,Mod 99 un kiliti baş belası diye ...!!!!
-
bu forumu ve bu hobbyi sevıyorum,herkez yardımcı oluyor severek hepinize tşkler arkadaslar