Zorakının fevkalade isabetlı olusu,neredeyse ucuz pelletlerı bıle adam eden isabetlı atan namlusu,co2 tup parası derdi olmayışı,2. elının çok tutulması tamam satmak için alınmıyorsada bu derece tutulması memnunıyet derecesini gösterıyor,ucuna susturucu takma ımkanı,,her yonden mantık sılahıdır zorakı hp ultra,pompalama ve kaba göruntu kusurlarını fazlası ıle örtecek unutturacak mukemmel bır sılahtır,kesınlıkle tavsıye olunur,,insanı sıkıp bunaltacak derece isabetlıdır desem yalan olmaz
Atos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Başlık at44 ancak np01 aratınca en fazla bilgi burada.Np01 silahımda 200 civarında atış yaptıktan sonra bolt kolunu pellet iticiye sabitleyen setuskur düştü, zaten kurma çok zor oluyordu, tetik 2. aşamada sert, atış sayısı düşük ve silah pelleti puncher maxi den daha hızlı yolluyordu.Her işte hayır var derler,kırılma,fabrikaya yollama ve ne oldu anlamadım bir mini maxim daha oldu diyebilirim.Tetik yumuşamış, kurma kolu maxi benzeri yağ gibi kayıyor,atış sayısı muazzam arttı(yaklaşık stabil 3.5 şarjör)toplamda 5-6 şarjör(jsb express 14.3 grain heralde RS 13 grain de bu daha da iyi olur) keza grupman hatırı sayılır toparlandı (25 metre).Buna mukabil hız düştü.Çok keyifli bir silah oldu.Özetle sn.atos haklı silahım muhtemel erken üretim idi, revize edildi.4.5 namluyu da denemeden kaşıntı bitmez,yandık!
Hele şükür diyeyım Kral Np01 i alıpta revize olmak uzere fabrıkaya gonderen ve sonrasında çok memnun olan bır kişi daha olduda benımde yüküm azaldı,Soruyorlar anlatıyorum yarı inanıyor yarı inanmıyor,oh bee yaw...Sn umtys memnun kalmanıza sevındım,gule gule kullanınız
-
Uzun namlu= güç mü diyorsun abi
Aynen kardeş,tabıkı arkadan besleyen güçte olmalıki bu silahta zaten mevcut
-
Namlu boyu 90 cm sanki
-
Yeni bir çiftlikbank olayı olmaz umarım Tosun01
Konuya dönersek ,güç ayar vidası aşırı derecede çirkin gözüküyor.Tabi kişiden kişiye değişir ama büyük bir çoğunluğun çirkin bulacağına eminim.
Sol elin tutuşu için gereken alan çok dar tutulmuş.Tüpten tutulursa da fabrika verisi 4.6 kg olan (gerçekte 5.5 vardır
) bir tüfek artık atış sırasında ne zaman yamulacak diye tırsarak kullanılır.Hadi tutuşu da geçtim bari bir bipod için ray koyulsaydı,artık yine tüpe dayanarak güzel vakitler geçirilir,mükemmel bir mühendislik eseri
Ve son yorumum aynı tas,aynı hamam.Airmax'in kurma kolu,flash'ın dandik kundağı ve hercules'in hantallığı birleşmiş ve bu yepyeni model oluşmuş,tebrikler ...
Beratım kolları sıvadım tam yazcam,derken yazını okudum,bana yazcak hiçbişey bırakmamışsın hercules bully konusunda kardesım,gücendim
-
Yeni üyelerden eski üyelere ve aktifliğe göre er, onbaşı , çavuş , astsubay gib gibi rütbeler versek. Bakıyorum herk s ya vip ya yeni üye. Böylece herkes kim daha eski yada tecrübeli kim daha yeni daha kolay görür. Güvenir soru sorar.
Kesinlikle mukemmel tespit,çok mantıklı.... Teknik yönetici admin Mahmut Sami bey in dikkatine...Tşkler
-
hooper113 kardesım Np01 bayıde bekleyenler ılk cıkan serıler guclerı fazla atıs sayıları az hava sarfıyatı fazla,verdıgınız kışıden emanet alın kral servısı ıdrıs usta tlf nunu vereyım,çekiç yay revize olup gelsın artan verıme ve ısabete hayran kalırsınız,,boyle guzel bı sılahı hediye alan cok sanslı..
Ayrıca benım np01 hava sarfıyatı guc vs bakımından tabanca kalıbresıne en uygun 177 cal 4.5 mm yapıldıkı,daha az guc gerektıren bu kalıbre ıle isabet-istıkrar-hava sarfiyatı bakımından verım fevkalade arttı.
İdris ustaya gıdıp gelsın np01 ınız iyiki fabrıkaya gondermısım çook memnun kaldım dersınız tum kalbımle soyluyorum,,benım en favorı sılahımdır np01...Fabrıkadan geldıkten sonra bırdaha yorum yapın derım,,benım Np yarım guc 56 tam guc 40 atış yapıyor 10.34 gr 4.5 mm ıle ve cok zaman tam gucu kullanmıyorum,yarım gucte bıle gayet guclu,yanlız dıkkatınızı cekerım 18 gr yerıne 10 gr atmak neredeyse yarı agırlıgında pellettir
Özelden ıdrıs ustanın tlf nunu gonderdım,benım atıs sayılarımı ızah edın ve aynısını istedıgınızı soyleyın bu arada ısmım Akın...mutlak gonderınız tabancayı max 2 gunde gelecektır
-
Atos kral puncher mega mi öneriniz?
Aynen önerım kral puncher Mega
Benım kullandıgım kral pro nun gücü ile tıpa tıp aynı,kralın en guclulerınden herıkısıde
Meganın Prodan farkı kundak ve kurulma seklı bırınde bolt kol var digerınde levyeli kol bunun dısında namlu boyu güç mekanızma hersey kesınlıkle aynı
-
Dayanamadım yazıyorum yıne verıyorum tavsıyemı mno kardesım tabıkı Kral
Kral Mega Sentetık kundak Ağırlık ıstedıgın cıvarlarda 3.250 gr
Senın ıstedıgın Qe sussturucu benzerı susturamayan sacmalık yok
Her kralda olan kullanımı pratık çok iş yapan pratık hava ayarı var
tup tam ıdeal hacımde 330 cc
Namlu kralda bulunan en uzun namlu tam 58 cm,yanı güç demek
Yanında pompası ile taksıtlı fıyatı Aksu avda 1350 tl,,nakıtte daha uygun 1280 tl,,daha uygun baska yerden buldun ordan al,verdıgım bayıı ismi art niyet uyandırmasın
Kral maxi alma mega al
maxide tup hacmı 280 cc ve namlu kısa 53 cm
Birde kralda Sillent susturuculu hıcbır modelı alma buda sacmalık susturucu sesı ancak % 50 kesıyor ve sokulen susturucu sonrası kalan namlu boyu sadece 45 cm
Kral Mega bu tufegı al senın aradıklarının hemen hepsını verıyor,,Tüm kalbımle sevecegıne içine sineceğine inanıyorum.
-
Tlf numu yazdım gonderdım özelden mno kardesım sen yaz bende arayabılırım,burdan yazmak yoruyor
İnsanlara tecrubelerıne samimiyetıne biraz guvenmek lazım herseyden ödü patlayan guvensız çıkarcı bı toplum olduk ne yazıkkı,,bu zihnıyete istınaden bı tavsıyede bulunuldumu acaba karı nedır hımm akılda tilkiler cirit atıyor
Bu kadar tavsıye yırtınma sonrası hala ve öncelıkle Hatsan tavsıyesı istıyorsan mno kardesım sen hatsan Flash al kesınlıkle,sakın kral fılan alma,flash ın hava ayarı eziyetı ıle bır ugras,165 cc kucuk tup hemen bıtsın,isabetsız atışların olsun sonra servıse gonder ciddiyetsızlığı bır yaşa sonra zaten doğruyu bulursun...Tam mantıklı bır tavsıyede bulunacakken senın bunu hakettıgını dusunup yazmaktan vazgectım,,iyilıkten maraz doğar,doğru söyleyenı dokuz köyden kovarlar vs....
Pompa ile dolum konusuna gelırsek yasım 44 kılom 90 ve 5 dakkada 330 cc kral promu dolduruyorum,,çok atletık sporcu falanmıyım hayır,pompa işi teknık işi gucten öte,kır dizleri ver agırlıgı bas havayı
pompa ile dolum kabustur vs dıyenler ya scuba satacaktır pompayı kotuler yada cogu hazırcı yenı nesil armut piş agzıma düş tiplerdir yada fevkalade light pasta cocuklarıdır,kızmaca kırılmaca yok ne varsa yazıyorum
Bu kadar yazana emek verıp tecrube aktarana bir tşk edin arkadaslar av bayıı degılımkı satıp para kazanayım,av bayıı markaya bakmaz satar kazandıgına bakar ayrıca
-
Hangı markayı secersenız secın Yüksek tüp hacmi büyük Avantajdır,,gecmişte At44 180 cc lerden 230 cc ye geccez dıye tufegı sat al ugrasır dururduk ne için 50 cc fazla ıcın,,neden yuksek hacım önemlı sadece çok sayıda atmak içinmi önemlı hayır,,çok sayıda ve uzun soluklu istikrar isabet için önemli...mesela 330 cc tupte 15 atış yaparsın bar-basınç 200 den 175 e düşer...Hatsan Flaşta 165 cc tuplu 15 atış yaparsın 150 bara düşer,işte bu tamda zurnanın zart dedıgı yer (mecbur argo tabir en ıyı anlatır) Biraz once hatsan flash vıdeo segrettım 190 bar dolu baslanıyor atışa ilk şarjorde (12 adet) atış hızları arasındakı 20-25 fps lere varan fark var ve bu silahın grupmanının ısabetınin ıyı oldugundan bahsedenler var bilmeyen konusmasın lutfen kımseyıde yanlışa yonlendırmesın dikkat !! 12 atış yapılıp tekrar 190 bar dolduruluyor,mantıklı görünecek gıbı olan başka pellete gecme bahanesiyle !!! 200-100 bara kadar kullanılsa ucurum artacak grupmanın adı anılmayacak cunkı,,yani kaçak güreşiyorlar...
İllakı hatsan alacaklar varsa Nova alsın 500 cc tupu ile flasın çok ustunde istıkrar ısabet grupman verır gercı rakıbı jumbo 3.5 kg ve hava ayarı ımkanı ve Alimunyum tüp avantajı sunarken jumbo derım ama illada hatsandan baska kuş tanımam dıyen nova alsın barı buyuk tup hacmı avantajı var,,Ancak Nova 4.4 kg ve hava ayarı zor olan vede Alimunyum değil Çelik tüplü modeldir buda en buyuk dezavantajlarıdır !!!
hatsan flash 40-45 atıs denmış ınanmayın At44 teknık verılerınde 70 atış denır 35 ı ancak cıkartır..bunun hacmı daha kucuk 165 cc sız deyın 30 atış anca cıkarır....
Yıl 2018 pcp Tabancalar bıle 140 cc tup hacımlerıne cıkıyor,,hatsan bır TÜFEĞE ki taşıdığına değmeli 165 cc tup hacmı koymuş,araziye gıt 30 at 15 i az cok ısabetlı gerıye kalanıda nıye vurmuyo diye hırsla at sonra tam hırsın zirve yapmış tüp bıttı o hırsla nasıl hava bastığını bıle bılemeden pompayla hızla doldurursun zaten...Birde küçük tüp hacımlı pcp yi satmak için satış stratejisi hazır,,Sihirli cümle ''Pompayla hava basması kolaydır hızlı dolar''.... İşe yaramadıktan sonra !
Mno kardesım co2 den anlamam tecrubem yok sen o işte ıyısın sana sorarımki sordumda gecmişte ancak pcp konusunda lütfen deneyımlere kulak ver ,,burda derdim ilk gırenlerın yanlış markaya urune yonelmemesi,gecmişte 2014 yılında bu işe gırdıgımde bu işi çok sevdım ve hatsanla tanıstım hatsandan baskada kuş tanımaz tozda kondurmazdım çok urununde canım cok yandıgı halde milli duygular bızım markamız vs dıyerek hep ıyıdır alın düzelecektır dedıgımde olmustur ne yazıkki en son 2017 Eylulde aldıgım Hatsan Trophy (sıfır tufek mekanızma içinde talaş demir tozu,takılma sorunları) ve hatsan pompa ile yasadıgım sorunlar sonrası hatsanın iflah olmayacagını anladı taş kafam !....Hatsan pompa manometre arızası servıse gıdıyor 10 gun olmuş ses yok arıyorum yusuf bey cıkıyor bana dedıgı yurtdışı müşterılerının siparıslerını yetıstırıyoruz o yuzden ılgılenemedık !!! Biz müşterı değiliz bedava mı aldık
...2 gun sonra arıyorum yusuf bey tlf ıle görusuyormuş yılmaz beydı sanırım tlf nu acıyor noldu manometre diyorum o zaten tamır olmaz yenısı gonderıcez dıyor,yenısını gondermek ıcınmı 10 kusur gun bekledınız dıyorum ses yok ertesı gun eskı manometrem gelıyor calışıyor ancak benım eskı manometre muhtemelen basınclı havayı vermış acmıslar tıkanıklıgı vs...Arkadasımın mod 85 hatsan servıse gıttı 3 haftada geldı...Krala gonderdıgım np01 pcp 4.5 namlu yapılıp ayarlanıp gelmesi net 2 gun !!! Hem hızlı hem İsabet işçilik fevkalade
Marka konusunda Son olarak Kral benım babamın oglu degıl,Hatsan Kralı gecsın tum kalbımle onu önerırım Allah şahidim olsun !!! Hatsandan benım ve arkadaslarımın yedıgı kazıkları madurıyetlerı ben ve arkadaslarım bılır,marka fanatıgı degılım ben ve kımse parayı sokaktan toplamıyor,burda tavsıye verırken kullandıgınız tür pcp yaylı marka Tecrube Varsa yorum yapıp tavsıye verın lutfen 19 yasındakı ogrencı bırıktırdıgı harclıkla en dogru urunu 1 kerede almalı garıbım,yanlış tavsıye urun o ogrencının ıcıne sınmez sat zarar al zarar batırır onu,,
Yazdıklarımı lutfen dikkatli okuyun derdim sidik yarışı ukalalık değil,Tecrübe edılmış konuda buraya vakit ayırılmış emek verılıp yazılmış her birikime lutfen saygılı olalım arkadaslar sırf cevap vermek,muhalefet olma adına kimse saçmalamasın ben ancak bu işin kalfasıyımdır,saçmalayanlar herseyı bılmek zorunda hıssedıp buralara cevap yazanlar yuzunden ustalarda boyle forumlarda yazmayı bıraktı ne yazıkkı,onların tecrubelerınden mahrum kaldık bu yuzden...Derdim sadece doğru urunu almamız ve paramızın hakettıgı yere gıtmesıdır...Bu arada hep dedıgım onerdıgım ve kullandıgım hatsanın sadece yaylılarını önerırım,fiyat performans anlamında alınacak sorunsuz silahlardır hakkaten (Vortex değil)...Demekki külliyen hatsan düşmanı değilim alınır urununu bakınız tavsiye edıyorum,buda bunun sağlaması denebilir...Herkeze İçine sinen silahlara sahıp olması dılegıyle kazasız keyıflı atışlar dılerım.
-
Kralın ilk serı tufeklerı,hemen fabrıkaya gonderın çekiç yay namlu vs tamamıyla revize edılecek ve fazlasıyla memnun kalacaksınızdır...Kral idris usta tlf nunu özelden ıletıyorum,mesgul olup dönemez ıse watsaptan sorunu ıletın doncektır sıze
-
180-230 cc küçük tup hacmı ile gerıde kalmış modeldır at44,, 300-400-500 cc tüpü olan modellere bakın,,özellıkle 6.35 guc dolayısıyla yuksek hava sarfıyatı yapar,kücük tup hacmınde hızla düşen bar basınç isabetı-orta uzun soluklu istikrarı zaten bozar...Tüfek uzerınde hava ayarı hızla yapılan modeller cok daha mantıklıdır,At44 de malesef bunların hıcbırısı yoktur.
-
Kral tufek sanırsam deniz bey hayirli olsun simdiden,,yusuf bey Aksu av güven demektir.
-
Bence Jsb 10 üzerınden 9 puansa Spot on 8 puanla jsb nin ensesinde...gecmıste Av bayıınden kapaklarını acık kontrol ettıgım duzgun jsb ler motorsıkletın arka bagajında sabıtlenmısken bile çırpmaktan eteklerı ezmıştı hep,,jsb nın en olumsuz yanı aşırı yumuşak olması,,Hep dediğim gıbı spot on ne jsb kadar yumuşak ne gamo kadar sert çok ideal bir sertlıği var
Spot on daha ekonomık olması için 500 luk adetlerde satılmalı derim
Spot on 6.35 de 25-26 gr uretmelı tam buradaki boşluğu jsb kapmış 25.4 gr ile,,Spot on meydan vermemeli
Spot on 5.5 de 14 gr ağırlıkta Hunter değil DOME üretmeli idi,,Buradaki talebi yıne jsb kapmış durumda
Kendimce gördugum eksıklerı yazdım bunlar dışında spot on gayet başarılı tavsiye ederim
Tr de hayatın bu derece pahalandıgı bu zor donemlerde hobby ile rahatlamak stres atmak ısteyen bızlere fiyatı ve kalitesiyle bu zevkimizi daha sürdürülebilir kıldığı için spot on a canı gönulden tesekkür ederim...Not: Fiyatlara bir mıktar zam yapmışsınız lütfen birdaha yapmayınız,Spot on kelimesiyle uyuşmuyor
-
Hatsan bence yaylı uretımını askıya almasın artırsın vortex lerden umdugunu bulamayanlar sorun yasayanlar dan yaylıya cıddı donüş var cunkı,,birde 4.5 mm yaylıya talep artmaya basladı hatsan bunuda pas geçiyor ne yazıkki
Arkadasımın servıse gonderdıgı mod 85 vortex tam 3 haftada geldı,,Krala farklı kalıbre namlu yapılıp takılmasıki ciddi iştir acele olmasın ıyı olsun dedıgımız halde hem mukemmel yapılımış hemde 2 günde geldi.
-
Hayırlı olsun Akın ustanın yardımlarıyla arayıp bulamadığımız tüfek .
Gene Akın ustanın yardımlarıyla Mod 99 aldık. resimleri yüklemesini beceremiyorum
Estafurullah Ahmet hocam burada ne ustalar var Zetax Emir hocam mesela ,herkeze ve bana cok faydası olmuştur ben onların ancak kalfası olurum,bu sıralar buralara küskün Emir hocam inş en kısa zamanda döner onsuz tadı azaldı buranın
Nasıl ısındınmı tufege atış yaptınmı Ahmet hocam
-
Kral ve Hatsanın bugun ve gecmıste bırcok tufegını tecrube etmış bırı olarak Pcp de Kral,,,Kırmalı yaylıda Hatsan Tavsiye ederim (Hatsan Vortex den bilakis uzak durunuz)
-
Spot on Jsb pelletler gibi ustu süngerli uretıme gectı ,,bu seri ilk seriden çok basarılı,muhtemelen süngerler naklıye esnasında ezılmenın onune gectı murat kardesım
-
once tufegı alın gez arpacık kullanın bır alısın tufege ve dızellemesı gecsın 2 kutu pellet bıtırın sonrasında durbune odaklanın,yurtdışı durbunler yasaklı urun ve artık çogunluk gumruge takılıyor cok ugrastırıp bazen vermıyolarda,zaten dolar yuksek yurtdışı mantıksız yurtıcındende biraz fazlasını verıp alın ugrasmaya degmez...Dürbun ıcınde kesınlıkle 40 mercek olcusunu gecmeyın,pralakslı dürbün almayın, 3-9x40 gibi sade pahalı olmayan durbune yonelın,tepen tufekte dürbün işi muallakta o yuzden pahalı teferruatlısına yazık olmasın bari