Atos tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Spot on 16-22 gr poınted pelletler hemen her sivrimsi pelletlerde oldugu gıbı isabetsizlik abidesi,insanı tüfeğinden sogutur...kullandıgınız markanın namlusundan kuşkulanır daha ötesi markaya saldırtabilir,yaşadım bılıyor abartmıyorum...Buna keza Spot on 16.5 gr dome ve 18.5 gr leri ise jsb kutusuna koy daimi jsb kullanıcısı farkı hissedemez,bu spot on lar o derece basarılı...Regulatorlu bt65 de 18.5 spot on denedık uzundada basarılı,,regulatorsuze hafıf gelmesı muhtemel,,spot on 24.7 gr 5.5 regulatorsuz bt65 e ıyı gelebılır ama denemedık...Spot on 6.35 cilerede ılac gıbı geldı bence 32 gr Ghost ve 44 gr Herküles buda pelletlerin isimleri...Bence Spot on,Çok sevdıgım ısabetıne bayıldıgım olmazsa hobbyi bile bırakabılırım dedıgım jsb nın tahtını devirecek, kalitesi ve fiyatıyla...Yerli Üretim hepimize hayırlı olsun :)

Sn.Atos'a katılmakla beraber yaşadıklarımdan şunu söyleyebilirim, 1 yıl olmadan at 44 3, kral maxi puncher 4 defa (kral yaklaşık 3500 pellet, at44 en fazla 500 pellet attı) servise gitti. Hatsan servisi yavaş çalışıyor, bu daha fazla ürün sattıklarından olsa gerek, hatta son gönderim 2 ay önce olmuştu ve sanırım "unutuldu" çünkü ben 1 ay sonra servise telefon açmak zorunda kaldım, sonrasında 2 gün içinde kargoladılar. Kral servisindekiler en fazla 2-3 gün içinde ne yapıp ne edip, Sn. Atosun belittiği gibi "çırpınıp" , mutlaka sorunu çözüp geri yolladılar.
    Servis yönü bu, gelelim diğer konulara; birkaç defa at44'ümün grupman sorunu olduğunu forumlarda belirtmeme rağmen buna gelen yanıtlar bana benim tüfeğimde sorun olabileceği yönünde idi. Kralda ise ne mekanizma kurulumu, ne grupman nede güç açısından hiç sıkıntım olmadı, ancak sık sık çekiç valf arızası yaptı. Bu yüzden bir üst model tercihimi 250 bar basınç, lw namlu hatta fiyat avantajına rağmen nova değil jumbodan yana kullandım.
    At44 ü artık servise değil Ankaradaki değerli üstad Yasin beye bizzat götürüp kendisinin fikrini alacağım bunu da buradan paylaşacağım.
    Netice olarak yıllardır at44 kullanan ve çok memnun olan hobidaşlarımın bana yalan borcu yok, aklıma gelen tek şey üretimde kalite standartının tutturulamaması, yani şans işi, tüfek var evladiyelik, süper grupman, sıfır arıza, tüfek var 1 yıl içinde serviste geçirdiği süre sahibinden fazla. Anlamadığım konu amerika gibi tüketicinin yasalarla iyi korunduğu bir ülkede nasıl oluyorda bu markamız sorunsuzca iş yapabiliyor. Yoksa iç piyasada bizim bilmediğimiz bir yöntemle ihracat ürünlerini mi almak mümkün oluyor ? bu silahlar bizimkilerden daha kaliteli mi?
    Açıkca buradan her iki firmamıza da bu soruyu soruyorum.
    Bu arada Huğlu markasının yolunun açık olmasını diliyorum.

Sn. Umtys Tespitleriniz çok yerinde,elinize sağlık..

ağabey görünüşe önem vermiyorum ben. bana işlevsel bişey lazım. kimseden de ses cıkmadı yoksa pek tutulan bir tabaca mı değil.

* np01 750 tl cıvarı...105 cc hacmı pompa ile dolumu kolay ıyı guzel ancak kucuk tup hacmı= İsabet ıstıkrar az demek

* np02 1050 tl civarı...530 cc hacmı pompa ile dolumu zor bu kötü ancak yuksek tup hacmı= İsabet ıstıkrar çok demek

* np03 750 tl civarı...150 cc hacmi pompa ile dolumu kolay, ideal büyüklükteki tüp hacmı= yeterli seviye isabet istikrar demek (np03 ü ben ürettim kral yetkılılerıne duyurulur) 8o

ağabey görünüşe önem vermiyorum ben. bana işlevsel bişey lazım. kimseden de ses cıkmadı yoksa pek tutulan bir tabaca mı değil.

Abdurrahman abıde kullandıgın np01 in tupu buyuk halı np02 cemalım,,goruntu onemlı degıl dıyosan hıc durma al derım np02 yı....özellıkle np02 tam gucte bıldıgımız standart tufek gucunde...np01 de standart tufek gucunun hemen arkalarında...bu iki sılahın gucunu azımsamayalım cıddı gucluler

Kralın tüfegıde serviside kesınlıkle cok ıyı butun kalbımle tavsıye ederım Arkadaslar,musterısını madur etmemek,memnun etmek için yırtınıyorlar...Malum markaya ders olsun,arızaya gonderdıgım pompa manometresı hala gelmedı açıp sordum yurtdışı siparişlerı yetıstırıyoruz diyolar pişkin pişkin yurtdışındaki musterı de biz neyiz,bedavamı aldık...Bir markanın yurtdışına ıhracat yapması ıyı oldugunun kanıtı degıl bence yada ıyısı oraya gıdıyor kotusu bıze yada bu yabancılar düşündugumuz gıbı herseyın ıyısını bız kadar bılmıyorlar en azından silahlar konusunda

Cemalım bunun np-01 i kıbar kucuk kompact ve tum krallarda efsane ilaç ozellık hava ayarı olan bı sılah, 105 cc hacım pompa ıle doldurması 2.5 dakka surerki bu buyuk kolaylık,,At44 180 cc tam 5 dakkada doluyor cunkı,,tabıkı 105 cc bır 150 cc olsa ıdı heryonden ıdeal olurdu np-01....np-02 ye gelırsek 530 cc buyuk hacmı ile Minik Canavar ve tabıkı hava ayarı ile tam bır ıstıkrar makınasıdır,,02 nın bence tek sorunu kıç kısmındaki yangın tüpü gorunumundekı buyuk tüpü,bu silahı bence çok çirkin kılıyor,eger bu sorun edılmezse ben baska sorun bulamıyorum,bilakis performansı gücü ıstıkrarı ve bol atış sayısı ile mutlu edecektır

Emir hocamın tavsıyesı uzerıne tetık yayının fazla degıl bır yumusagını takmıştım,,nısan alıp tetık ezme suresınde yumusak tetık ısabetı fevkalada olumlu etkılıyor ancak bu ıslem sonrası tufek testinı guvenlı yerde yapmalı tedbırlı olmalı

Bu tufegın zorakisi olmuş emır hocam yaptıgın ısabet yaylı bır hatsanda süper,elıne saglık...Mod 55s de anlışılan 4.5 mm alacagız :)....Biraz oncekı cumlemde unuttugum bır konu: Gaz pıstonlunun gucu anladımkı yaylının oldukca gerısınde

Gaz pistonluyu tattım Emir hocam basımı agrıtmadı sorun cıkarmadı ama cıkaranları gaz boşaltanları duydum,,Kullandıgım tüfege hakim olmak,söküp takabılmek adına bundan sonra kırmalı tufekte İlkel gözüyle bakılan yaylıya devam hemde en basıt en ucuzundan eglencelık mod 55s gıbı

Hatsanıda degerlendırebılırsınız mesela Oturmuş tutulan isabetli At44 veya benım kullandıgım At44 ün Makyajlı hali Hatsan Tropy de bir bakın... Bt 65 in sevdıgım bolt kurma kolu hatsan Tropy ye uygulanmış Ahşap kundaklı oldukca yakısıklı bır tufek,,pompa ile hava basması kolay fiyatıda makuldür

moderatör ve dipçik konusunu çözümleyemedim sessiz olması benim için önemli ve dipçik de önemli omuz desteği ile atış yapmayı seviyorum

Wrangler Bora (uzun büyuk) Moderatör kullanıyorum ses kesmede kısasından basarılı tavsıye ederım

Aynen bende bu sılahı almak için kendımı kandırmaya calışıyorum mno,,bu sılahtakı tek sorun kurma kolunun sarjore degmesı olsun razıyım,muhtemelen bu kullanıcıya denk gelmış oda...Bu sılahın ılgıncdır 4.5 mm si yok baktıgım bayılerde hep 5.5 ı vardı,gercı benim gonlumde sadece bu tabancada en hafıf pellet ile 5.5 den yana...Hava hacmı kucuk boyle tabancalar tam regülatorluk aslında + 200 tl fark ıle bırde regulatorlu sü üretılse ki sanmıyorum, bal olur bu tüfanca bal...

@Atos fiyat kaç olursa olsun gaz kullanımı co2 tüplerden de dengesiz geldi bana bunun yerine supertact 4.5 ile cok daha iyi işler beceriyordum. Np01 i taniyamadan Np02 geldi ben çok anlayamadım yada neye göre 2si geldi. Halbuki en başında büyük bir hevesle bekliyordum.

np01 105 cc tup hacmı kucuk hızla tukenen hava hızlada fps farkı yaratıyor,,bununla kısmen baş etmek ıcın 13.43 gr pellet ve % 75 guc ile atılmalı,,bu silahın goruntusu pratıklıgı kucuk olması çok hoş....np02 ıse 530 cc hava tupuyle tam bı canavar,bu fps farkı çok daha yumusak olur düşer çokda istıkrarlı olur np02 de ancak 530 cc tüpün pompa ile dolması sıkıntı ayrıca şeklını sevımlılıgını tamamen kaybetmış bır sılah olmus,,Şunu ikısının ortası 150-180 cc ler yapsa tam cuk olurdu

varmı bende merak ediyorum..

Kral np-01 Fiyatı 700 tl ye dusmuş mno kardeşim,,Büyuk sehırde,atış ımkan yerının az kucuk oldugu alanlarda bence 50 mt ler ve hatta durbunle 100 mt lerde guzel işler cıkarabılır dıyorum gucu neredeyse bır At44 e oldukca yakın,,bunun 5.5 mantıklı zaten 4.5 yok pıyasada,,şeklıne pratıklıgıne bayıldım tüfancanın :)

Günümüzün güncelliğinde :) hatsan pcp Trophy çıkarmış,,Eski ve yenı halen hatsancıyım düşmanı degılım ama hatsana kızgınım cümle kurarken sapıtmış olabılırım,kusur affola...Hatsan Tropy cıkarmış,bolt actıon var (bt65 ın sevdıgım tek yanı bu tüfege konmuş),, heh dedım tufegım bu olcak bosver kralı,eskı dost düşman olmaz hatsana devam dedım,bır baktımkı yenı nesıl bır hatsan ve hala 180 cc tupu var tropy nın,,Döndüm tekrar krala...