Teşekkürler, çok güzel bir paylaşım..
yiv tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Mustafa bey, bu silahtan getirtme imkanınız yok mu acaba??
-
Diana 350 magnum un enerji (ft/lbs) cinsinden yaklaşık gücü ne kadardır acaba? Yatagun sitesinde pcp lerin enerji değerleri yazıyor ama Diana nın enerji değerlerini göremedim, bilen var mı ortalama değerleri?? Pcp lerle karşılaştırma için merak ettim...
-
Silahların genel özelliklerinde belirtilen, kullanılan pellete göre de değişen enerji (ft/lbs) değerleri aynı zamanda silah o derece delici güce sahip anlamına gelir mi? Yani 10 ft/lbs enerji üreten bir silah 3cm lik tahtayı 20mt den delip geçiyorsa, 20 ft/lbs enerji üreten bir silah aynı mesafeden 6cm lik tahtayı deler diyebilir miyiz??
-
Barut kokusunun yeri ayrı...:)
-
Sadece hedefe uzak mesafeye tek kurşun atmak için, süperpoze veya tek kırma 36 cal. hangi tüfeği önerirsiniz??Almışken yıllarca kullanabileceğim birşey olsun isterim..
-
Çalışmalarınızda başarılar dilerim, umarım bu güçte bir havalı silah üretip te fazla güçlü diye bürokratik engellere takılmazsınız, gerçi bizde pek anlamazlar güç işinden de, ihracatta sorun olabilir..
-
Yivsiz bir tüfek için çok başarılı, tebrik ederim..
-
Hayalimdeki silahlardan birisi...Onunla birkaç el atış yapmayı çok isterdim..
-
Bu gavurlarda insaniyetten eser yok, zevkine hayvan öldürme hat safhada, havalıyla sincap vururlar, tüfekle aslan, fil ve bulurlarsa vururlar, yok su içen hayvanı vururlar bir de marifetmiş gibi sonunda çığlık atıyorlar...
-
-
Biz de havalı tüfekle şişe vurup kendimizi avutuyoruz...Para çok gelmiş bu adamlara belli...
-
O mermilerin bir tanesi kaç para??
-
Çok güzel bir tüfek gerçekten, ara sıra atış neden yapmıyorsunuz? Buna ruhsat almak çok mu zor..?
-
Siteye yeni üye olduğum için ancak yazıyorum, Hayırlı olsun Mustafa bey..böyle önemli bir başlık neden güncelliğini yitirdi üzüldüm..