Teşekkürler, çok güzel bir paylaşım..
yiv tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mustafa bey, bu silahtan getirtme imkanınız yok mu acaba??
-
Diana 350 magnum un enerji (ft/lbs) cinsinden yaklaşık gücü ne kadardır acaba? Yatagun sitesinde pcp lerin enerji değerleri yazıyor ama Diana nın enerji değerlerini göremedim, bilen var mı ortalama değerleri?? Pcp lerle karşılaştırma için merak ettim...
-
Silahların genel özelliklerinde belirtilen, kullanılan pellete göre de değişen enerji (ft/lbs) değerleri aynı zamanda silah o derece delici güce sahip anlamına gelir mi? Yani 10 ft/lbs enerji üreten bir silah 3cm lik tahtayı 20mt den delip geçiyorsa, 20 ft/lbs enerji üreten bir silah aynı mesafeden 6cm lik tahtayı deler diyebilir miyiz??
-
Barut kokusunun yeri ayrı...:)
-
Sadece hedefe uzak mesafeye tek kurşun atmak için, süperpoze veya tek kırma 36 cal. hangi tüfeği önerirsiniz??Almışken yıllarca kullanabileceğim birşey olsun isterim..
-
Çalışmalarınızda başarılar dilerim, umarım bu güçte bir havalı silah üretip te fazla güçlü diye bürokratik engellere takılmazsınız, gerçi bizde pek anlamazlar güç işinden de, ihracatta sorun olabilir..
-
Yivsiz bir tüfek için çok başarılı, tebrik ederim..
-
Hayalimdeki silahlardan birisi...Onunla birkaç el atış yapmayı çok isterdim..
-
Bu gavurlarda insaniyetten eser yok, zevkine hayvan öldürme hat safhada, havalıyla sincap vururlar, tüfekle aslan, fil ve bulurlarsa vururlar, yok su içen hayvanı vururlar bir de marifetmiş gibi sonunda çığlık atıyorlar...
-
-
Biz de havalı tüfekle şişe vurup kendimizi avutuyoruz...Para çok gelmiş bu adamlara belli...
-
O mermilerin bir tanesi kaç para??
-
Çok güzel bir tüfek gerçekten, ara sıra atış neden yapmıyorsunuz? Buna ruhsat almak çok mu zor..?
-
Siteye yeni üye olduğum için ancak yazıyorum, Hayırlı olsun Mustafa bey..böyle önemli bir başlık neden güncelliğini yitirdi üzüldüm..