bu kabza yeni tüfeğinkinden
solukyildiz tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
burada farklı bir tüfek daha var gibi
-
bende bunları buldum. tüfeğin yakın çekim fotosunda sanki ayar düğmesi gibi birşey var emniyetin üstünde. ya da bana öyle geldi. Ayrıca şarjör değişik mi acaba?
-
hız sınırlaması sebebiyle türkiyeye göndermeyebilirler.mesela fx t12 yeni gelenlerin hepsi 7 buçuk
-
en ideal basınç max 195 min 100 bar arası. Tüfeği kullanmadığınız zaman komple boşaltınız. Metal yorulmasına sebeb olmaması ve güvenlik için
-
çok güzel bir çalışma olmuş. Elinize yüreğinize sağlık
-
çok güzel çalışma olmuş elinize sağlık
-
ustad yüreğine sağlık çok açıklayıcı bir tanıtım olmuş.
-
öncelikle hayırlı olsun yeni tüfeğiniz . Ben daha çok güç ayarı düğmesi hakkında beklenimlerimi soruyorum çünü bu konu hakkında hiç bir detaylı açıklama yapılmadı sanırım her güç ayarı için hız değerleri nasıl aynı pelette? bu gibi çalışma bekleniyor sanırım.
-
hala calisir durumda
-
Öncelikle herkese selamlar rahmetli dedemden kalan mirasla sizleri baş başa bırakıyorum tüfeğin markasını bilmiyorum ama ispanya malı olduğunu biliyorum ve yaklaşık 50 sene önce alındığı tahmin ediliyor
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
mustafa ustadim herzamanki gibi dokturmus tufegin sahibine hayirli olsun
-
eline saglik ustadim cok guzel oluyor
-
Ataturk bile soylemis:
beni turk doktorlarin ellerine birakin.
-
gonder hicbir sey olmaz ama once ara sor
-
Önemli olan bu işi yürekten canını vererek yapmak. Bundan çok büyük bir tad almak gerisi teferuat hayırlı olsun şimdiden üstadım
-
-
-
akşama linkleri koyarım 512 metre önceden bende inanmamıştım ama var
-
evet ustadlarim simdiden herkese basarilar diliyorum. Bu musabakaya herkesi davet ediyoruz benim siz degerli ustadlarimdan ogrenecegim cok sey var bilhassa wrangler yasin ustadim sizi bekliyorum sizden ogrenecegim cok sey var ve diger butun ustadlarimdan