10 metrede bıle eğer arkasına kütük koyupta ateş ediyorsanız kapalı alanda size pellet geri dönebiliyor
berkay22 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Merhaba optima 3-9x32 kullanıyorum bende sıfırlama yaparken bu vıdyoya gore ayarlamaya calısmıstım ama tam tersi oluyor ''up'' yukarı ama o yonde cevirince aşağı gıdıyor ''left'' sola ama o yone cevırınce sağa gidiyor
-
Ürünü 0 mı almıstınız ? ve kullanım süresini sorabılırmıyım
-
1.cisi max menzil nedir(4.5) 2.ciside tufektekı sorunu sorabılırmıyım neden garantıye gıttı
-
Hocam merhaba atışlara baktımda sanırım isabetlı bir silah değil diye dusunuyorum yanılıyor da olabılırım silahın max menzılı isabetlılığı ne marka ve model pelletler kullanıyorsunuz sorabılırmıyım ?
-
Değerli hocalarım hepinize ilginizden dolayı teşekkür ediyorum
-
Teşekkürler hocam
-
Valibey hocam ''uzunuk =gerçek boy / görünen boy''formülünü uygulamaya calısıyorum cetveli gozume olabildiğince yaklastırıyorum sizce gozle cetvel arasındaki mesafe ne kadar olmalıdır?
-
Evet valibey hocam bende temınden berı parmak hesabını deniyorum ama net sonuclar alamadım
-
Hocam ''iki göz arasındaki sapmada 4 oto boyu olsun''demişşiniz genel olarak mı 4 alınıyor ?
-
Haklısınız ama bunlar harıcınde daha basit yontemlerle olabilirmi diye fikir almak istemiştim.(itiraf etmeliyim ki bir pcp parası bunlar hiç yanaşasım gelmiyor )
-
Arkadaşlar merak ettim bir konu var. Yanımızda metre veya mesafe ölçecek bir alet olmadan parmağımızla , bir tahta parçasıyla veya ufak basit bir şeyle nasıl mesafe ölçebiliriz ? Teşekkürler...
-
Haklısınız teşekkür ederim en doğrusu
-
hepinize ilginiz için teşekkür ederim belirli saatlerde sadece internete giriş yapabiliyorum. Bülent hocam atışa gittiğimde 75 mtrede vurabıldım ancak 100 metreye yağ tenekesine(5 litrelik) gamo match pellet ıle atış yaptım fakat vurus olmadı bidonun yanına gittiğimde 2 tane pellet çarpmadan bidonun 30cm kadar gerisine düşmüştü( silahı açıp toplayacak kadar tecrübe edinemedım malesef )
-
hocam çatdttdt diye kalın bir ses çıkarmaya başladı sanırım yaydan cunku atışı yaptıktan snra parmaklarımda çokta ufak olsa bir karıncalanma soz konusu daha once öyle bir şey yaşamamiştim
-
Teşekkür ederim
-
hocam yağ artığı derken namludakı lerımı kastedıyorsunuz?
-
Arkadaşlar merhaba hatsan mod 125 5.5 havalı tufeğim ıle 1500 atış civarı atıs yaptım fakat son atısa gıttığımde tufek her zamanki çıkardiği sesin 2 kat daha fazlasını çıkartıyor çok sinir bozucu bir durum sizce neden böyle bir ses artışı ses konusudur ?
-
Teşekkür ediyorum ancak gamo nun durbunlerı kalitelidir fakat maddi yönden bıraz tuzlu
-
Teşekkür ederim birde 3-9x32 mildotlu dürbün arıyorum hangı markaların vardır acaba